Розглянуто R - 4078 | Навмисний таран

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Жов 2025
Дописи
21
Реакції
13
Бали
58
1. Ваш нікнейм: Максімка Крутой ((52684))
2. Нікнейм порушника: Влад Хисоко ((36473))
3. Назва клану порушника: [MarikFamQ]
4. Суть скарги: Стоя на фармі нікого не чіпав, і в 1 момент данний гравець ім'я якого позначино зверху, робить шкоду мені і мому автомобілю, і це трапилося ще раніше до коли я почав вести запис з Відео регистратора, та через невеликий проміжок часу (5-10 хв ), я помічаю шо данна особа вже 2 раз у мене врізається і причиняє шкоду мені і мому майну, і каже нецензурні слова які могли почуті маленькі діти, Шановна Адміністрація прошу розглянути мою скаргу.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тик
6. Дата порушення:12.08.2026 час 15:00

Пaвло Грушко

Подільський Край💘
Активний гравець
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
733
Реакції
114
Бали
443
Вітаю!
Уважно розглянувши вашу скаргу та прикріплені до неї докази,
виношу наступний вердикт:

Гравець, Максимка Крутой [52684], отримає покарання за порушення наступних правил Ukraine GTA:
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин

За
результатами розгляду скарги гравцю буде видано покарання у вигляді 10 хвилин деморгану.
Розмір покарання гравця було зменшено оскільки його дії не перешкоджали вашій грі та не завдали вам серйозної шкоди.
Також людині не буде видано покарання у вигляді муту, оскількі його слова не містили надмірну кількість нецензурних слів або образливий характер.

Якщо ви незгідні з моїм рішенням, попрошу звернутися у розділ "Скраги на адміністрацію".

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі