Вітаю шановний гравець !
Ви ціленаправленно рухались на Військову частину на момент вашого як ви кажите безпідставного перебування у 20 метрах від ВЧ о 1 годині ночі , коли на військовій частині був код 3 і йшли активні напади . По військовій частині відкривався вогонь зі снайперок за дерев холмів та гори , і був надан наказ про ліквідація всіх хто перебуває біля вч у данну годину часу так як якихось підстав як не напад у даний час бути не може всім було надано більше 3 попереджень після чого по всім був відкритий вогонь на ураження. І зрозуміти який у вас намір не можливо враховуїчи тє що за вашою спиною йде вогонь по військовій частині. Стосовна ваших слів що я вам сказав йти кудись по далі прошу надати докази ваших слів на данний момент це є наклепом так як ви нічого не хотілі чути через свою не стриманість та неадекватних висловленях . Тому важаю що о 1 годині ночі роздвати подарунки біля військової частини погана ідея. а ще білше коли ви або ваші колеги товариші біжать на пагорб та стриляють по територіїї вч а потім питають * а за шо меня убилі *
не розумію про яких моїх друзів, так як я на таксі підьйхав я з другом, і ми підішли друг був трохи ближче до вч, а я розмовляв, з зсушником, ніякої підстави на те що, я був зі зброєю не було і я нічого правопорушного не зробив, записа як ви мене не хотіли слухати, не має, так як на той момент я заливав на форум, і вас зустрів випадково, а от чому ви стріляете за тереторію вч і ви як мер чому знаходитесь на тереторії вч, відстрілюете кого попало. На відео можна побачити, що я підїхав до вч, і в першуш чергу, підійшов з хорошими намірами. Навіщо скидувати вину на інших і казати що стріляли с гори, хотя я можу доказати що технічно якщо навіть включити максимальну промальованість, не буде видно людей на вч!!! Тим паче я і мої друзі знають правила, і стріляють тільки на тереторії вч, так як за тереторією стріляти не можно, це карається баном. На відео є підтвердження вбивства без причини, чекаю покарання Аристарха Кривого.