Ян Багров
what is roleplay?
- Реєстрування
- 9 Вер 2023
- Дописи
- 199
- Реакції
- 175
- Бали
- 48
Ніхто й ніколи не зміг би повірити, що повториться ця подія двічі за століття.«Філософський пароплав» операція радянської влади щодо висилки за кордон або у віддалені регіони РРФСР діячів науки та культури у 1922–1923 роках. Задум вислати неугодну
інтелігенцію виник у зв'язку з масовими страйками професорів та викладачів університетів.
Майже століття маринаду української людини під гнітом червоної зарази, скупчення десятиліттями ненависті до всієї єврейсько-комуністичної хворої, яка душила цілі нації і навіть не знаєш, що ти міг би виправити? Що ти міг зробити в окопі під вогнем гансів або бути розстріляним по крисятницькому в спину загоном загоном з кулемета Максим. Ніхто не міг суперечити долі та волі нашого батька. Але й змірятись ніхто з цим теж не може, прийняти смиренність – це програш духу твого, формування в тілі слабкості та омертвіння потягу до життя. Ленін Гриб, Сталін Сатана, Хрущов кукурзний ***********************************, Брежнєв ***********************************ас, Горбачов Підстилка Заходу. Це травники та губителі нації, стерв'ятники напівтрупа нашої землі, яку предки будували століттями, ворог підкрався з стосом на голові озброєний серпом та молотом.
Стукай-стукай тапком *********************************** по тумбі, якщо в тебе під рукою кнопка з ядерною бомбою не означає, що вважати нас ***********************************ами через твої витівки не будуть. Мавпа з гранатою, величезне шимпанзе з блядський цар бомбою це ваш радянський союз, рівність для всіх. Навіть відморожений якут у це не вірив, всі знають, що не може бути єднання для всіх людей, залишайся людиною, а гаманець та набитість його цікавить лише нас. Батьки наші гнили в гулагах, були розстріляні як неугодні. У нас не залишається батька, батька – основи сім'ї. Сперма – з чого починається життя, а жінка інкубатор, хоча матінку і я свою люблю, це накипіло просто. Союз влада дрочерів та зануд, яким навіть остання ***********************************а з ельмашу не дасть. Задумайся, синку, де б ми були, якби я не поїхав? Я був би вбитий кимось із цих скривджених на спілку робітничого народу та нової російської інтелігенції, з проколотим черевом чи діркою в головному центрі...
... - Олег, тут такі ж виродки, як і твій батько, ми не проміняли Батьківщину, ми шукаємо їй заміну, ми шукаємо теплий кут на круглій планеті, синку. Культура залишається при тобі, де б ти не був, оточений тумба-юмбами в Африці або оточений вузькоокими в Азії, не один баламут не стане псувати твою культуру і принижувати тебе, якщо ти поводишся гідно, з гумором по натурі, та в міру . Американці теж не рідні цій землі, вони її зорали та засіяли, а ми шукаємо собі грядку, ніхто не знав, що філософський пароплав зайде до бухти штатів, але на борту буде відспіваний робітничий клас і затесана серед них купка маргіналів і зі зв'язками за пазухою. Ми з твоєю мамою пережили весь цей, щоб ти жив, хоч і не залагодилося у нас з нею, але так буває, Кірю. Батяня завезе тобі особисто сумку доларів, якщо не дасть Бог, вона обов'язково доїде до тебе, пам'ятай і вір. Не дай легавій падлі придушити тебе, не дивись на друзів оцінно, не дивися на їхні заслуги і не вибирай їх, друг він і брат і святий, він твоя друга сім'я, доки не обрухати когось.
Ніякий суд нам не тривожний, крім суду божого, зрозумій це і висік у себе в мозку, щоб не повадно було оточенню твоїх... - мене не їбе, що ти тільки в 8 класі, так формується свідомість, чим раніше ти розплющиш очі, тільки тоді тобі буде дорога свята. Не бійся битися, бійся програти в битві із самим собою, ти не можеш навіть уявити, як тут все схоже і відразу ж відмінно від нас. *********************************** - дикі чуркеси, ближче до гарячих кавказців муслімів, що поблизу таганки крутяться, але серед них є той вид людей, з якими ти можеш знайти контакт і навіть дружбу. Лато, бля, ти не повіриш, у них жерниця - відмінна, дрістаємо часто, але це теж така естетика грузино-вірменських діаспор, схожість є у всьому, всі ми замінні. У в'язницях нас садять, як кольорових, просто виділяють нас серед класу до більш еластичного, де не знаєш ти будеш відбивною або ти будеш з ними інь-янь виконувати на пару місити АБ у федералці, це не наші гулаги, не зони, тут своя екосистема, синку.
Наша з тобою Батьківщина Україна, Полтава. Тут безліч таких же забутих і втрачених людей, шукають вихід і втечу від самих себе, всі тут, серби, молдовани, якщо здерти кору всього їхнього характеру, то побачимо ми того самого, що я тобі казав уже . Вбитих та виїбаних союзом душ. Пам'ятай, що я тут для пошуку даху над головою, як стукне тобі 18, заберу тебе до себе, навіть мати бери, вона знайде собі тут мужика, вона любить по чорній, та більше ялинку, їдрити її в корінь. І її прогодуємо спочатку, я б не полюбив тупу бабу, твоя мати бойова ескадрилья.
Мій побут тут тебе цікавити не повинен, твій батько не святий, але прагне викуплення, адже я не молодію, всю молодість
Розшифровка ключів із месенджера записаного діалогу Яна Багров, сина Петра Мурзі.