Розглянуто Cкарга для Керівника Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мікель Дикий

Новий гравець
Реєстрування
30 Тра 2026
Дописи
2
Реакції
4
Бали
3
Як порадила СП у телеграм, пишу скаргу на ім'я Керівника

1. Ваш нікнейм: Мікель Дикий 9905
2. Нікнейм адміністратора: Михайло Солідний
3. Суть скарги:

Вбачаю упереджену модерацію щодо колишніх членів команди проєкту та непропорційне покарання у моєму випадку.

По цьому кейсу.

Сьогодні в ігровому чаті я став об'єктом провокацій та численних образ з боку колишнього адміністратора, помічника та модератора - лінкольн (95)

Він почав публікувати в чаті гри якісь російські цитати.
Як військового, мене це тригернуло, і на фразу щось типу "внутрі мєня живут дємони" я відповів: "по тобі видно", після чого почав відкрито і дуже грубо ображати мене в чаті.

На момент конфлікту я не знав, що це колишній член команди проєкту, який добре знайомий із правилами та межами допустимого спілкування. І який бачить, що я новий гравець, якого легко можна затравити.

У відповідь на образи в мій бік я скопіював слово, яке до цього було адресоване мені самим співрозмовником, навіть узявши його в лапки, після чого додав поширену фразу "твій/твої баті". Це не було прямою образою батьків чи родичів, а радше невдалою емоційною відповіддю на тривалу провокацію та потік образ, та просто бажанням жорстко обрубити цей хейт.

Це можна разглядати як пункти 5,14 - 5,16

Чому №95 образився на свою ж цитату?

Після цього ініціатор конфлікту одразу заявив, що я "наговорив на бан", і подав скаргу. Складається враження, що людина свідомо провокувала мене на порушення, добре розуміючи можливі наслідки та правила проєкту.

Особливо дивною виглядає різниця в покараннях. Користувач, який допустив численні прямі образи та порушення пунктів 5.9 (Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів.) і 5.10 правил (Мут до 120 хвилин / Бан від 7 до 20 днів.), отримав мінімальне покарання. Водночас я, новий гравець, який фактично допустив одиничне непряме висловлювання у відповідь на провокації, отримав бан на 20 днів — майже максимальне покарання за даною статтею.

Я не заперечую, що міг відреагувати стриманіше і готовий понести відповідальність за свої слова. Проте прошу переглянути саме співмірність покарання з урахуванням:

* наявності тривалої провокації та образ у мій бік;
* того, що висловлювання не було прямою образою родичів;
* значно м'якшого покарання для основного учасника конфлікту;
* відсутності в мене наміру розпалювати конфлікт;
* я не рецидивіст, це 1-е моє порушення.

Прошу переглянути рішення та зменшити термін покарання.
Я звик до того, що зазвичай команда проєкту та досвідчені гравці допомогають, а не створюють конфлікти.

5. Дата порушення: 30.05

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,931
Реакції
1,786
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
На перший раз вас буде оскаржено до 10 днів блокування.
Завтра блокування акаунту буде знято.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі