Розглянуто Олександр Буковинський/ дм

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Олександр Буковинський
  2. Особистий нікнейм: Назар Федюк
  3. Суть скарги: дм
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 05.11.23

Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
191
Реакції
44
Бали
31
Вік
25
А то что ты ..******************************************ами.. их назвал тебе не смущает?

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
Адміністратори, прошу видати мут на форумі цьому гравцю. Оффтоп під скаргами. Можливо накрутка по причині щоб збільшити кількість постів на форумі і отримати якесь досягнення

А тобі відповім. Я можу називати людину як захочу, враховуючи те, що це не було сказано гравцю особисто

Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
191
Реакції
44
Бали
31
Вік
25
Адміністратори, прошу видати мут на форумі цьому гравцю. Оффтоп під скаргами. Можливо накрутка по причині щоб збільшити кількість постів на форумі і отримати якесь досягнення

А тобі відповім. Я можу називати людину як захочу, враховуючи те, що це не було сказано гравцю особисто
Когда ты их ******************************************ами назвал у тебя микро было включено если посмотреть внимательно)

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
Я назвав людину не без причини і не обізвав її особисто а в спілкуванні з іншим гравцем. Якщо це порушення, нехай адміни видадуть покарання. І не флуди тут

Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
191
Реакції
44
Бали
31
Вік
25

Какая накрутка что мелешь?

Artem Chikatilo

Сигма
Реєстрування
10 Вер 2023
Дописи
72
Реакції
9
Бали
11
Типу тобі можна обзивати людину а Даніілу ні? Навіть якщо по причині цього робити не можна
Я назвав людину не без причини і не обізвав її особисто а в спілкуванні з іншим гравцем. Якщо це порушення, нехай адміни видадуть покарання. І не флуди тут

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
Я обізвав, я отримаю покарання. Я вже писав про це вище. Але ти чомусь читати не вмієш

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
І досить сюда дружків направляти щоб засирали скаргу

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
Aterm Я не знаю кто ты но не обращай внимания этот чел хочет по ip чела вычеслить
Я розумію що ти максимум що знаєш в комп'ютерах, як їх включати. Але тобі відкрию секрет. Власники форуму мають доступ до іп гравців і спокійно можна подивитися з якої країни і можливо навіть провайдера. Вибач, слово "провайдер" тобі нічого не скаже

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
По етому понятно его iq)
Саме тому ти пишеш кацапською але укр розкладкою? Ти оприділися вже, писати на кацапській і їх розкладкою або українською і на укр розкладці. Нічого проти мови не маю. Виключно граматика

Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
191
Реакції
44
Бали
31
Вік
25
Я розумію що ти максимум що знаєш в комп'ютерах, як їх включати. Але тобі відкрию секрет. Власники форуму мають доступ до іп гравців і спокійно можна подивитися з якої країни і можливо навіть провайдера. Вибач, слово "провайдер" тобі нічого не скаже
Ну да всего лиш 5 лет в компьютерной академии, ну давай я тебе скажу что есть слово впн и есть внутрений и так скажем верхний айпи

Artem Chikatilo

Сигма
Реєстрування
10 Вер 2023
Дописи
72
Реакції
9
Бали
11
Ето говорит чел который хочет вычислить человека по ip)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі