Розглянуто R - 4078 | Навмисний таран

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Жов 2025
Дописи
21
Реакції
13
Бали
58
1. Ваш нікнейм: Максімка Крутой ((52684))
2. Нікнейм порушника: Влад Хисоко ((36473))
3. Назва клану порушника: [MarikFamQ]
4. Суть скарги: Стоя на фармі нікого не чіпав, і в 1 момент данний гравець ім'я якого позначино зверху, робить шкоду мені і мому автомобілю, і це трапилося ще раніше до коли я почав вести запис з Відео регистратора, та через невеликий проміжок часу (5-10 хв ), я помічаю шо данна особа вже 2 раз у мене врізається і причиняє шкоду мені і мому майну, і каже нецензурні слова які могли почуті маленькі діти, Шановна Адміністрація прошу розглянути мою скаргу.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тик
6. Дата порушення:12.08.2026 час 15:00

Пaвло Грушко

Сл.Неоф Подільський Край 06
Активний гравець
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
733
Реакції
114
Бали
443
Вітаю!
Уважно розглянувши вашу скаргу та прикріплені до неї докази,
виношу наступний вердикт:

Гравець, Максимка Крутой [52684], отримає покарання за порушення наступних правил Ukraine GTA:
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин

За
результатами розгляду скарги гравцю буде видано покарання у вигляді 10 хвилин деморгану.
Розмір покарання гравця було зменшено оскільки його дії не перешкоджали вашій грі та не завдали вам серйозної шкоди.
Також людині не буде видано покарання у вигляді муту, оскількі його слова не містили надмірну кількість нецензурних слів або образливий характер.

Якщо ви незгідні з моїм рішенням, попрошу звернутися у розділ "Скраги на адміністрацію".

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі