Розглянуто ID 79208/ Використання фракційного одягу та введення гравців в оману, далі обман адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
118
Реакції
77
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: ID 79208
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Джокер
  3. Суть скарги: Дивиться суть в чому полягає бігав шукав собі намет, а потім бачу людина з державної організації продає речі доказ: Використання фракційного одягу та введення гравців в оману , а потім коли я зробив йому зауваження що він порушує статут. Далі він сховався зняв свій одяг та надів інший, якось не логічна завершити зміну за 1 хвилину, доказ: З гідно слів гравця швидке завершення зміни за 1хв. та не втрату намету на ЦР . Далі я зрозумів, що гравець використовує фракційний одяг, відразу написав в репорт, оскільки згідно правил UKRAINE GTA заборонено використовувати фракційний одяг звичайним гравцям. Потім прийшов адміністратор гравець намагався ввести в оману адміністратора, що нібито у нього немає цього одягу мені здалося, доказ: Обман адміністратора бо гравець запевняв, що фракційного одягу у нього не було та мені здалося.
  4. Докази (скріншот/відео): Використання фракційного одягу та введення гравців в оману, З гідно слів гравця швидке завершення зміни за 1хв. та не втрату намету на ЦР, Обман адміністратора бо гравець запевняв, що фракційного одягу у нього не було та мені здалося
  5. Дата порушення: 08.11.2024

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

Переношу вашу тему у відповідний розділ.

Богдан Дніпровський

Поважний гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
413
Реакції
211
Бали
103
ВІтаю,шановний гравець!

Розглянувши вашу скаргу виношу такий вердикт!

Гравець 79208 отримає покарання: 4.8. Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього. | Мут до 120 хвилин / Бан від 2 днів
Приклад: гравець каже адміністратору “Я скачав чіти” тощо. | Покарання може бути видано за сказані слова, в даному випадку перманентний бан

Та в гравця буде вилучено скін держ.організації

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі