Зачинено DM | Аристарх Кривий

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віталій Верман

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
93
Реакції
65
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: Аристарх Кривий
  2. Особистий нікнейм: Віталій Верман#157101
  3. Суть скарги: підїхав подарувати подарунки на новий рік, був біля вч в 20 метрах, раніше мене там не було, мер київа стріля с вч і вбива без причини.
    Прошу видати людині максимальний срок, після того як я помер я з ним зусрівся в лікарні, офтопом хотів зрозуміти за що мене було вбито, на що людина оправдувалась і в ітозі, сказала мені йти куди подалі.
  4. Докази (скріншот/відео): тик
  5. Дата порушення: 01.01.24

Аристарх Кривий

Лідер на пенсії
Реєстрування
16 Лют 2023
Дописи
184
Реакції
92
Бали
48
Вітаю шановний гравець !
Ви ціленаправленно рухались на Військову частину на момент вашого як ви кажите безпідставного перебування у 20 метрах від ВЧ о 1 годині ночі , коли на військовій частині був код 3 і йшли активні напади . По військовій частині відкривався вогонь зі снайперок за дерев холмів та гори , і був надан наказ про ліквідація всіх хто перебуває біля вч у данну годину часу так як якихось підстав як не напад у даний час бути не може всім було надано більше 3 попереджень після чого по всім був відкритий вогонь на ураження. І зрозуміти який у вас намір не можливо враховуїчи тє що за вашою спиною йде вогонь по військовій частині. Стосовна ваших слів що я вам сказав йти кудись по далі прошу надати докази ваших слів на данний момент це є наклепом так як ви нічого не хотілі чути через свою не стриманість та неадекватних висловленях . Тому важаю що о 1 годині ночі роздвати подарунки біля військової частини погана ідея. а ще білше коли ви або ваші колеги товариші біжать на пагорб та стриляють по територіїї вч а потім питають * а за шо меня убилі *

Останнє редагування:

Дмитро Федченко

[!]
Активний гравець
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
1,767
Реакції
612
Бали
198
Вітаю

Переношу вашу скаргу у відповідний розділ

Віталій Верман

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
93
Реакції
65
Бали
23
Вітаю шановний гравець !
Ви ціленаправленно рухались на Військову частину на момент вашого як ви кажите безпідставного перебування у 20 метрах від ВЧ о 1 годині ночі , коли на військовій частині був код 3 і йшли активні напади . По військовій частині відкривався вогонь зі снайперок за дерев холмів та гори , і був надан наказ про ліквідація всіх хто перебуває біля вч у данну годину часу так як якихось підстав як не напад у даний час бути не може всім було надано більше 3 попереджень після чого по всім був відкритий вогонь на ураження. І зрозуміти який у вас намір не можливо враховуїчи тє що за вашою спиною йде вогонь по військовій частині. Стосовна ваших слів що я вам сказав йти кудись по далі прошу надати докази ваших слів на данний момент це є наклепом так як ви нічого не хотілі чути через свою не стриманість та неадекватних висловленях . Тому важаю що о 1 годині ночі роздвати подарунки біля військової частини погана ідея. а ще білше коли ви або ваші колеги товариші біжать на пагорб та стриляють по територіїї вч а потім питають * а за шо меня убилі *
не розумію про яких моїх друзів, так як я на таксі підьйхав я з другом, і ми підішли друг був трохи ближче до вч, а я розмовляв, з зсушником, ніякої підстави на те що, я був зі зброєю не було і я нічого правопорушного не зробив, записа як ви мене не хотіли слухати, не має, так як на той момент я заливав на форум, і вас зустрів випадково, а от чому ви стріляете за тереторію вч і ви як мер чому знаходитесь на тереторії вч, відстрілюете кого попало. На відео можна побачити, що я підїхав до вч, і в першуш чергу, підійшов з хорошими намірами. Навіщо скидувати вину на інших і казати що стріляли с гори, хотя я можу доказати що технічно якщо навіть включити максимальну промальованість, не буде видно людей на вч!!! Тим паче я і мої друзі знають правила, і стріляють тільки на тереторії вч, так як за тереторією стріляти не можно, це карається баном. На відео є підтвердження вбивства без причини, чекаю покарання Аристарха Кривого.

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,046
Бали
213
Вітаю, розглянувши ваші докази та докази від лідера

Вважаю, що відео не повне, тому не можливо оцінити всю ситуацію об'єктивно
Подайте нову скаргу, прикріпивши повне відео

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі