Відмовлено RP-біографія Андрій Ярмоленков

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Залізняк👑

Поважний гравець
Реєстрування
18 Бер 2025
Дописи
59
Реакції
145
Бали
38
Вік
26

Дитинство:​

Я Андрій Ярмоленков народився у звичайній українській родині, де мене з дитинства вчили поважати життя та допомагати іншим. Ще малим я часто проводив час у лікарнях — то з рідними, то просто спостерігаючи за роботою медиків. Саме тоді в мені зародилась мрія — лікувати людей.
Мені завжди хотілося розуміти, як працює людське тіло, і як можна врятувати життя навіть у найважчих ситуаціях. Поки інші діти мріяли стати пілотами чи поліцейськими, я мріяв бути тим, хто повертає людину до життя.

Служба:​

Після школи я вступив до Державної кримінально-виконавчої служби (ДКВС). Там навчився дисципліні, порядку та вмінню тримати відповідальність за інших.
Згодом був призваний до Збройних Сил України (ЗСУ), де пройшов бойовий шлях. Саме на фронті я по-справжньому зрозумів цінність знань медицини — не раз надавав допомогу побратимам, коли навколо лунали вибухи.
Отримав базові медичні навички: перша допомога, зупинка кровотеч, стабілізація стану поранених, евакуація під вогнем.

Досвід і характер:​

Служба навчила мене спокою, холодного розуму й рішучості. Я бачив, як швидке рішення може врятувати життя, і зрозумів, що справжня сила — не в зброї, а в умінні допомогти ближньому.
Мене не цікавлять титули чи слава — мене цікавить результат і людяність.

Теперішній час​

Зараз я продовжую вдосконалювати себе у медицині, тактиці та психології. Прагну розвиватися як людина, яка може бути опорою для інших у будь-якій ситуації.
Моя мета — залишатись тим, хто діє спокійно, коли навколо хаос, і допомагає тим, хто цього потребує.
“Я мріяв лікувати людей з дитинства — і тепер знаю, що рятувати життя можна не лише в лікарні, а й там, де найважче.”

Артур Алабаєв

Мл. Адміністратор | Східна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
362
Реакції
93
Бали
73
Вітаю

Шановний гравець, переглянувши вашу біографію,виношу вердикт:

Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(без пропусків).

1.18 Заборонено писати біографію від 1 лиця.

1.18.1 Біографія дозволено писати тільки від 3 лиця.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі