Важливо UKRAINE GTA 03 | ПОЗОВНІ ЗАЯВИ ПРО ВЧИНЕННЯ ЗЛОЧИНУ

Назар Рейвен

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Лип 2025
Дописи
60
Реакції
74
Бали
63
Слідчому Національної поліції України
або
Слідчому Служби безпеки України
Потерпілий: Арсен Тюран
Дата народження: 26.05.2000
Паспортні дані: 123633

ЗАЯВА №9
Про вчинення злочину
Я, Арсен Тюрган, згідно зі статтею 2 пункту 5 Закону Східної України “Про Національну Поліцію України”, подаю заяву до Національної поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації: Я Арсен Тюрган потрапив випадково на областьГУНП та без супротиву я стояв підбігли 2 чоловіків у формі нац. поліції та використали спец. засіб тайзер але я стояв не біг і не чинив сопротив їхні жетони : 127168 Його ПІ: Олежка Чоткий а також був 46504 його ПІ Данил Паюк
Тим саме вони порушили:

1. Порушення статті 34 КПКУ — Застосування спеціальних засобів.​

Додатки до заяви: 1 відео доказ
Враховуючи викладене,прошу переглянути мою заяву найближчим часом

ПРОШУ:

1. Прийняти мою заяву про вчинення злочину та зареєструвати в ЄРДР.
2. Невідкладно розпочати досудове розслідування.
3. Визнати мене, Арсен Тюрган, потерпілим від кримінального правопорушення.

Зі статтею 56 КК України «Введення в оману суду або іншого уповноваженого органу» ознайомлений та у разі порушення готовий понести покарання.

Даю згоду на обробку персональних даних.

Дата подання заяви: 25.01.2026
Підпис:Переглянути вкладення 372104
Негативна відповідь:
Шановний громадянин, ваша позивна заява №9 була не прийнята до розгляду, оскільки (заява була редагована) .

Арсeн Тюрган

Служити українському народові то це не втікати а ц
Реєстрування
7 Лип 2025
Дописи
39
Реакції
30
Бали
21
або

ЗАЯВА №9
Про вчинення злочину
Я, Арсен Тюрган, згідно зі статтею 2 пункту 5 Закону Східної України “Про Національну Поліцію України”, подаю заяву до Національної поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації: Я Арсен Тюрган потрапив випадково на областьГУНП та без супротиву я стояв підбігли 2 чоловіків у формі нац. поліції та використали спец. засіб тайзер але я стояв не біг і не чинив сопротив їхні жетони : 127168 Його ПІ: Олежка Чоткий а також був 46504 його ПІ Данил Паюк
Тим саме вони порушили:
1. Порушення статті 34 КПКУ — Застосування спеціальних засобів.

Додатки до заяви:

ПРОШУ:

Зі статтею 56 КК України «Введення в оману суду або іншого уповноваженого органу» ознайомлений та у разі порушення готовий понести покарання.

Підпис:Арсен Тюрган

Назар Рейвен

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Лип 2025
Дописи
60
Реакції
74
Бали
63
або

ЗАЯВА №9
Про вчинення злочину
Тим саме вони порушили:
1. Порушення статті 34 КПКУ — Застосування спеціальних засобів.

Додатки до заяви:

ПРОШУ:

Підпис:Арсен Тюрган
Позитивна відповідь:
Шановний громадянин, ваша позивна заява №9 була прийнята до розгляду. Прохання очікувати та не розголошувати ніяку інформацію, яка би могла нашкодити слідству.

Реєстрування
25 Лип 2025
Дописи
51
Реакції
32
Бали
23
Потерпілий: Андрій Тимощук
Дата народження: 17.11.2000
Паспортні дані: 69391

ЗАЯВА №10
Про вчинення злочину

Я, Андрій Тимощук, Закону Східної України “про Службу Безпеку України”, подаю заяву до Національної поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації: Діло було так. На нас з напарниками був здійснений напад на інкасацію, після чого ми оперативно визвали НПУ та почали відстрелюватись, приїжає Данил Котик та починає нам допомагати, всіх моїх товаришів вбили та я залишився один. Далі продовжувалась стрельба та в один момент Данил Котик відкриває по мені вогонь коли я був без форми, можу заперечити та з'ясувати чому я вирішив що вогонь по мені був відкрито спеціально. Особа стояла приблизно від мене в 5-6 метрах, а Данил Котик стояв майже біля мене, Данил Котик відкриває вогонь саме по мені та баче що я починаю відходити але після цього він всеодно продовжує стреляти, в кінці коли я вже у важкому стані (Помер) стрельба припинилась та началась тільки після 6-ти секунд мого поранення (Вбиства).

Додатки до заяви: докази порушення

Враховуючи викладене, прошу переглянути мою позивну заяву найближчим часом.

ПРОШУ:
3. Визнати мене, Андрія Тимощука, потерпілим від кримінального правопорушення.

Дата подання заяви: 17.02.26
Підпис: АТ

Останнє редагування:

Андрій Кудлаєнко

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
261
Реакції
323
Бали
123
Потерпілий: Андрій Тимощук
Дата народження: 17.11.2000
Паспортні дані: 69391

ЗАЯВА №10
Про вчинення злочину

Я, Андрій Тимощук, Закону Східної України “про Службу Безпеку України”, подаю заяву до Національної поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації: Діло було так. На нас з напарниками був здійснений напад на інкасацію, після чого ми оперативно визвали НПУ та почали відстрелюватись, приїжає Данил Котик та починає нам допомагати, всіх моїх товаришів вбили та я залишився один. Далі продовжувалась стрельба та в один момент Данил Котик відкриває по мені вогонь коли я був без форми, можу заперечити та з'ясувати чому я вирішив що вогонь по мені був відкрито спеціально. Особа стояла приблизно від мене в 5-6 метрах, а Данил Котик стояв майже біля мене, Данил Котик відкриває вогонь саме по мені та баче що я починаю відходити але після цього він всеодно продовжує стреляти, в кінці коли я вже у важкому стані (Помер) стрельба припинилась та началась тільки після 6-ти секунд мого поранення (Вбиства).

Додатки до заяви: докази порушення

ПРОШУ:
3. Визнати мене, Андрія Тимощука, потерпілим від кримінального правопорушення.

Дата подання заяви: 17.02.26

Шановний громадянин, ваша позивна заява №10 була не прийнята до розгляду, оскільки (недостатньо доказів та заява була відредагована).

Реєстрування
25 Лип 2025
Дописи
51
Реакції
32
Бали
23

Слідчому Національній Поліції України або
Слідчому Служби Безпеки України
Потерпілий: Андрюха Батурінець
Дата народження: 16.11.2006
Паспортні дані: 125980[/I][/FONT][/SIZE][/RIGHT]

ЗАЯВА №11
Про вчинення злочину

Я, Андрюха Батурінець, згідно зі статтею 2 пункту 5 Закону Східної України “Про Національну Поліцію України”, подаю заяву до Національної поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації: (В разі ходу нападу на ВЧ по мені був відкритий вогонь від працівників ЗС, я підійшов до них почав казати навіщо вони стреляють та трохи загресував, потім я від них відхожу та вони знову починають відкривати вогонь спеціально, тому що там стояли лише ЗСУ СБУ та НПУ та клановців там не було..

Додатки до заяви: (тик

Враховуючи викладене, прошу розглянути мою заяву до вступу в ЄРДР

ПРОШУ:
3. Визнати мене, Андрюху Батурінця, потерпілим від кримінального правопорушення.

Дата подання заяви: 22.02.26

Федя Батурінець

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Бер 2025
Дописи
463
Реакції
646
Бали
113
Слідчому Національній Поліції України або
Слідчому Служби Безпеки України
Потерпілий: Андрюха Батурінець
Дата народження: 16.11.2006
Паспортні дані: 125980[/I][/FONT][/SIZE][/RIGHT]

ЗАЯВА №11

Про вчинення злочину

Я, Андрюха Батурінець, згідно зі статтею 2 пункту 5 Закону Східної України “Про Національну Поліцію України”, подаю заяву до Національної поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації: (В разі ходу нападу на ВЧ по мені був відкритий вогонь від працівників ЗС, я підійшов до них почав казати навіщо вони стреляють та трохи загресував, потім я від них відхожу та вони знову починають відкривати вогонь спеціально, тому що там стояли лише ЗСУ СБУ та НПУ та клановців там не було..

Додатки до заяви: (тик

Враховуючи викладене, прошу розглянути мою заяву до вступу в ЄРДР

ПРОШУ:

3. Визнати мене, Андрюху Батурінця, потерпілим від кримінального правопорушення.

Дата подання заяви: 22.02.26
Шановний громадянин, ваша позивна заява №11 була прийнята до розгляду. Прохання очікувати та не розголошувати ніяку інформацію, яки би могла нашкодити слідству.

Слідчий ДБР Федя Батурінець
Підпис- Ф.Батурінець

Федя Батурінець

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Бер 2025
Дописи
463
Реакції
646
Бали
113
Шановний громадянин, враховуючи вище зазначені докази у позивній заяві №11 та враховуючи об'єктивну сторону слочину, було прийнято рішення відкрити крімінальну справу за статтею №25 а також 43 ч.2 ККУ .

Слідчий ДБР Федя Батурінець
Підпис- Ф.Батурінець

Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
85
Реакції
30
Бали
21
або
Потерпілий: Ярослав Пуля
Дата народження: 14.04.1999
Паспортні дані: 123632

ЗАЯВА №1
Про вчинення злочину

Я, Ярослав Пуля, згідно зі статтею 2 пункту 5 Закону Східної України “Про Національну Поліцію України”, подаю заяву до Національної поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації: виїжаю з лікарні з лікування і попадаю в аварію, особа їхала по зустрічній смузі і в'їхала у мене, після чого по мені був відкритий вогонь у відповідь якого я постраждав

Додатки до заяви: доказ

Враховуючи викладене, -

ПРОШУ:
3. Визнати мене, Ярослава Пулю, потерпілим від кримінального правопорушення.

Дата подання заяви:
Підпис:

𝓎𝒶𝓇𝒾𝓀𝓅𝓊𝓁𝒶

Назар Рейвен

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Лип 2025
Дописи
60
Реакції
74
Бали
63
або
Потерпілий: Ярослав Пуля
Дата народження: 14.04.1999
Паспортні дані: 123632

ЗАЯВА №1
Про вчинення злочину

Я, Ярослав Пуля, згідно зі статтею 2 пункту 5 Закону Східної України “Про Національну Поліцію України”, подаю заяву до Національної поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації: виїжаю з лікарні з лікування і попадаю в аварію, особа їхала по зустрічній смузі і в'їхала у мене, після чого по мені був відкритий вогонь у відповідь якого я постраждав

Додатки до заяви: доказ

Враховуючи викладене, -

ПРОШУ:
3. Визнати мене, Ярослава Пулю, потерпілим від кримінального правопорушення.

Дата подання заяви:
Підпис:

𝓎𝒶𝓇𝒾𝓀𝓅𝓊𝓁𝒶

Шановний громадянин, ваша позивна заява №1 була не прийнята до розгляду, оскільки недостатньо доказів для встановлення особи.

Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
188
Реакції
154
Бали
88
Потерпілий: Євген Мудрик
Дата народження:
Паспортні дані: 54592

ЗАЯВА №13
Про вчинення злочину

Я, Євген Мудрик, згідно зі статтею 2 пункту 5 Закону Східної України “Про Національну Поліцію України”, подаю заяву до Національної поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації: Я, генерал Державної кримінально-виконавчої служби Євген Мудрик, перебуваючи на робочій зміні, вийшов з будівлі та помітив, як невідома людина перебуває на території ДКВС. Після цього я висунув три вимоги щодо надання посвідчення, якого в цієї людини не було. Після третьої вимоги я затримав людину та викликав СБУ для її подальшого затримання.

Додатки до заяви: Запис з боді-камери

ПРОШУ:
3. Визнати мене, Євгена Мудрика, Свідком кримінального правопорушення.

Дата подання заяви:26:02:2026
Підпис:Є.Мудрик​

Назар Рейвен

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Лип 2025
Дописи
60
Реакції
74
Бали
63
Потерпілий: Євген Мудрик
Дата народження:
Паспортні дані: 54592

ЗАЯВА №13
Про вчинення злочину

Я, Євген Мудрик, згідно зі статтею 2 пункту 5 Закону Східної України “Про Національну Поліцію України”, подаю заяву до Національної поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації: Я, генерал Державної кримінально-виконавчої служби Євген Мудрик, перебуваючи на робочій зміні, вийшов з будівлі та помітив, як невідома людина перебуває на території ДКВС. Після цього я висунув три вимоги щодо надання посвідчення, якого в цієї людини не було. Після третьої вимоги я затримав людину та викликав СБУ для її подальшого затримання.

Додатки до заяви: Запис з боді-камери

ПРОШУ:
3. Визнати мене, Євгена Мудрика, Свідком кримінального правопорушення.

Дата подання заяви:26:02:2026
Підпис:Є.Мудрик​
Шановний громадянин, враховуючи вище зазначені докази у позивній заяві №13 та враховуючи об'єктивну сторону слочину, було прийнято рішення відкрити крімінальну справу за статтею №45 ККУ.

Останнє редагування:

Максим Сайфер 03

Новий гравець
Реєстрування
23 Вер 2024
Дописи
2
Реакції
1
Бали
6
або
Від: Максим Сайфер
Дата народження: 08.10.1998
Паспортні дані: 38330

ЗАЯВА №14
Про вчинення злочину

Я, Максим Сайфер, згідно зі статтею 2 пункту 5 Закону Східної України “Про Національну Поліцію України”, подаю заяву до Національної поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації: Я журналіст ЗМІ "1+1" Максим Сайфер прибув на територію Військової Частини з метою зняття репортажу про роботу Збройних Сил України (Дозвіл через рацію від Сержант ЗСУ Артем Квентович). В процесі зйомки я помітив багато порушень субординації та факти службової недбалості.

Додатки до заяви: Доказ №1 Доказ №2 Доказ №3

Враховуючи викладене, -

ПРОШУ:
3. Визнати мене, Максим Сайфер, Свідком кримінального правопорушення.

Дата подання заяви: 04.03.2026
Підпис: М. Сайфер

Останнє редагування:

Тарас Галичанівський

Кошовий отаман
Реєстрування
14 Гру 2024
Дописи
58
Реакції
62
Бали
23
або
Від: Максим Сайфер
Дата народження: 08.10.1998
Паспортні дані: 38330

ЗАЯВА №14
Про вчинення злочину

Я, Максим Сайфер, згідно зі статтею 2 пункту 5 Закону Східної України “Про Національну Поліцію України”, подаю заяву до Національної поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації: Я журналіст ЗМІ "1+1" Максим Сайфер прибув на територію Військової Частини з метою зняття репортажу про роботу Збройних Сил України (Дозвіл через рацію від Сержант ЗСУ Артем Квентович). В процесі зйомки я помітив багато порушень субординації та факти службової недбалості.

Додатки до заяви: Доказ №1 Доказ №2 Доказ №3

Враховуючи викладене, -

ПРОШУ:
3. Визнати мене, Максим Сайфер, Свідком кримінального правопорушення.

Дата подання заяви: 04.03.2026
Підпис: М. Сайфер
Негативна відповідь:
Шановний громадянин, ваша позивна заява №14 була не прийнята до розгляду, оскільки: 1. Заява була відредаговано, 2 . Завантажте відео доказ на платформі YouTube. Гарного вам дня .

Назарій Рейвен

𝕀 𝕝𝕠𝕧𝕖 ℝ𝕒𝕧𝕖𝕟𝔽𝕒𝕞ℚ | 03
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
253
Реакції
187
Бали
103
або
Потерпілий: Назар Гуцуляк
Дата народження:05.12.2000
Паспортні дані: ((107881))

ЗАЯВА №15
Про вчинення злочину

Я, Назар Гуцуляк, згідно зі статтею 2 пункту 5 Закону Східної України “Про Національну Поліцію України”, подаю заяву до Національної поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації: Я їхав по справам у м. Дніпро побачив ПП там були працівники НПУ після цього я зупинився до мене підійшов Капітан поліції Нікіта Батурінець, дана особа попросила у мене документи, я звичайно що спитався по якій причині і тд., після того я надав документи, дана особа попросила мене відкрити багажник, я також запитав по якій причині працівник Поліції відповів мені, я відкрив багажник, почали шукати заборонені предмети, (на зброю я мав ліцензію). Також я вважаю що наркотичні засоби мені підкинули тому що по факту я ніколи не вживав їх і ніколи не продавав і ніколи не зберігав. Прошу звернути увагу! Що працівник поліції Нікіта Батурінець утверджує що це наркотики без експертизи. Після мене затримали я попросив зв'язатися із керівництвом НПУ розмова даних осіб я не б сказав що дуже культурна.

Додатки до заяви: тик
Тайм Коди: 7:50 до 10:00 мене підійшли по перевірки документів
11:30 до 16:30 перевірка багажу
16:30 до 17:30 Знаходження "підозрілих речей"
26:10 Наділи кайданки
26:20 - 27:25 Затримання
30:02 - Початок процесуальних дій

Враховуючи викладене, -

ПРОШУ:
3. Визнати мене, Назар Гуцуляк, потерпілим від кримінального правопорушення.

Дата подання заяви: 19.03.2026
Підпис:
1773955223857.png

Назар Рейвен

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Лип 2025
Дописи
60
Реакції
74
Бали
63
або

ЗАЯВА №14
Про вчинення злочину

Я, Назар Гуцуляк, згідно зі статтею 2 пункту 5 Закону Східної України “Про Національну Поліцію України”, подаю заяву до Національної поліції про вчинення злочину. Надалі надаю детальну інформацію щодо ситуації: Я їхав по справам у м. Дніпро побачив ПП там були працівники НПУ після цього я зупинився до мене підійшов Капітан поліції Нікіта Батурінець, дана особа попросила у мене документи, я звичайно що спитався по якій причині і тд., після того я надав документи, дана особа попросила мене відкрити багажник, я також запитав по якій причині працівник Поліції відповів мені, я відкрив багажник, почали шукати заборонені предмети, (на зброю я мав ліцензію). Також я вважаю що наркотичні засоби мені підкинули тому що по факту я ніколи не вживав їх і ніколи не продавав і ніколи не зберігав. Прошу звернути увагу! Що працівник поліції Нікіта Батурінець утверджує що це наркотики без експертизи. Після мене затримали я попросив зв'язатися із керівництвом НПУ розмова даних осіб я не б сказав що дуже культурна.

Враховуючи викладене, -

ПРОШУ:

Підпис: Переглянути вкладення 387594
Позитивна відповідь:
Шановний громадянин, ваша позивна заява №15 була прийнята до розгляду. Прохання очікувати та не розголошувати ніяку інформацію, яка би могла нашкодити слідству.

Реєстрування
4 Чер 2023
Дописи
160
Реакції
259
Бали
68
Адреса
[email protected]
або

ЗАЯВА №15
Про вчинення злочину

Враховуючи викладене, -

ПРОШУ:

Підпис: Переглянути вкладення 387594
1763282207633-png.353762

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
21.03.2026.

Шановний громадянин, керуючись законодавством України ваша позивна заява №15 була розглянута та винесений вердикт ВІДМОВЛЕННО, оскільки працівник НПУ(Далі-Національна Поліція України) вчинив всі дії правильно та ніяких порушень не було!

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі