Відмовлено nrp / Петро Пономаренко, Андрій Бенон

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жекич Дубровский

Новий гравець
Реєстрування
10 Сер 2024
Дописи
21
Реакції
3
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Жекич Дубровский
2. Нікнейм порушника: Петро Пономаренко, Андрій Бенон
3. Назва організації порушника: НПУ К
4. Суть скарги: зупинився біля співробітників поліції після чого поліцейський на евакуаторі протваранив моє авто направив на мене зброю витягнув мене з авто та вдарив тайзером не представившись не показавши посвідчененя після чого затримав мене та передав іншому поліцейському, який в результаті посадив мене у в'язницю. (більш детально у відкаті)
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
тайм коди: 00:00-06:00 - епочаток ситуації; 10:35-36:29 - прибуття у відділок-розбір ситуації
6. Дата порушення: 11.01.26

Андрій Бенов

Файний тіп, козачок!
Реєстрування
17 Жов 2022
Дописи
445
Реакції
566
Бали
113
Ну що ж вітаю!

Ви дійсно чинили непокору, також надав вам відео там де ви вчинили непокору чим порушили статтю 48 КУпАП, так як ви були саме мені передані, я вам видав рошук згідно порушення 48 КУпАП. Зі свого боку порушень не бачу

Шановна адміністрація! З доказами ознайомить поліцейський котрий здійснював затримання, до речі там і є ПГ з вашого боку

Петро Пономаренко

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
19 Лют 2025
Дописи
335
Реакції
267
Бали
123
Вітаю. Оскільки я приймав участь в даній ситуації пояснюю що відбулося. По перше даний водій став другим рядом чим порушив ПДР, по друге я на нього направляв зброю і вимагав щоб він вийшов з авто а він не реагував (чим порушив правило PG) тобто здійснив непокору, потім ще раз здійснив непокору відмовляючись від надання документів (тайм код: 1:19) та був затриманий і переданий моєму колезі.
Докази тут

Даною скаргою гравець вводе в оману адміністрацію. Також прошу звернути увагу на можливий перетяг РП

Максим Дуля

ЗКА | Адміністратор | Центральна Україна
Адміністратор
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
244
Реакції
100
Бали
88
Вітаю.Шановний гравець
Переглянувши ваші докази та докази від працівників НПУ

Порушень з боку працівників не було виявлено
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі