Blatna Ukraine 2.0

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ян Багров

what is roleplay?
Реєстрування
9 Вер 2023
Дописи
199
Реакції
175
Бали
48
1708362627523.png
«Філософський пароплав» операція радянської влади щодо висилки за кордон або у віддалені регіони РРФСР діячів науки та культури у 1922–1923 роках. Задум вислати неугодну
інтелігенцію виник у зв'язку з масовими страйками професорів та викладачів університетів.
Ніхто й ніколи не зміг би повірити, що повториться ця подія двічі за століття.

Майже століття маринаду української людини під гнітом червоної зарази, скупчення десятиліттями ненависті до всієї єврейсько-комуністичної хворої, яка душила цілі нації і навіть не знаєш, що ти міг би виправити? Що ти міг зробити в окопі під вогнем гансів або бути розстріляним по крисятницькому в спину загоном загоном з кулемета Максим. Ніхто не міг суперечити долі та волі нашого батька. Але й змірятись ніхто з цим теж не може, прийняти смиренність – це програш духу твого, формування в тілі слабкості та омертвіння потягу до життя. Ленін Гриб, Сталін Сатана, Хрущов кукурзний ***********************************, Брежнєв ***********************************ас, Горбачов Підстилка Заходу. Це травники та губителі нації, стерв'ятники напівтрупа нашої землі, яку предки будували століттями, ворог підкрався з стосом на голові озброєний серпом та молотом.

Стукай-стукай тапком *********************************** по тумбі, якщо в тебе під рукою кнопка з ядерною бомбою не означає, що вважати нас ***********************************ами через твої витівки не будуть. Мавпа з гранатою, величезне шимпанзе з блядський цар бомбою це ваш радянський союз, рівність для всіх. Навіть відморожений якут у це не вірив, всі знають, що не може бути єднання для всіх людей, залишайся людиною, а гаманець та набитість його цікавить лише нас. Батьки наші гнили в гулагах, були розстріляні як неугодні. У нас не залишається батька, батька – основи сім'ї. Сперма – з чого починається життя, а жінка інкубатор, хоча матінку і я свою люблю, це накипіло просто. Союз влада дрочерів та зануд, яким навіть остання ***********************************а з ельмашу не дасть. Задумайся, синку, де б ми були, якби я не поїхав? Я був би вбитий кимось із цих скривджених на спілку робітничого народу та нової російської інтелігенції, з проколотим черевом чи діркою в головному центрі...

... - Олег, тут такі ж виродки, як і твій батько, ми не проміняли Батьківщину, ми шукаємо їй заміну, ми шукаємо теплий кут на круглій планеті, синку. Культура залишається при тобі, де б ти не був, оточений тумба-юмбами в Африці або оточений вузькоокими в Азії, не один баламут не стане псувати твою культуру і принижувати тебе, якщо ти поводишся гідно, з гумором по натурі, та в міру . Американці теж не рідні цій землі, вони її зорали та засіяли, а ми шукаємо собі грядку, ніхто не знав, що філософський пароплав зайде до бухти штатів, але на борту буде відспіваний робітничий клас і затесана серед них купка маргіналів і зі зв'язками за пазухою. Ми з твоєю мамою пережили весь цей, щоб ти жив, хоч і не залагодилося у нас з нею, але так буває, Кірю. Батяня завезе тобі особисто сумку доларів, якщо не дасть Бог, вона обов'язково доїде до тебе, пам'ятай і вір. Не дай легавій падлі придушити тебе, не дивись на друзів оцінно, не дивися на їхні заслуги і не вибирай їх, друг він і брат і святий, він твоя друга сім'я, доки не обрухати когось.

Ніякий суд нам не тривожний, крім суду божого, зрозумій це і висік у себе в мозку, щоб не повадно було оточенню твоїх... - мене не їбе, що ти тільки в 8 класі, так формується свідомість, чим раніше ти розплющиш очі, тільки тоді тобі буде дорога свята. Не бійся битися, бійся програти в битві із самим собою, ти не можеш навіть уявити, як тут все схоже і відразу ж відмінно від нас. *********************************** - дикі чуркеси, ближче до гарячих кавказців муслімів, що поблизу таганки крутяться, але серед них є той вид людей, з якими ти можеш знайти контакт і навіть дружбу. Лато, бля, ти не повіриш, у них жерниця - відмінна, дрістаємо часто, але це теж така естетика грузино-вірменських діаспор, схожість є у всьому, всі ми замінні. У в'язницях нас садять, як кольорових, просто виділяють нас серед класу до більш еластичного, де не знаєш ти будеш відбивною або ти будеш з ними інь-янь виконувати на пару місити АБ у федералці, це не наші гулаги, не зони, тут своя екосистема, синку.

Наша з тобою Батьківщина Україна, Полтава. Тут безліч таких же забутих і втрачених людей, шукають вихід і втечу від самих себе, всі тут, серби, молдовани, якщо здерти кору всього їхнього характеру, то побачимо ми того самого, що я тобі казав уже . Вбитих та виїбаних союзом душ. Пам'ятай, що я тут для пошуку даху над головою, як стукне тобі 18, заберу тебе до себе, навіть мати бери, вона знайде собі тут мужика, вона любить по чорній, та більше ялинку, їдрити її в корінь. І її прогодуємо спочатку, я б не полюбив тупу бабу, твоя мати бойова ескадрилья.

Мій побут тут тебе цікавити не повинен, твій батько не святий, але прагне викуплення, адже я не молодію, всю молодість

Розшифровка ключів із месенджера записаного діалогу Яна Багров, сина Петра Мурзі.​

Ян Багров

what is roleplay?
Реєстрування
9 Вер 2023
Дописи
199
Реакції
175
Бали
48
OOC INFO: Граємо знову блатних хлопців з кримінальної хісторі в 24 році.
Якщо хочете грати з нами - велком ту зе повідомлення. ПК ФСК при грі з нами.
Перша частина історії - Blatna Ukraine. Там весь сюжет на старій карті до обнови 2.0.
Нова історія - персонажі старі.

Ян Багров

what is roleplay?
Реєстрування
9 Вер 2023
Дописи
199
Реакції
175
Бали
48
Blatna Ukraine
21 november 2023
by Volodymyr Shcherbin

Без имени-1.png
КНИГА
650 гривень.

Книга радянського авторитета та письменника Володимира Щербана про українську організовану злочинність. Охоплює події починаючи з пізніх 80-х і до сьогодні. На відміну від інших популярних книг, присвячених цій темі, автор не зупиняється на розповідях про угруповання на горезвісному Подол, Яструба, Костилі, Ореховська, а відкриває читачеві жорстоку реальність України, наводячи приклади зі свого життя.

Перший розділ є повністю вступним. Автор розповідає про основний промисл української мафії у містах Полтави, Харкова, Дніпра, Києва, і про те, як груба сила поступово замінюється твердим розумом. Згадуються "особливості національного рекету", лихварство, нелегальний гральний бізнес, сутенерство, автомобільні викрадення, торгівля зброєю та наркотиками, що перевозяться з колишніх країн Радянського Союзу.

Другий розділ книги є повністю автобіографічною, де автор розповідає про свій важкий шлях по той бік закону, розглядає труднощі адаптації української людини до пост-радянських реалій, видимі та відчутні спокуси злочинного життя та аналізуючи своє минуле, дає відповіді на те, як його не повторити. Автор всіляко уникає згадки імен героїв своєї книги, даючи всім своєрідні прізвиська та прізвиська.

У третій главі йдеться про життя українських ув'язнених. У коротці розповідається про відмінності пенітенціарної системи рос. федерації та України, про найвидніші тюремні угрупування. Глава завершується власними роздумами автора щодо різниці менталітетів та багатовікових тюремних традицій обох країн.

Четвертий розділ книги відводиться на факти про сучасний стан справ у злочинному світі. Автор, з посиланням на йому одному відомі "перевірені" джерела, розповідає про аферистів із родини Блантерів, липецьких авантюристів, злодіїв-квартирників зі звалища, Віктора Гораєва, якому, за однією з легенд, присвячений пам'ятник на пляжі в Полтаві та Дмитро Князєва, більше відомому на прізвисько Князь. Хоча прямої вказівки автора немає, складається стійке враження, що він був знайомий з деякими з цього списку особисто.

Додати до кошика ● Швидка покупка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі