- Реєстрування
- 2 Лис 2024
- Дописи
- 54
- Реакції
- 4
- Бали
- 11
1.Льоха Крава(104412)
2.Віталік Шольц
3.NonRP витягнув з автівки+заковав в кайданки взяв в кайданки без причини і потім відпустив
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
2.40. Заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн
4.Докази 1
тайм коди: 3:40- MG
6:25-NonRP провіряє по планшету без паспорта
7:07-пише щоб мене затримувати за не підкору хотя я тільки просив причину і законопроект по якому в мене хочуть перевірити паспорт
7:20-NonRP витягнув з автомобіля і заковав в кайданки
Докази 2
тайм код:
1:07-відпустив без відігровки+забули за мене
5. 30.01.2025
2.Віталік Шольц
3.NonRP витягнув з автівки+заковав в кайданки взяв в кайданки без причини і потім відпустив
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
2.40. Заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн
4.Докази 1
тайм коди: 3:40- MG
6:25-NonRP провіряє по планшету без паспорта
7:07-пише щоб мене затримувати за не підкору хотя я тільки просив причину і законопроект по якому в мене хочуть перевірити паспорт
7:20-NonRP витягнув з автомобіля і заковав в кайданки
Докази 2
тайм код:
1:07-відпустив без відігровки+забули за мене
5. 30.01.2025
Останнє редагування модератором: