Федюк Назар
Активний
- Реєстрування
- 11 Вер 2023
- Дописи
- 224
- Реакції
- 41
- Бали
- 31
- Нікнейм гравця: Олександр Буковинський
- Особистий нікнейм: Назар Федюк
- Суть скарги: дм
- Докази (скріншот/відео):
- Дата порушення: 05.11.23
Когда ты их ******************************************ами назвал у тебя микро было включено если посмотреть внимательно)Адміністратори, прошу видати мут на форумі цьому гравцю. Оффтоп під скаргами. Можливо накрутка по причині щоб збільшити кількість постів на форумі і отримати якесь досягнення
А тобі відповім. Я можу називати людину як захочу, враховуючи те, що це не було сказано гравцю особисто
Какая накрутка что мелешь?Адміністратори, прошу видати мут на форумі цьому гравцю. Оффтоп під скаргами. Можливо накрутка по причині щоб збільшити кількість постів на форумі і отримати якесь досягнення
А тобі відповім. Я можу називати людину як захочу, враховуючи те, що це не було сказано гравцю особисто
Я назвав людину не без причини і не обізвав її особисто а в спілкуванні з іншим гравцем. Якщо це порушення, нехай адміни видадуть покарання. І не флуди тут
ХАххахахахах чел цю скаргу видно всім і писати сюди можуть усіІ досить сюда дружків направляти щоб засирали скаргу
Aterm Я не знаю кто ты но не обращай внимания этот чел хочет по ip чела вычеслитьХАххахахахах чел цю скаргу видно всім і писати сюди можуть усі
Саме тому всі згадують скаргу з іншої теми і гравця який також в іншій скарзі? Логіка зашкалюєХАххахахахах чел цю скаргу видно всім і писати сюди можуть усі
По етому понятно его iq)Aterm Я не знаю кто ты но не обращай внимания этот чел хочет по ip чела вычеслить
Я розумію що ти максимум що знаєш в комп'ютерах, як їх включати. Але тобі відкрию секрет. Власники форуму мають доступ до іп гравців і спокійно можна подивитися з якої країни і можливо навіть провайдера. Вибач, слово "провайдер" тобі нічого не скажеAterm Я не знаю кто ты но не обращай внимания этот чел хочет по ip чела вычеслить
Саме тому ти пишеш кацапською але укр розкладкою? Ти оприділися вже, писати на кацапській і їх розкладкою або українською і на укр розкладці. Нічого проти мови не маю. Виключно граматикаПо етому понятно его iq)
Ну да всего лиш 5 лет в компьютерной академии, ну давай я тебе скажу что есть слово впн и есть внутрений и так скажем верхний айпиЯ розумію що ти максимум що знаєш в комп'ютерах, як їх включати. Але тобі відкрию секрет. Власники форуму мають доступ до іп гравців і спокійно можна подивитися з якої країни і можливо навіть провайдера. Вибач, слово "провайдер" тобі нічого не скаже
Ето говорит чел который хочет вычислить человека по ip)Я розумію що ти максимум що знаєш в комп'ютерах, як їх включати. Але тобі відкрию секрет. Власники форуму мають доступ до іп гравців і спокійно можна подивитися з якої країни і можливо навіть провайдера. Вибач, слово "провайдер" тобі нічого не скаже
он не понимает что если я через впн поставлю германию то провайдер поменяется)Ето говорит чел который хочет вычислить человека по ip)