На розгляді Cкарга для Керівника Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мікель Дикий

Новий гравець
Реєстрування
30 Тра 2026
Дописи
2
Реакції
2
Бали
3
Як порадила СП у телеграм, пишу скаргу на ім'я Керівника

1. Ваш нікнейм: Мікель Дикий 9905
2. Нікнейм адміністратора: Михайло Солідний
3. Суть скарги:

Вбачаю упереджену модерацію щодо колишніх членів команди проєкту та непропорційне покарання у моєму випадку.

По цьому кейсу.

Сьогодні в ігровому чаті я став об'єктом провокацій та численних образ з боку колишнього адміністратора, помічника та модератора - лінкольн (95)

Він почав публікувати в чаті гри якісь російські цитати.
Як військового, мене це тригернуло, і на фразу щось типу "внутрі мєня живут дємони" я відповів: "по тобі видно", після чого почав відкрито і дуже грубо ображати мене в чаті.

На момент конфлікту я не знав, що це колишній член команди проєкту, який добре знайомий із правилами та межами допустимого спілкування. І який бачить, що я новий гравець, якого легко можна затравити.

У відповідь на образи в мій бік я скопіював слово, яке до цього було адресоване мені самим співрозмовником, навіть узявши його в лапки, після чого додав поширену фразу "твій/твої баті". Це не було прямою образою батьків чи родичів, а радше невдалою емоційною відповіддю на тривалу провокацію та потік образ, та просто бажанням жорстко обрубити цей хейт.

Це можна разглядати як пункти 5,14 - 5,16

Чому №95 образився на свою ж цитату?

Після цього ініціатор конфлікту одразу заявив, що я "наговорив на бан", і подав скаргу. Складається враження, що людина свідомо провокувала мене на порушення, добре розуміючи можливі наслідки та правила проєкту.

Особливо дивною виглядає різниця в покараннях. Користувач, який допустив численні прямі образи та порушення пунктів 5.9 (Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів.) і 5.10 правил (Мут до 120 хвилин / Бан від 7 до 20 днів.), отримав мінімальне покарання. Водночас я, новий гравець, який фактично допустив одиничне непряме висловлювання у відповідь на провокації, отримав бан на 20 днів — майже максимальне покарання за даною статтею.

Я не заперечую, що міг відреагувати стриманіше і готовий понести відповідальність за свої слова. Проте прошу переглянути саме співмірність покарання з урахуванням:

* наявності тривалої провокації та образ у мій бік;
* того, що висловлювання не було прямою образою родичів;
* значно м'якшого покарання для основного учасника конфлікту;
* відсутності в мене наміру розпалювати конфлікт;
* я не рецидивіст, це 1-е моє порушення.

Прошу переглянути рішення та зменшити термін покарання.
Я звик до того, що зазвичай команда проєкту та досвідчені гравці допомогають, а не створюють конфлікти.

5. Дата порушення: 30.05

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі