Дмитро Джокер
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 12 Тра 2023
- Дописи
- 118
- Реакції
- 77
- Бали
- 31
- Нікнейм гравця: ID 79208
- Особистий нікнейм: Дмитро Джокер
- Суть скарги: Дивиться суть в чому полягає бігав шукав собі намет, а потім бачу людина з державної організації продає речі доказ: Використання фракційного одягу та введення гравців в оману , а потім коли я зробив йому зауваження що він порушує статут. Далі він сховався зняв свій одяг та надів інший, якось не логічна завершити зміну за 1 хвилину, доказ: З гідно слів гравця швидке завершення зміни за 1хв. та не втрату намету на ЦР . Далі я зрозумів, що гравець використовує фракційний одяг, відразу написав в репорт, оскільки згідно правил UKRAINE GTA заборонено використовувати фракційний одяг звичайним гравцям. Потім прийшов адміністратор гравець намагався ввести в оману адміністратора, що нібито у нього немає цього одягу мені здалося, доказ: Обман адміністратора бо гравець запевняв, що фракційного одягу у нього не було та мені здалося.
- Докази (скріншот/відео): Використання фракційного одягу та введення гравців в оману, З гідно слів гравця швидке завершення зміни за 1хв. та не втрату намету на ЦР, Обман адміністратора бо гравець запевняв, що фракційного одягу у нього не було та мені здалося
- Дата порушення: 08.11.2024