Відмовлено RP біографія Ден Подільський

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Лип 2024
Дописи
39
Реакції
16
Бали
11
ПІБ: Ден Подільський
Батько: Сергій Подільський, 54 роки (10.06.1971), водій вантажного транспорту
Мати: Наталія Подільська, 51 рік (22.11.1974), продавець продуктового магазину
Стать: Чоловіча
Дата народження: 14.03.1995
Вік: 31 рік
Місце народження: м. Дніпро, Україна
Національність: Українець
Місце проживання: м. Дніпро
Зріст: 178 см
Вага: 76 кг
Захоплення: спорт, стрільба, автомобілі, тактична підготовка, служба в поліції
Сімейний стан: Неодружений
Відмітні знаки: шрам над правою бровою
# ДИТИНСТВО​
Я, Ден Подільський, народився у місті Дніпро в звичайній робочій сім’ї. З самого дитинства моє життя було пов’язане з дисципліною та постійною вимогливістю з боку батьків. Батько Сергій більшу частину свого життя працював водієм вантажного транспорту. Він часто був у рейсах, але коли повертався додому — завжди приділяв увагу вихованню та дисципліні. Він не терпів безвідповідальності та з дитинства вчив мене, що будь-яке слово має вагу і за нього потрібно відповідати.
Мати Наталія працювала продавцем у продуктовому магазині. Вона була більш спокійною та врівноваженою людиною, яка займалась домом і сім’єю. Саме вона навчила мене поважати людей, не судити по першому враженню та завжди залишатись спокійним у складних ситуаціях.
Дитинство проходило у звичайному районі міста Дніпро. Атмосфера навколо була різною: іноді спокійною, але часто я бачив конфлікти, проблеми та ситуації, які змушували швидко дорослішати. Саме тоді у мене сформувалось розуміння, що я не хочу пов’язувати своє життя з негативним середовищем.
У школі я навчався середньо, але без серйозних проблем із дисципліною. Я не був відмінником, але й не створював проблем. Найбільше цікавили історія, правознавство та основи державного устрою. У вільний час займався спортом: турніки, біг, футбол. Спорт допомагав мені формувати характер та витримку.
# ЮНІСТЬ ТА ФОРМУВАННЯ ХАРАКТЕРУ​
Після закінчення школи я довго думав над майбутньою професією. У певний момент зрозумів, що мене найбільше цікавить служба у правоохоронних органах. Мені подобалась ідея порядку, контролю ситуації та захисту громадян.
Я вступив до університету внутрішніх справ. Саме там почався найважчий етап мого життя. Жорстка дисципліна, фізичні навантаження, постійні перевірки та відповідальність формували мій характер. Не всі витримували та залишались, але я вирішив пройти цей шлях до кінця.
У цей період я навчився головному — контролювати себе. Стресові ситуації, втома, моральний тиск — усе це стало частиною щоденного життя. Я навчився працювати в команді, слухати старших за званням та швидко приймати рішення без паніки.
Саме в університеті сформувався мій характер: стриманість, дисципліна, відповідальність та холодний розрахунок у складних ситуаціях.
# Початок Служби НПУ​
Після завершення навчання я був направлений до Національної Поліції України. Починав зі звичайного патрульного. Перші місяці служби були одними з найважчих у моєму житті.
Нічні зміни, постійні виклики, конфлікти, затримання та робота під тиском швидко показали реальність служби. Це не було схоже на теорію з навчання — це була реальна відповідальність за життя та порядок у місті.
З часом я навчився діяти холоднокровно, швидко оцінювати ситуацію та приймати правильні рішення навіть під тиском. Я почав розуміти, що головне у службі — це не емоції, а контроль ситуації.
Керівництво помітило мою дисципліну та відповідальність. Після цього почався мій кар’єрний ріст: сержант → лейтенант → інспектор.
# КЕРІВНИЦТВО ТА РОЗВИТОК​
Після отримання досвіду на молодших посадах я почав працювати з особовим складом. На посаді інспектора я вперше відчув відповідальність не тільки за себе, а й за інших співробітників.
З часом я отримав звання капітана, потім майора, підполковника та полковника НПУ. Кожен етап вимагав більшої відповідальності, дисципліни та вміння керувати людьми.
Я займався організацією роботи підрозділів, контролем дисципліни, навчанням молодого складу та проведенням спецоперацій. У складних ситуаціях я завжди намагався діяти логічно та без емоцій.
Моє головне правило у службі — керівник має починатися з себе. Я ніколи не вимагав від інших того, чого не міг би зробити сам.
# ХАРАКТЕР ТА МОТИВАЦІЯ​
За роки служби я став більш жорстким, стриманим та вимогливим. Я не люблю безвідповідальність, порушення дисципліни та людей, які приходять у структуру без мети.
Моя мотивація — це порядок, стабільність та розвиток структури. Я розумію, що поліція — це основа безпеки, і вона повинна працювати чітко та злагоджено.
Я також розумію свої слабкі сторони: інколи надмірна вимогливість до людей та недовіра на початку співпраці. Але це сформувалось через досвід служби та реальні ситуації.
# ТЕПЕРІШНІЙ ЧАС​
подав свою кандидатуру на посаду Генерала НПУ.
Моя головна мета — зробити структуру більш дисциплінованою, ефективною та професійною. Я хочу підняти рівень підготовки особового складу та покращити загальну роботу поліції.
Бо вважаю, що служба — це постійний розвиток і відповідальність перед людьми.

Останнє редагування:

Олександр Фаретті

Ст.Адміністратор | Південна Україна [05]
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Вер 2022
Дописи
571
Реакції
189
Бали
103
6.Якщо біографія була відхилена, то інтервал перед написанням іншої буде становити 24 години з моменту відхилення.
25. Заборонено писати біографію від 1 лиця.
26. Біографію дозволено писати тільки від 3 лиця.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі