Ден Подільский
Козак
- Реєстрування
- 26 Лип 2024
- Дописи
- 39
- Реакції
- 16
- Бали
- 11
ПІБ: Ден Подільський
Батько: Сергій Подільський, 54 роки (10.06.1971), водій вантажного транспорту
Мати: Наталія Подільська, 51 рік (22.11.1974), продавець продуктового магазину
Стать: Чоловіча
Дата народження: 14.03.1995
Вік: 31 рік
Місце народження: м. Дніпро, Україна
Національність: Українець
Місце проживання: м. Дніпро
Зріст: 178 см
Вага: 76 кг
Захоплення: спорт, стрільба, автомобілі, тактична підготовка, служба в поліції
Сімейний стан: Неодружений
Відмітні знаки: шрам над правою бровою
Мати Наталія працювала продавцем у продуктовому магазині. Вона була більш спокійною та врівноваженою людиною, яка займалась домом і сім’єю. Саме вона навчила мене поважати людей, не судити по першому враженню та завжди залишатись спокійним у складних ситуаціях.
Дитинство проходило у звичайному районі міста Дніпро. Атмосфера навколо була різною: іноді спокійною, але часто я бачив конфлікти, проблеми та ситуації, які змушували швидко дорослішати. Саме тоді у мене сформувалось розуміння, що я не хочу пов’язувати своє життя з негативним середовищем.
У школі я навчався середньо, але без серйозних проблем із дисципліною. Я не був відмінником, але й не створював проблем. Найбільше цікавили історія, правознавство та основи державного устрою. У вільний час займався спортом: турніки, біг, футбол. Спорт допомагав мені формувати характер та витримку.
Я вступив до університету внутрішніх справ. Саме там почався найважчий етап мого життя. Жорстка дисципліна, фізичні навантаження, постійні перевірки та відповідальність формували мій характер. Не всі витримували та залишались, але я вирішив пройти цей шлях до кінця.
У цей період я навчився головному — контролювати себе. Стресові ситуації, втома, моральний тиск — усе це стало частиною щоденного життя. Я навчився працювати в команді, слухати старших за званням та швидко приймати рішення без паніки.
Саме в університеті сформувався мій характер: стриманість, дисципліна, відповідальність та холодний розрахунок у складних ситуаціях.
Нічні зміни, постійні виклики, конфлікти, затримання та робота під тиском швидко показали реальність служби. Це не було схоже на теорію з навчання — це була реальна відповідальність за життя та порядок у місті.
З часом я навчився діяти холоднокровно, швидко оцінювати ситуацію та приймати правильні рішення навіть під тиском. Я почав розуміти, що головне у службі — це не емоції, а контроль ситуації.
Керівництво помітило мою дисципліну та відповідальність. Після цього почався мій кар’єрний ріст: сержант → лейтенант → інспектор.
З часом я отримав звання капітана, потім майора, підполковника та полковника НПУ. Кожен етап вимагав більшої відповідальності, дисципліни та вміння керувати людьми.
Я займався організацією роботи підрозділів, контролем дисципліни, навчанням молодого складу та проведенням спецоперацій. У складних ситуаціях я завжди намагався діяти логічно та без емоцій.
Моє головне правило у службі — керівник має починатися з себе. Я ніколи не вимагав від інших того, чого не міг би зробити сам.
Моя мотивація — це порядок, стабільність та розвиток структури. Я розумію, що поліція — це основа безпеки, і вона повинна працювати чітко та злагоджено.
Я також розумію свої слабкі сторони: інколи надмірна вимогливість до людей та недовіра на початку співпраці. Але це сформувалось через досвід служби та реальні ситуації.
Моя головна мета — зробити структуру більш дисциплінованою, ефективною та професійною. Я хочу підняти рівень підготовки особового складу та покращити загальну роботу поліції.
Бо вважаю, що служба — це постійний розвиток і відповідальність перед людьми.
Батько: Сергій Подільський, 54 роки (10.06.1971), водій вантажного транспорту
Мати: Наталія Подільська, 51 рік (22.11.1974), продавець продуктового магазину
Стать: Чоловіча
Дата народження: 14.03.1995
Вік: 31 рік
Місце народження: м. Дніпро, Україна
Національність: Українець
Місце проживання: м. Дніпро
Зріст: 178 см
Вага: 76 кг
Захоплення: спорт, стрільба, автомобілі, тактична підготовка, служба в поліції
Сімейний стан: Неодружений
Відмітні знаки: шрам над правою бровою
# ДИТИНСТВО
Я, Ден Подільський, народився у місті Дніпро в звичайній робочій сім’ї. З самого дитинства моє життя було пов’язане з дисципліною та постійною вимогливістю з боку батьків. Батько Сергій більшу частину свого життя працював водієм вантажного транспорту. Він часто був у рейсах, але коли повертався додому — завжди приділяв увагу вихованню та дисципліні. Він не терпів безвідповідальності та з дитинства вчив мене, що будь-яке слово має вагу і за нього потрібно відповідати.Мати Наталія працювала продавцем у продуктовому магазині. Вона була більш спокійною та врівноваженою людиною, яка займалась домом і сім’єю. Саме вона навчила мене поважати людей, не судити по першому враженню та завжди залишатись спокійним у складних ситуаціях.
Дитинство проходило у звичайному районі міста Дніпро. Атмосфера навколо була різною: іноді спокійною, але часто я бачив конфлікти, проблеми та ситуації, які змушували швидко дорослішати. Саме тоді у мене сформувалось розуміння, що я не хочу пов’язувати своє життя з негативним середовищем.
У школі я навчався середньо, але без серйозних проблем із дисципліною. Я не був відмінником, але й не створював проблем. Найбільше цікавили історія, правознавство та основи державного устрою. У вільний час займався спортом: турніки, біг, футбол. Спорт допомагав мені формувати характер та витримку.
# ЮНІСТЬ ТА ФОРМУВАННЯ ХАРАКТЕРУ
Після закінчення школи я довго думав над майбутньою професією. У певний момент зрозумів, що мене найбільше цікавить служба у правоохоронних органах. Мені подобалась ідея порядку, контролю ситуації та захисту громадян.Я вступив до університету внутрішніх справ. Саме там почався найважчий етап мого життя. Жорстка дисципліна, фізичні навантаження, постійні перевірки та відповідальність формували мій характер. Не всі витримували та залишались, але я вирішив пройти цей шлях до кінця.
У цей період я навчився головному — контролювати себе. Стресові ситуації, втома, моральний тиск — усе це стало частиною щоденного життя. Я навчився працювати в команді, слухати старших за званням та швидко приймати рішення без паніки.
Саме в університеті сформувався мій характер: стриманість, дисципліна, відповідальність та холодний розрахунок у складних ситуаціях.
# Початок Служби НПУ
Після завершення навчання я був направлений до Національної Поліції України. Починав зі звичайного патрульного. Перші місяці служби були одними з найважчих у моєму житті.Нічні зміни, постійні виклики, конфлікти, затримання та робота під тиском швидко показали реальність служби. Це не було схоже на теорію з навчання — це була реальна відповідальність за життя та порядок у місті.
З часом я навчився діяти холоднокровно, швидко оцінювати ситуацію та приймати правильні рішення навіть під тиском. Я почав розуміти, що головне у службі — це не емоції, а контроль ситуації.
Керівництво помітило мою дисципліну та відповідальність. Після цього почався мій кар’єрний ріст: сержант → лейтенант → інспектор.
# КЕРІВНИЦТВО ТА РОЗВИТОК
Після отримання досвіду на молодших посадах я почав працювати з особовим складом. На посаді інспектора я вперше відчув відповідальність не тільки за себе, а й за інших співробітників.З часом я отримав звання капітана, потім майора, підполковника та полковника НПУ. Кожен етап вимагав більшої відповідальності, дисципліни та вміння керувати людьми.
Я займався організацією роботи підрозділів, контролем дисципліни, навчанням молодого складу та проведенням спецоперацій. У складних ситуаціях я завжди намагався діяти логічно та без емоцій.
Моє головне правило у службі — керівник має починатися з себе. Я ніколи не вимагав від інших того, чого не міг би зробити сам.
# ХАРАКТЕР ТА МОТИВАЦІЯ
За роки служби я став більш жорстким, стриманим та вимогливим. Я не люблю безвідповідальність, порушення дисципліни та людей, які приходять у структуру без мети.Моя мотивація — це порядок, стабільність та розвиток структури. Я розумію, що поліція — це основа безпеки, і вона повинна працювати чітко та злагоджено.
Я також розумію свої слабкі сторони: інколи надмірна вимогливість до людей та недовіра на початку співпраці. Але це сформувалось через досвід служби та реальні ситуації.
# ТЕПЕРІШНІЙ ЧАС
подав свою кандидатуру на посаду Генерала НПУ.Моя головна мета — зробити структуру більш дисциплінованою, ефективною та професійною. Я хочу підняти рівень підготовки особового складу та покращити загальну роботу поліції.
Бо вважаю, що служба — це постійний розвиток і відповідальність перед людьми.
Останнє редагування: