Розглянуто NonRP Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Лис 2024
Дописи
54
Реакції
4
Бали
11
1.Льоха Крава(104412)

2.Віталік Шольц

3.NonRP витягнув з автівки+заковав в кайданки взяв в кайданки без причини і потім відпустив

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

2.40. Заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн

4.Докази 1

тайм коди: 3:40- MG

6:25-NonRP провіряє по планшету без паспорта

7:07-пише щоб мене затримувати за не підкору хотя я тільки просив причину і законопроект по якому в мене хочуть перевірити паспорт

7:20-NonRP витягнув з автомобіля і заковав в кайданки

Докази 2

тайм код:

1:07-відпустив без відігровки+забули за мене

5. 30.01.2025

Останнє редагування модератором:

Деніс Котик

ЗГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
920
Реакції
519
Бали
153
На переозгляді!

Деніс Котик

ЗГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
920
Реакції
519
Бали
153
Вітаю!
Щодо порушень зі сторони РП відігровок, гравець: #104412 отримуе покарання: 6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн
Щодо їх компетентності: З ними буде проведена сурова бесіда! (також якщо ви хотіли відіграти більш різноманітніше РП ви могли покликати старший склад)

Щодо перевірки по базі: Працівники могли вас пробити по номеру/він коду/опозновательним знакам автомобіля, також не можу виключити вірант того що працівник дивився кількість співробітников в мережі.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі