Відмовлено nrp / Петро Пономаренко, Андрій Бенон

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жекич Дубровский

Новий гравець
Реєстрування
10 Сер 2024
Дописи
21
Реакції
3
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Жекич Дубровский
2. Нікнейм порушника: Петро Пономаренко, Андрій Бенон
3. Назва організації порушника: НПУ К
4. Суть скарги: зупинився біля співробітників поліції після чого поліцейський на евакуаторі протваранив моє авто направив на мене зброю витягнув мене з авто та вдарив тайзером не представившись не показавши посвідчененя після чого затримав мене та передав іншому поліцейському, який в результаті посадив мене у в'язницю. (більш детально у відкаті)
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
тайм коди: 00:00-06:00 - епочаток ситуації; 10:35-36:29 - прибуття у відділок-розбір ситуації
6. Дата порушення: 11.01.26

Андрій Бенов

Файний тіп, козачок!
Реєстрування
17 Жов 2022
Дописи
428
Реакції
560
Бали
468
Ну що ж вітаю!

Ви дійсно чинили непокору, також надав вам відео там де ви вчинили непокору чим порушили статтю 48 КУпАП, так як ви були саме мені передані, я вам видав рошук згідно порушення 48 КУпАП. Зі свого боку порушень не бачу

Шановна адміністрація! З доказами ознайомить поліцейський котрий здійснював затримання, до речі там і є ПГ з вашого боку

Петро Пономаренко

Старожила UKRAINE GTA
Ігровий Помічник
Реєстрування
19 Лют 2025
Дописи
406
Реакції
308
Бали
279
Вітаю. Оскільки я приймав участь в даній ситуації пояснюю що відбулося. По перше даний водій став другим рядом чим порушив ПДР, по друге я на нього направляв зброю і вимагав щоб він вийшов з авто а він не реагував (чим порушив правило PG) тобто здійснив непокору, потім ще раз здійснив непокору відмовляючись від надання документів (тайм код: 1:19) та був затриманий і переданий моєму колезі.
Докази тут

Даною скаргою гравець вводе в оману адміністрацію. Також прошу звернути увагу на можливий перетяг РП

Максим Дуля

Центральна Україна
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
268
Реакції
103
Бали
443
Вітаю.Шановний гравець
Переглянувши ваші докази та докази від працівників НПУ

Порушень з боку працівників не було виявлено
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі