- Реєстрування
- 8 Бер 2025
- Дописи
- 613
- Реакції
- 761
- Бали
- 113
Слідчому Національної поліції України
або
Слідчому Служби безпеки України
Потерпілий: Давид Вербицький
Дата народження:10.04.2000
Паспортні дані:132981
ЗАЯВА №16
Про вчинення злочину
Я, Давид Вербицький, згідно зі статтею 2 пункту 5 Закону Східної України “Про Національну Поліцію України”, подаю заяву до Національної поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації: Я біг 4 круг навколо плацу по причині того що був Код-5 і нас заставили бігти я біг біг та почув у рацію "Давид Вербицький звільнений за втратой довіри" Але доказів не було у Валентина Атамановича для звільнення потім я біг біг до генерала та він зняв з мене все службове та поклав у свій чемодан я хотів втікти від генерала але він взяв мене в кайданки та я почув від Валентина Атамановича "Людина була звільненя пане генерал забирайте її собі куда ви там хотіли" Після чого мене генерал підвіз до заднього АКПП та поставив під стіну та надів на мене мішок і почав заструлювати, він мене застрілив, але добре що вчасно МОЗ прибуло.
Додатки до заяви:Тайм-Коди:
0:12-0:25-Звільнення
0:49-1:11-Кайданки
2:03-2:10-Надів мішок на голову
2:25-2:30-Розстріляв
Враховуючи викладене, -
ПРОШУ:
1. Прийняти мою заяву про вчинення злочину та зареєструвати в ЄРДР.
2. Невідкладно розпочати досудове розслідування.
3. Визнати мене, Давид Вербицький, потерпілим від кримінального правопорушення.
Зі статтею 56 КК України «Введення в оману суду або іншого уповноваженого органу» ознайомлений та у разі порушення готовий понести покарання.
Даю згоду на обробку персональних даних.
Дата подання заяви:21.07.2026
Підпис:Давид.Верба
Шановний громадянин, розглянувши Вашу позовну заяву про вчинення злочину №16, виношу вердикт, що Ваша позовна заява отримала негативну відповідь.
Коментарі: Офтоп-інформація.
Шановний громадянин, наразі ми не можемо встановити, яким чином, згідно з RP-процесом, ви отримали бодікамеру, оскільки за наданою інформацією вас було вбито.
Будь ласка, надайте відеодоказ, на якому видно, як працівники МОЗ вилучили вашу бодікамеру, відродили вас та повернули (або видали) цей предмет. Після цього ми зможемо розглянути вашу ситуацію по суті.
Керівник Головного Слідчого Управління,
Полковник ЦУ НП України у м.Києві
Федя Батурінець