Кевін Мельник
Козак
- Реєстрування
- 19 Вер 2024
- Дописи
- 48
- Реакції
- 11
- Бали
- 11
- Вік
- 25
1. Нікнейм гравця: - (17401)
2. Особистий нікнейм: Кевін Мельник (44197)
3. Клан порушника: UPTOWN
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги: Почалось все з того, що до мене під'їжає людина і починає висувати обвинувачення в мою сторону, що я його збивав, хоча я цього не робив, потім від людини пішли провокації, почав цілитись та пробив мені колеса, я поїхав в сторону СТО він почав стріляти по машині тим самим зламав її, в мене урвався терпець і я дістав зброю для самооборони, потім я врізався в його машину ми почали стрілятись але тут у мене закінчились патрони, і я почав битись кулаками проти автомата тим самим порушивши правило PG (Power Gaming) - Зображення свого персонажа героєм. Ця ситуація відбувалась на першому записі. На 2 записі було переслідування мене. На 3 записі RVK.
2. Особистий нікнейм: Кевін Мельник (44197)
3. Клан порушника: UPTOWN
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги: Почалось все з того, що до мене під'їжає людина і починає висувати обвинувачення в мою сторону, що я його збивав, хоча я цього не робив, потім від людини пішли провокації, почав цілитись та пробив мені колеса, я поїхав в сторону СТО він почав стріляти по машині тим самим зламав її, в мене урвався терпець і я дістав зброю для самооборони, потім я врізався в його машину ми почали стрілятись але тут у мене закінчились патрони, і я почав битись кулаками проти автомата тим самим порушивши правило PG (Power Gaming) - Зображення свого персонажа героєм. Ця ситуація відбувалась на першому записі. На 2 записі було переслідування мене. На 3 записі RVK.
6. Докази (скриншот/відео): 1) запис: Клікабельно, тайм коди: 00:09 обвинувачення, 00:13 початок провокації, 1:14 людина почала прострілювати мої колеса, 01:41 людина почала розстрілювати мою автівку, 01:50 вирішую самооборонятись, 2:36 ремонтую свою автівку, 02:46 людина знову пробила мені колесо, і після цього тим самим я збиваю її, 03:14 я порушив правило PG (Power Gaming), 03:15 DM
2) запис Клікабельно, 00:35 початок переслідування, 00:48 продовження переслідування, 01:04 я відірвався від переслідування
3) запис: Клікабельно, 00:01 я приїхав до свого друга, 00:12 RVK
7. Дата порушення:18.04.2025
by//Melnik
2) запис Клікабельно, 00:35 початок переслідування, 00:48 продовження переслідування, 01:04 я відірвався від переслідування
3) запис: Клікабельно, 00:01 я приїхав до свого друга, 00:12 RVK
7. Дата порушення:18.04.2025
by//Melnik