Розглянуто DM + mute

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Azot

Поважний гравець
Реєстрування
4 Гру 2022
Дописи
94
Реакції
143
Бали
38
1. Нікнейм гравця: 180435 / 181440
2. Особистий нікнейм: Бодя Ставрік 182643
3. Суть скарги: Побачив авто , яке не може перевернутись , пид'їхав допомогти , вони випрогнули та почали стріляти відразу . Тобто ще не встиг щось зробити щоб отримати кулю .

Потім вирішив приїхати вирішити конфлікт (Може підкинути якщо буде "ОК") . Але ні , продовжили своє діло.
Не тиснув спецільно , а їхав з місця перестрілки. Я б не наїхав на граця , якщо б не зламали двигун стріляниною і міг уїхати.
+ Сіли у авто та прострелили усі колеса .
+ Готовий отримати RK за свої дії .
+ Нижче у відповідях (порушник) , виклав неповний відкат хоча він є ( Обман Адміністрації ).

4. Докази (скриншот/відео):
Доказ 1 :

Доказ 2 :
Доказ 3 :

Нижче запис порушень "ДМ" від цього гравця на форумі (Щось дуже багато) .

Дата : 29.03.2025

Останнє редагування:
Реєстрування
25 Бер 2024
Дописи
228
Реакції
120
Бали
46
Стосовно допомоги, я тут не згоден, так як я майже перевернув своє авто і він в мене врізається і потім ще й давить(видно на відкаті1 автора) це не рахується як провокація гравців?
Данне авто дуже важко перевертається і коли мене затаранили і почали давити я вирішив так зробити(відкат 1)

✞ Євгеній Охріменко ✞

Клавіатурний воїн.
Активний гравець
Реєстрування
21 Бер 2024
Дописи
698
Реакції
702
Бали
113
Ці два гравці вбили також мене .
Сидів в одному авто з гравцем 182643 в якості пасажира, затулили.
Якщо данні гравці вважають себе правими , на що було вбивати мене?

Аліта Бланш

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Жов 2024
Дописи
106
Реакції
66
Бали
73
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт:
Гравці не мали вагомої IC-причини для вбивства. Однак, враховуючи надані докази та відповіді інших гравців, де недостатньо інформації (неповний або обрізаний відеозапис), ухвалено наступні рішення:

Гравець
[180435] отримає покарання за Порушення правил UKRAINE GTA
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 80 хв
6.1. "FD" - Free Damage
- нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 20 хв
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car
- умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу | Деморган 20 хв

Гравець [181440] отримає покарання за Порушення правил UKRAINE GTA
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 80 хв
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car
- умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу | Деморган 20 хв
5.9. "Образа гравців"
- Заборонено ображати гравців. | Мут 15хв

Автор скарги [182643] отримає покарання за Порушення правил UKRAINE GTA
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу | Деморган 10 хв
6.14. "RK" - Revenge Kill
- повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 80 хвилин

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі