Важливо UKRAINE GTA 03 | ПОЗОВНІ ЗАЯВИ ПРО ВЧИНЕННЯ ЗЛОЧИНУ

Деніс Котик

ЗГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
857
Реакції
445
Бали
123
ПОЗИВНІ ЗАЯВИ ПРО ВЧИНЕННЯ ЗЛОЧИНУ

Правила подачі:
1. Заява подається суворо у вказаному форматі шаблону заяви, якщо заява буде написана не коректно, працівники служб МВС мають право її відхилити, посилаючись на це правило.
1.1. Пронумеруйте вашу заяву відповідно до черги та нумерації вже написаних заяв.
2. ((Будь-який оффтоп у темах з заявами карається відповідно до правил форуму)).
3. Заяву не буде зареєстровано у ЄРДР та буде відмовлено якщо:
- подання заяви від 3-ї особи;
- відсутні або недостатньо доказів порушення;
- заява складена не за формою;
- минув термін порушення – 60 днів (згідно КПКУ);
- якщо заява була редагована;
- наявність неадекватного трактування у поданій заяві;
- ((використовувати nonRP терміни у позові (MG));
- якщо назва/опис відео/фото/аудіодоказів тощо буде провокаційною/образливою/неадекватною, вона не буде розглядатися та враховуватися;
- ображати будь-кого у заяві;
- використовувати нецензурну лайку в заяві.

Примітки:
1. У разі, якщо створюються однакові заяви по одній і тій самій ситуації, відхиляються всі, крім однієї.
2. ООС вставки дозволено використовувати у разі, якщо не надається можливим дати іншу відповідь/опис для закриття/відкриття заяви.
3. Норма зберігання спростування на ту чи іншу дію становить – 7 діб.
4. Всі докази приймаються тільки через: відео - ((YouTube)), фото - ((Imgur або Imgpile або інший додаток для фотографій з загальним доступом через посилання)).

Перед подачею вашої заяви, будь ласка, ознайомтеся з її нумерацією та заповніть її коректно.

Шаблон написання заяви про вчинення злочину:

Слідчому Національної поліції України
або
Слідчому Служби безпеки України
Потерпілий: (Імʼя Прізвище)
Дата народження:
Паспортні дані: ((ігровий ID))

ЗАЯВА №1
Про вчинення злочину

Я, (Імʼя Прізвище), згідно зі статтею 2 пункту 5 Закону Східної України “Про Національну Поліцію України”, подаю заяву до Національної поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації: (тут розписуєте повний та детальний опис ситуації, що склалася).

Додатки до заяви: (тут ви додаєте докази на порушення: фотофіксацію, відеофіксацію, аудіофіксацію та/або будь-які інші докази)

Враховуючи викладене, -

ПРОШУ:
1. Прийняти мою заяву про вчинення злочину та зареєструвати в ЄРДР.
2. Невідкладно розпочати досудове розслідування.
3. Визнати мене, (Імʼя Прізвище), потерпілим від кримінального правопорушення.

Зі статтею 56 КК України «Введення в оману суду або іншого уповноваженого органу» ознайомлений та у разі порушення готовий понести покарання.

Даю згоду на обробку персональних даних.

Дата подання заяви:
Підпис:

Скопіюйте шаблон з текстом нижче та не забудьте подати правильну нумерацію заяви.
У іншому випадку вона буде видалена!

Код:
[RIGHT][SIZE=5][FONT=courier new][I]Слідчому Національної поліції України
або
Потерпілий: (Імʼя Прізвище)
Дата народження:
Паспортні дані: ((ігровий ID))[/I][/FONT][/SIZE][/RIGHT]

[CENTER]
[SIZE=6][FONT=courier new][B]ЗАЯВА №1
Про вчинення злочину[/B][/FONT][/SIZE]

[/CENTER]
[FONT=courier new]Я, (Імʼя Прізвище), згідно зі статтею 2 пункту 5 Закону Східної України “Про Національну Поліцію України”, подаю заяву до Національної поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації: [I](тут розписуєте повний та детальний опис ситуації, що склалася)[/I].

Додатки до заяви: [I](тут ви додаєте докази на порушення: фотофіксацію, відеофіксацію, аудіофіксацію та/або будь-які інші докази)[/I]

Враховуючи викладене, -[/FONT]
[CENTER]
[FONT=courier new][B][SIZE=5]ПРОШУ:[/SIZE][/B][/FONT]
[/CENTER]
[FONT=courier new]1. Прийняти мою заяву про вчинення злочину та зареєструвати в ЄРДР.
3. Визнати мене, (Імʼя Прізвище), потерпілим від кримінального правопорушення.

Зі статтею 56 КК України «Введення в оману суду або іншого уповноваженого органу» ознайомлений та у разі порушення готовий понести покарання.

Дата подання заяви:
Підпис:[/FONT]

Позитивна відповідь:
Шановний громадянин, ваша позивна заява №** була прийнята до розгляду. Прохання очікувати та не розголошувати ніяку інформацію, яки би могла нашкодити слідству.

Негативна відповідь:
Шановний громадянин, ваша позивна заява №** була не прийнята до розгляду, оскільки (далі описуєте чому саме).

Шановний громадянин, враховуючи вище зазначені докази у позивній заяві №** та враховуючи об'єктивну сторону слочину, було прийнято рішення відкрити крімінальну справу за статтею №**.

Реєстрування
25 Лип 2025
Дописи
51
Реакції
32
Бали
23
або
Потерпілий: Андрій Тимощук
Дата народження: 17.11.2000
Паспортні дані: 69391

ЗАЯВА №1
Про вчинення злочину

Я, Андрій Тимощук згідно зі статтею 2 пункту 5 Закону Східної України “Про Національну Поліцію України”, подаю заяву до Націоналньній поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації: Я прийшов до ГУ сплатити штрафи, він вийшов і почав казати щоб я покидав тереторію він сказав до цього що в мене є хвилина, хвилина не пройшла та було надано лише 1 попередження, потім він мене затримав, він не назвав правильної статті, він то каже 43 ККУ то каже 45 ККУ, він не мав ніякого права проводити обшук та даже не назвав статтю за якой він має право провести обшук, вже не говорю за то що він даже не запитав чи маю я ліцензію на зброю, можете переглянути його фрапс якщо це щось зміне.

Додатки до заяви: тик
Враховуючи викладене, прошу переглянути мою заяву найближчим часом

ПРОШУ:
3. Визнати мене, Андрый Тимощук, потерпілим від кримінального правопорушення.

Дата подання заяви: 30.12.25
Підпис: АТ

Останнє редагування:

Микита Мусангович

Ветеран МОЗ | Східна Україна
Реєстрування
25 Гру 2024
Дописи
441
Реакції
291
Бали
123
або
Потерпілий: Микита Мусангович
Дата народження: 23.09.1988
Паспортні дані: (113957)

ЗАЯВА №2
Про вчинення злочину

Я, Микита Мусангович, згідно зі статтею 2 пункту 5 Закону Східної України “Про Національну Поліцію України”, подаю заяву до Національної поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації:

Працівник Служби безпеки України, посилаючись на заяву громадянина України, затримав мене, зазначивши підставою статтю 39 Кримінального кодексу України. Після затримання мене було доставлено до кімнати допиту, де я очікував на прибуття адвоката.

Працівник СБУ повідомив мене, що адвокат прибув, однак фактично можливості скористатися правовою допомогою адвоката мені надано не було, що є порушенням мого права на захист.

Незважаючи на те, що працівнику СБУ було достеменно відомо, що я є працівником державної організації (оскільки він звертався до моєї колеги з проханням покликати мене), мене було поміщено до ізолятора тимчасового тримання (ІТТ).

Вважаю дії працівника СБУ незаконними та такими, що порушують мої конституційні права.

Додатки до заяви: тиць

Враховуючи викладене, -

ПРОШУ:
3. Визнати мене, Микита Мусангович , потерпілим від кримінального правопорушення.

Дата подання заяви: 03.01.2026
Підпис: N.Kasades

Винтерикс Краймз♡

Поважний гравець
Реєстрування
20 Гру 2025
Дописи
100
Реакції
207
Бали
48
або

ЗАЯВА №2
Про вчинення злочину

Я, Микита Мусангович, згідно зі статтею 2 пункту 5 Закону Східної України “Про Національну Поліцію України”, подаю заяву до Національної поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації:

Працівник Служби безпеки України, посилаючись на заяву громадянина України, затримав мене, зазначивши підставою статтю 39 Кримінального кодексу України. Після затримання мене було доставлено до кімнати допиту, де я очікував на прибуття адвоката.

Працівник СБУ повідомив мене, що адвокат прибув, однак фактично можливості скористатися правовою допомогою адвоката мені надано не було, що є порушенням мого права на захист.

Незважаючи на те, що працівнику СБУ було достеменно відомо, що я є працівником державної організації (оскільки він звертався до моєї колеги з проханням покликати мене), мене було поміщено до ізолятора тимчасового тримання (ІТТ).

Вважаю дії працівника СБУ незаконними та такими, що порушують мої конституційні права.

Враховуючи викладене, -

ПРОШУ:
3. Визнати мене, Микита Мусангович , потерпілим від кримінального правопорушення.

Дата подання заяви: 03.01.2026
Шановний громадянин, ваша позивна заява №2 була не прийнята до розгляду, оскільки назва відео є провокаційною/образливою.

Тарас Галичанівський

Кошовий отаман
Реєстрування
14 Гру 2024
Дописи
58
Реакції
62
Бали
23
або

ЗАЯВА №1
Про вчинення злочину

Я, Андрій Тимощук згідно зі статтею 2 пункту 5 Закону Східної України “Про Національну Поліцію України”, подаю заяву до Націоналньній поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації: Я прийшов до ГУ сплатити штрафи, він вийшов і почав казати щоб я покидав тереторію він сказав до цього що в мене є хвилина, хвилина не пройшла та було надано лише 1 попередження, потім він мене затримав, він не назвав правильної статті, він то каже 43 ККУ то каже 45 ККУ, він не мав ніякого права проводити обшук та даже не назвав статтю за якой він має право провести обшук, вже не говорю за то що він даже не запитав чи маю я ліцензію на зброю, можете переглянути його фрапс якщо це щось зміне.

ПРОШУ:

Позитивна відповідь:
Шановний громадянин, ваша позивна заява №1 була прийнята до розгляду. Прохання очікувати та не розголошувати ніяку інформацію, яки би могла нашкодити слідству.

Микита Мусангович

Реєстрування
25 Гру 2024
Дописи
441
Реакції
291
Бали
123
або

ЗАЯВА №3
Про вчинення злочину

Враховуючи викладене, -

ПРОШУ:

Дата подання заяви: 4.1.26

Винтерикс Краймз♡

Поважний гравець
Реєстрування
20 Гру 2025
Дописи
100
Реакції
207
Бали
48
або

ЗАЯВА №3
Про вчинення злочину

Враховуючи викладене, -

ПРОШУ:

Шановний громадянин, ваша позивна заява №03 була прийнята до розгляду. Прохання очікувати та не розголошувати ніяку інформацію, яки би могла нашкодити слідству.

Винтерикс Краймз♡

Поважний гравець
Реєстрування
20 Гру 2025
Дописи
100
Реакції
207
Бали
48
або

ЗАЯВА №3
Про вчинення злочину

Враховуючи викладене, -

ПРОШУ:

Шановний громадянин, враховуючи вище зазначені докази у позивній заяві №03 та враховуючи об'єктивну сторону слочину, було прийнято рішення відкрити крімінальну справу за статтею № 47, 48 ч.1, 49 ч.1 ККУ.

Тарас Галичанівський

Кошовий отаман
Реєстрування
14 Гру 2024
Дописи
58
Реакції
62
Бали
23
або

ЗАЯВА №1
Про вчинення злочину

ПРОШУ:

Шановний громадянин, враховуючи вище зазначені докази у позивній заяві №01 та враховуючи об'єктивну сторону слочину, було прийнято рішення відкрити крімінальну справу за статтею № 48, 49

Богдан Герасимов

Міністр оборони
Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
31
Реакції
13
Бали
13

або

Потерпілий: Богдан Герасимов

Дата народження: 20.11.1999

Паспортні дані: 25779

ЗАЯВА №4

Про вчинення злочину

Я, Богдан Герасимов, згідно зі статтею 2 пункту 5 Закону Східної України “Про Національну Поліцію України”, подаю заяву до Національної поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації: Вчора ( 05.01.2026 о 22:22 ) Я стояв на узбіччі, до мене підійшов працівник СБУ, він показав посвідчення, я ознайомився, потім , він почав говорити , що автомобіль без номер знаків і знаходиться в орієнтуванні ( питання, як працівник СБУ, може казати що машина в орієнтуванні , якщо вона без номерних знаків), далі я почав казати працівнику СБУ, що він теж не поставив на аварійку машину, працівник СБУ проігнорував моє прохання, тим самим порушив статтю 2.17 ( Стаття Загальний статут Міністерства Внутрішніх Справ України) , потім прцівник СБУ, сказав показати паспорт, я почав казати що, я дам паспорт , але ми поїдемо до НПУ і вони будуть далі продовжувати справу, я 3 рази запитав прцівника чи згодний він ( уточнюю: весь чат він говорив в войс, а коли я задав питання , він почав писати в чат, тобто він *ухилявся від питання*. Потім коли мені перевірили паспорт, у мене було на 200К штрафів, він мене затримав ( все було правильно) , але коли ми приїхали до НПУ, він не витягнув громадянина, а зняв з машини ( це вже якось не правильно ) , потім ми прийшли, я хотів визвати адвоката ( він не приїхав) , я сказав що далі будемо без адвоката і щоб він починав процесуальні дії ( виписував протокол і тд) він проігнорував це, просто виписавши рошук , протоколу складено не було. Далі , я взагалі не зрозумів *Зломав руку громадянина навпроти та повів його* , ( порушивши, мої права а також Статтю 23 Кримінального кодексу України) . На вулиці , я хотів з ним поговорити, а він почав мені хамити ( порушив статтю 2.22 ( Загальний статут Міністерства Внутрішніх Справ України) )[/I].

Додатки до заяви: [
](https://www.youtube.com/watch?v=4vGDHxrHFqg)

Враховуючи викладене, -

ПРОШУ:

3. Визнати мене, Богдана Герасимова, потерпілим від кримінального правопорушення.

Дата подання заяви: 06.01.2026

Підпис: Б. Герасимов

Данік Ткач

Легенда НПУ Д | Східна Україна 03
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
128
Реакції
384
Бали
108
або

ЗАЯВА №1
Про вчинення злочину

ПРОШУ:

Шановний громадянин, ваша заява №01, взята до мене на розгляд. В подальшому буде відкрито кримінальне провадження

Данік Ткач

Легенда НПУ Д | Східна Україна 03
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
128
Реакції
384
Бали
108

або

Потерпілий: Богдан Герасимов

Дата народження: 20.11.1999

Паспортні дані: 25779

ЗАЯВА №4

Про вчинення злочину

Я, Богдан Герасимов, згідно зі статтею 2 пункту 5 Закону Східної України “Про Національну Поліцію України”, подаю заяву до Національної поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації: Вчора ( 05.01.2026 о 22:22 ) Я стояв на узбіччі, до мене підійшов працівник СБУ, він показав посвідчення, я ознайомився, потім , він почав говорити , що автомобіль без номер знаків і знаходиться в орієнтуванні ( питання, як працівник СБУ, може казати що машина в орієнтуванні , якщо вона без номерних знаків), далі я почав казати працівнику СБУ, що він теж не поставив на аварійку машину, працівник СБУ проігнорував моє прохання, тим самим порушив статтю 2.17 ( Стаття Загальний статут Міністерства Внутрішніх Справ України) , потім прцівник СБУ, сказав показати паспорт, я почав казати що, я дам паспорт , але ми поїдемо до НПУ і вони будуть далі продовжувати справу, я 3 рази запитав прцівника чи згодний він ( уточнюю: весь чат він говорив в войс, а коли я задав питання , він почав писати в чат, тобто він *ухилявся від питання*. Потім коли мені перевірили паспорт, у мене було на 200К штрафів, він мене затримав ( все було правильно) , але коли ми приїхали до НПУ, він не витягнув громадянина, а зняв з машини ( це вже якось не правильно ) , потім ми прийшли, я хотів визвати адвоката ( він не приїхав) , я сказав що далі будемо без адвоката і щоб він починав процесуальні дії ( виписував протокол і тд) він проігнорував це, просто виписавши рошук , протоколу складено не було. Далі , я взагалі не зрозумів *Зломав руку громадянина навпроти та повів його* , ( порушивши, мої права а також Статтю 23 Кримінального кодексу України) . На вулиці , я хотів з ним поговорити, а він почав мені хамити ( порушив статтю 2.22 ( Загальний статут Міністерства Внутрішніх Справ України) )[/I].

Додатки до заяви: [
](https://www.youtube.com/watch?v=4vGDHxrHFqg)

Враховуючи викладене, -

ПРОШУ:

3. Визнати мене, Богдана Герасимова, потерпілим від кримінального правопорушення.

Дата подання заяви: 06.01.2026

Підпис: Б. Герасимов
Шановний громадянин, ваша позивна заява №04 була не прийнята до розгляду, оскільки не було виявлено порушення від працівника, також на нього вже була позивна заява та він поніс покарання відповідно законодавства.

Ернест Наливайко

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
238
Реакції
69
Бали
33
Потерпілий: Ернест Наливайко
Дата народження: 20.10.2001
Паспортні дані: 129861

ЗАЯВА №5
Про вчинення злочину
Я, Ернест Наливайко згідно зі статтею 2 пункту 5 Закону Східної України “Про Національну Поліцію України”, подаю заяву до Націоналньній поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації: Хотів виїхати в патруль тільки під*їджаю до воріт їх відкрити, відкриває їх СБУ та відразу затримує та не повідомляють причину затримання. Потім викидають всі рації та прослушки але це в них не вийшло та в мене була боді-камера дуже в добром місці схованна, надалі вони садять в авто та по дорозі говорять *Будете відповідати за свої гріхи* приїджають до лісу та прив*язують до дерева і промовляють *Ви наших співробітників не душили? Ви не намагались затримувати наших без причини* Я відповів що я за просто так нікого не затримую, потім почали погрожувати зброєю та говорити *Не боїтесь? я сказав дуже сильно боюсь* Потім почали давати ляпаса це взагалі незаконно все було, потім почали говорити щоб біг в ліс далі або застрелять я почав бігти вони почали стріляти але в землю та в повітря. Потім сіли та поїхали кудись.

Додатки до заяви: Тут

ПРОШУ:
3. Визнати мене, Ернест Наливайко, потерпілим від кримінального правопорушення.

Дата подання заяви: 17.01.2026
Підпис: ААС

Останнє редагування:

Микита Мусангович

Реєстрування
25 Гру 2024
Дописи
441
Реакції
291
Бали
123
1768693604804.png
або

ЗАЯВА №6
Про вчинення злочину

Повідомляю про вчинення кримінального правопорушення полковником Національної поліції України Хомичем Дмитром, жетон: 16, який, діючи як службова особа, 2026 року незаконно затримав мене без передбачених законом підстав, посилаючись на нібито непокору законній вимозі працівника поліції.

Під час затримання були грубо порушені мої конституційні права та вимоги чинного законодавства України. Мене незаконно помістили до ізолятора тимчасового тримання, незважаючи на те, що я є державним службовцем, про що працівнику поліції було достеменно відомо.

Крім того, моє керівництво було безпідставно усунуте та вигнане з місця події, що свідчить про перевищення службових повноважень. Також було порушено встановлену законом процедуру застосування статті 32.3 КПКУ(Третя стадія “Застосування спеціальних засобів”), без законних підстав, без належного попередження та без належної фіксації.

Під час проведення процесуальних дій в кімнаті допиту забігла невідома особа, яку працівники поліції не затримали та не ідентифікували, попри наявність підстав. Окрім цього, процесуальні дії проводилися одночасно щодо двох затриманих осіб, що є істотним порушенням вимог Кримінального процесуального кодексу України.

Вважаю, що в діях полковника НПУ Хомича Дмитра[16] наявні ознаки кримінальних правопорушень, передбачених, зокрема, статтями:

Стаття 47. Зловживання владою або службовим становищем

Зловживання владою або службовим становищем, тобто умисне, з метою одержання будь-якої неправомірної вигоди для самої себе чи іншої фізичної або юридичної особи використання службовою особою влади чи службового становища всупереч інтересам служби, якщо воно завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян або державним чи громадським інтересам, або інтересам юридичних осіб.

Стаття 48. Перевищення влади або службових повноважень

1. Перевищення влади або службових повноважень, тобто умисне вчинення державним службовцем дій, які явно виходять за межі наданих йому прав чи повноважень, якщо вони завдали істотної шкоди охоронюваним законом правам, інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам, інтересам юридичних осіб.
Кримінального кодексу України.

Стаття 49. Службова недбалість

1. Службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що завдало шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам окремих юридичних осіб.

ПРОШУ:

1. Прийняти та зареєструвати цю заяву в Єдиному реєстрі досудових розслідувань відповідно до підстави викладеного та керуючись ст. 1, ст. 2 ч.2 п.1, ст. 3 п.1 КПКУ, прошу порушити та відкрити кримінальну справу за вищевказаними фактами, провести досудове розслідування та надати мені статус потерпілого.
  2. Розпочати досудове розслідування за викладеними фактами.
  3. Витребувати та забезпечити збереження доказів, зокрема:
    • відеозаписів з бодікамер працівників поліції;
    • записів камер відеоспостереження;
    • протоколів затримання;
    • рапортів та службової документації;
    • матеріалів щодо застосування фізичної сили.
  4. Надати мені витяг з ЄРДР у встановлений законом строк.

Додатки до заяви:
(Допит):

Враховуючи викладене, -

ПРОШУ:
1. Прийняти мою заяву про вчинення злочину та зареєструвати в ЄРДР.Відповідно до підстави викладеного та керуючись ст. 1, ст. 2 ч.2 п.1, ст. 3 п.1 КПКУ, прошу порушити та відкрити кримінальну справу за вищевказаними фактами, провести досудове розслідування та надати мені статус потерпілого.

1. Витребувати та забезпечити збереження доказів, зокрема:
    • протоколів затримання;

3.Надати мені витяг з ЄРДР у встановлений законом строк.
4. Визнати мене, Микита Мусангович , потерпілим від кримінального правопорушення.

Дата подання заяви: 18.01.2026

Деніс Котик

ЗГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
857
Реакції
445
Бали
123
Потерпілий: Ернест Наливайко
Дата народження: 20.10.2001
Паспортні дані: 129861

ЗАЯВА №5
Про вчинення злочину
Я, Ернест Наливайко згідно зі статтею 2 пункту 5 Закону Східної України “Про Національну Поліцію України”, подаю заяву до Націоналньній поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації: Хотів виїхати в патруль тільки під*їджаю до воріт їх відкрити, відкриває їх СБУ та відразу затримує та не повідомляють причину затримання. Потім викидають всі рації та прослушки але це в них не вийшло та в мене була боді-камера дуже в добром місці схованна, надалі вони садять в авто та по дорозі говорять *Будете відповідати за свої гріхи* приїджають до лісу та прив*язують до дерева і промовляють *Ви наших співробітників не душили? Ви не намагались затримувати наших без причини* Я відповів що я за просто так нікого не затримую, потім почали погрожувати зброєю та говорити *Не боїтесь? я сказав дуже сильно боюсь* Потім почали давати ляпаса це взагалі незаконно все було, потім почали говорити щоб біг в ліс далі або застрелять я почав бігти вони почали стріляти але в землю та в повітря. Потім сіли та поїхали кудись.

Додатки до заяви: Тут

ПРОШУ:
3. Визнати мене, Ернест Наливайко, потерпілим від кримінального правопорушення.

Дата подання заяви: 17.01.2026
Підпис: ААС
Шановний громадянин, ваша заява №05, взята до мене на розгляд. В подальшому буде відкрито кримінальне провадження.

Подпись,генерала НПУ.png

Микита Мусангович

Реєстрування
25 Гру 2024
Дописи
441
Реакції
291
Бали
123

ЗАЯВА №7
Про вчинення злочину

Повідомляю про вчинення кримінального правопорушення полковником Національної поліції України Хомичем Дмитром, жетон: 16, який, діючи як службова особа, 2026 року незаконно затримав мене без передбачених законом підстав, посилаючись на нібито непокору законній вимозі працівника поліції.

Під час затримання були грубо порушені мої конституційні права та вимоги чинного законодавства України. Мене незаконно помістили до ізолятора тимчасового тримання, незважаючи на те, що я є державним службовцем, про що працівнику поліції було достеменно відомо.

Крім того, моє керівництво було безпідставно усунуте та вигнане з місця події, що свідчить про перевищення службових повноважень. Також було порушено встановлену законом процедуру застосування статті 32.3 КПКУ(Третя стадія “Застосування спеціальних засобів”), без законних підстав, без належного попередження та без належної фіксації.

Під час проведення процесуальних дій в кімнаті допиту забігла невідома особа, яку працівники поліції не затримали та не ідентифікували, попри наявність підстав. Окрім цього, процесуальні дії проводилися одночасно щодо двох затриманих осіб, що є істотним порушенням вимог Кримінального процесуального кодексу України.

Вважаю, що в діях полковника НПУ Хомича Дмитра[16] наявні ознаки кримінальних правопорушень, передбачених, зокрема, статтями:

Стаття 47. Зловживання владою або службовим становищем

Зловживання владою або службовим становищем, тобто умисне, з метою одержання будь-якої неправомірної вигоди для самої себе чи іншої фізичної або юридичної особи використання службовою особою влади чи службового становища всупереч інтересам служби, якщо воно завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян або державним чи громадським інтересам, або інтересам юридичних осіб.

Стаття 48. Перевищення влади або службових повноважень

1. Перевищення влади або службових повноважень, тобто умисне вчинення державним службовцем дій, які явно виходять за межі наданих йому прав чи повноважень, якщо вони завдали істотної шкоди охоронюваним законом правам, інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам, інтересам юридичних осіб.
Кримінального кодексу України.

Стаття 49. Службова недбалість

1. Службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що завдало шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам окремих юридичних осіб.

Додатки до заяви: (Допит):
(затримав коли я був держ.працівников)

Враховуючи викладене, -

ПРОШУ:
1. Прийняти мою заяву про вчинення злочину та зареєструвати в ЄРДР.Відповідно до підстави викладеного та керуючись ст. 1, ст. 2 ч.2 п.1, ст. 3 п.1 КПКУ, прошу порушити та відкрити кримінальну справу за вищевказаними фактами, провести досудове розслідування та надати мені статус потерпілого.

1. Витребувати та забезпечити збереження доказів, зокрема:
    • протоколів затримання;

3.Надати мені витяг з ЄРДР у встановлений законом строк.
4. Визнати мене, Микита Мусангович , потерпілим від кримінального правопорушення.

Дата подання заяви: 25.01.2026

Арсeн Тюрган

Служити українському народові то це не втікати а ц
Реєстрування
7 Лип 2025
Дописи
39
Реакції
30
Бали
21
або
Потерпілий: Арсен Тюран
Дата народження: 26.05.2000
Паспортні дані: 123633

ЗАЯВА №8
Про вчинення злочину

Я, Арсен Тюрган, згідно зі статтею 2 пункту 5 Закону Східної України “Про Національну Поліцію України”, подаю заяву до Національної поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації: Я Арсен Тюрган стояв на аварійних сигналах в той час в мене втаранився автомобіль в якому сиділи працівники поліції а саме водій цього транспортного засобу був Олежка Чоткий та пасажир Ярослав пуля та не включили аварійні сигнали та один працівник ярослав пуля був в бойовій формі корд на патрулюванні та потім почали втікати потім я розвернувся на другу частину та встав на узбіччя та включив аварійні сигнали та потім вони мене зупинили вийшов молодший лейтенант Олежка Чоткий та приставися не по формі не назваши в якому він підрозділі просто назвав своє їмя та звання та другий вийшов з зброєю я попросив другий наряд поліції вони відмовили мені а якщо дтп то вони не мають права оформляти це було 24 01 2025 в вечері та прошу вас переглянути мої відео докази також їхні відео докази повність ще до зупинки т/с бо там було гдесь 5-10 хвилин після як зупинили та попрошу вас щоб докази з боді камери не були видалені
Тим саме вони порушили:

1. Порушення статті 48 ККУ — Перевищення влади або службових повноважень​

2. Порушення статті 9.7 КУпАП — Залишення місця дорожньо транспортної пригоди​

Додатки до заяви: 1 відео доказ фото доказ
Враховуючи викладене,прошу переглянути мою заяву найближчим часом

ПРОШУ:

3. Визнати мене, Арсен Тюрган, потерпілим від кримінального правопорушення.

Підпис:
esignature_cocosign.png

Арсeн Тюрган

Служити українському народові то це не втікати а ц
Реєстрування
7 Лип 2025
Дописи
39
Реакції
30
Бали
21
або

ЗАЯВА №9
Про вчинення злочину
Я, Арсен Тюрган, згідно зі статтею 2 пункту 5 Закону Східної України “Про Національну Поліцію України”, подаю заяву до Національної поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації: Я Арсен Тюрган потрапив випадково на областьГУНП та без супротиву я стояв підбігли 2 чоловіків у формі нац. поліції та використали спец. засіб тайзер але я стояв не біг і не чинив сопротив їхні жетони : 127168 Його ПІ: Олежка Чоткий а також був 46504 його ПІ Данил Паюк
Тим саме вони порушили:

1. Порушення статті 34 КПКУ — Застосування спеціальних засобів.​

Додатки до заяви: 1 відео доказ

ПРОШУ:

Підпис:
esignature_cocosign.png

Останнє редагування:

Тарас Галичанівський

Кошовий отаман
Реєстрування
14 Гру 2024
Дописи
58
Реакції
62
Бали
23
або

ЗАЯВА №8
Про вчинення злочину

Я, Арсен Тюрган, згідно зі статтею 2 пункту 5 Закону Східної України “Про Національну Поліцію України”, подаю заяву до Національної поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації: Я Арсен Тюрган стояв на аварійних сигналах в той час в мене втаранився автомобіль в якому сиділи працівники поліції а саме водій цього транспортного засобу був Олежка Чоткий та пасажир Ярослав пуля та не включили аварійні сигнали та один працівник ярослав пуля був в бойовій формі корд на патрулюванні та потім почали втікати потім я розвернувся на другу частину та встав на узбіччя та включив аварійні сигнали та потім вони мене зупинили вийшов молодший лейтенант Олежка Чоткий та приставися не по формі не назваши в якому він підрозділі просто назвав своє їмя та звання та другий вийшов з зброєю я попросив другий наряд поліції вони відмовили мені а якщо дтп то вони не мають права оформляти це було 24 01 2025 в вечері та прошу вас переглянути мої відео докази також їхні відео докази повність ще до зупинки т/с бо там було гдесь 5-10 хвилин після як зупинили та попрошу вас щоб докази з боді камери не були видалені
Тим саме вони порушили:

1. Порушення статті 48 ККУ — Перевищення влади або службових повноважень​

2. Порушення статті 9.7 КУпАП — Залишення місця дорожньо транспортної пригоди​

Додатки до заяви: 1 відео доказ фото доказ

ПРОШУ:

Підпис:Переглянути вкладення 372032
Негативна відповідь:
Шановний громадянин, ваша позивна заява №8 була не прийнята до розгляду, оскільки: Недостатньо доказів

Назар Рейвен

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Лип 2025
Дописи
60
Реакції
74
Бали
63
або

ЗАЯВА №9
Про вчинення злочину
Я, Арсен Тюрган, згідно зі статтею 2 пункту 5 Закону Східної України “Про Національну Поліцію України”, подаю заяву до Національної поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації: Я Арсен Тюрган потрапив випадково на областьГУНП та без супротиву я стояв підбігли 2 чоловіків у формі нац. поліції та використали спец. засіб тайзер але я стояв не біг і не чинив сопротив їхні жетони : 127168 Його ПІ: Олежка Чоткий а також був 46504 його ПІ Данил Паюк
Тим саме вони порушили:

1. Порушення статті 34 КПКУ — Застосування спеціальних засобів.​

Додатки до заяви: 1 відео доказ

ПРОШУ:

Підпис:Переглянути вкладення 372104
Шановний громадянин, ваша позивна заява №9 була прийнята до розгляду. Прохання очікувати та не розголошувати ніяку інформацію, яки би могла нашкодити слідству.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі