Відмовлено Role Play Біографія | Олександр Пупсик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Флоренс

Легенда | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
1,057
Реакції
225
Бали
148
Ім'я: Олександр

Прізвище: Пупсик

Батько Пупсик Василь Ігорович,

Мати Пупсик Ярослава Іванівна

Вік: 21 роки

Національність: українець

Місце народження: Харків

Місце проживання: Дніпро

Сімейне положення: не одружений

Діти: Немає

Стать: Чоловіча

Зростання: 1.83

Bага: 77

Риси характеру та особисті якості: Добрий, сміливий, чесний,
працьовитий

Дитинство

Я народився у місті Харків, 2002 року 13 серпня.
Ріс я все своє дитинство у дружній, забезпеченій родині. Мій батько працював хоч і поліцейським в місті Харків, але в нього зарплата була невелика. Він хотів, щоб я був Адвокатом. Мама була лікарка, але кажучи про середній бюджет, мати отримувала середню ставкою. Завдяки матері, я був здоровий, коли був малий. З 4 років я пішов у спорт, батько віддав мене на бокс раніше, ніж до школи. Він привчав мене до праці з малечі, я йому допомагав з прибиранням нашої кімнати і любив прибирати. Я був спокійним, мало на когось кричав, мало плакав. У мене було багато іграшок, батько їх самостійно робив. У мене мало чого було в дитинстві, на жаль. Я ходив у сад, як і інші діти. У мене були друзі з мого подвір'я. Богдан і Денис, з ними я дружив з 6 років і досі дружимо. У 6 років я пішов до школи №1. У ній я провчився до 4 класу, закінчив молодшу школу і перейшов до середньої.
1686604125515.png

Юність

У 13 років я вже навчався у 7 класі, мені не подобалася робота батька, я розумів що я хочу в армію.
З 14 років я почав підробляти, оскільки хотів мати свій прибуток та не просити кишенькових грошей батьків. Я працював, не покладаючи рук. Працював кур'єром, працював вантажником, працював у магазині прибиральником, а грошей, вже на той час я назбирав багато. Закінчивши 9 клас, у мене була відмінна фізична підготовка. Після школи я пішов навчатися до інституту. Навчання давалося мені важко. Вже на 2 курсі мене забрали до армії. Відслуживши 2 роки в армії я забрав військовий квиток і пішов працювати до НПУ, щодня я навчався чогось нового. Мені набридла робота в НПУ, і я вирішив звільнитися. Після звільнення мені вже було 19 років я вирішив, що вистачить сидіти вдома і влаштувався працювати в таксі. Я купив собі першу машину BMW
i8.
1686604208017.png

Доросління

У 19 рік я пішов працювати в міську раду міста Дніпра, але цього разу я вже підвищився до Адвоката та почав надавати адвокатські послуги. Я був звичайний адвокатом, що мріяв досягти успіху. У свої 20 років я отримав звання Верховного Суді в мерії. Я був радий цьому і розумів, що робота в Міській Раді мені подобається. Там я завів собі нового друга Івана, Артема та інших хлопців. Завдяки тому, що допомагав їм в підвищенні.
1686604239473.png

Зрілість

Після того як я попрацював рік я накопичив багато грошей і купив собі нову квартиру в центрі міста. Це був мій подарунок самому собі на 20 річчя, мій батько пишався мною, що я домігся чимало сам і потрапив як і мріяв у Міську раду. Я зрозумів, що таке життя Верховного суді. Та не очікував, що це все настільки важко та несе за собою велику відповідальність на посаді.

1686604324124.png
Наші дні

Зараз я молодий мені 21 роки, маю гарну дівчину, гарну роботу, машину і квартиру. У мене в житті все гаразд. Я продовжую працювати в Мерії міста Дніпра. Моя робота полягає в найвищому суді, та за моєю думкою може змінитися життя людини! Я люблю свою професію, та пишаюсь тим, що обрав саме її завдяки батькам та друзям.
1686604262103.png

Давід Морріс

Promoted by BJJ Slonyara Dnepr
Активний гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
2,021
Реакції
511
Бали
198
[ВІДМОВЛЕНО!]

Порушення пункту 1.13! Ви вкрали цю біоргафію!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі