Розглянуто DM//RVK

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Вер 2024
Дописи
48
Реакції
11
Бали
11
Вік
25
1. Нікнейм гравця: - (17401)
2. Особистий нікнейм: Кевін Мельник (44197)
3. Клан порушника: UPTOWN
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -

5. Суть скарги: Почалось все з того, що до мене під'їжає людина і починає висувати обвинувачення в мою сторону, що я його збивав, хоча я цього не робив, потім від людини пішли провокації, почав цілитись та пробив мені колеса, я поїхав в сторону СТО він почав стріляти по машині тим самим зламав її, в мене урвався терпець і я дістав зброю для самооборони, потім я врізався в його машину ми почали стрілятись але тут у мене закінчились патрони, і я почав битись кулаками проти автомата тим самим порушивши правило PG (Power Gaming) - Зображення свого персонажа героєм. Ця ситуація відбувалась на першому записі. На 2 записі було переслідування мене. На 3 записі RVK.
6. Докази (скриншот/відео): 1) запис: Клікабельно, тайм коди: 00:09 обвинувачення, 00:13 початок провокації, 1:14 людина почала прострілювати мої колеса, 01:41 людина почала розстрілювати мою автівку, 01:50 вирішую самооборонятись, 2:36 ремонтую свою автівку, 02:46 людина знову пробила мені колесо, і після цього тим самим я збиваю її, 03:14 я порушив правило PG (Power Gaming), 03:15 DM
2)
запис Клікабельно, 00:35 початок переслідування, 00:48 продовження переслідування, 01:04 я відірвався від переслідування
3)
запис: Клікабельно, 00:01 я приїхав до свого друга, 00:12 RVK
7. Дата порушення:18.04.2025
by//Melnik

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
2,001
Реакції
1,201
Бали
253

🛡️ Розгляд скарги — Рішення щодо порушень правил

🔹 Гравець 17401
✅ Отримує покарання за:
Порушення правил UkrainaGTA §5.1 (MG)мут 15 хвилин
Порушення правил UkrainaGTA §6.4 (DM Car)деморган 30 хвилин

🔹 Гравець 44197
✅ Отримує покарання за:
Порушення правил UkrainaGTA §6.3, §6.13, §6.38 (DB + PG + Багоюз)деморган 180 хвилин
Порушення правил UkrainaGTA §5.1 (MG)мут 20 хвилин
⚠️ Також гравцю винесено попередження за багаюз.
У разі повторення — буде видано WARN.

📌 Коментарі щодо наданих матеріалів:

– На другому відео немає чіткого підтвердження того, що гравець переслідував вас або завдавав шкоди.
– На третьому відео відповідь вже була надана раніше в іншій темі. Повторно розглядати ситуацію немає підстав. (тиць)

Скаргу розглянуто. Рішення остаточне.
З повагою,

Адміністрація UkrainaGTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі