Розглянуто Олександр Буковинський/ дм

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Artem Chikatilo

Сигма
Реєстрування
10 Вер 2023
Дописи
72
Реакції
9
Бали
11
І хто тобі сказав що адміни знають ip учасників?)

Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
191
Реакції
44
Бали
31
Вік
25
Я розумію що ти максимум що знаєш в комп'ютерах, як їх включати. Але тобі відкрию секрет. Власники форуму мають доступ до іп гравців і спокійно можна подивитися з якої країни і можливо навіть провайдера. Вибач, слово "провайдер" тобі нічого не скаже
Слово ВПН тебе тоже ничего не даст)

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
он не понимает что если я через впн поставлю германию то провайдер поменяется)
А ще я тобі скажу що навряд людина сидить весь час через впн. Зберігається інформація з яких іп заходив гравець. А ще, користуючись впн, іп міняється без перестану. Якщо включити трошки голову, то спокійно звіряється що гравець міг дуже часто заходити з одного і того ж іп. Все дуже просто. Логіка тебе здоганяла але ти був швидший

Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
191
Реакції
44
Бали
31
Вік
25
А ще я тобі скажу що навряд людина сидить весь час через впн. Зберігається інформація з яких іп заходив гравець. А ще, користуючись впн, іп міняється без перестану. Якщо включити трошки голову, то спокійно звіряється що гравець міг дуже часто заходити з одного і того ж іп. Все дуже просто. Логіка тебе здоганяла але ти був швидший
Внешний и внутрений айпи тебе говорит что то?

Artem Chikatilo

Сигма
Реєстрування
10 Вер 2023
Дописи
72
Реакції
9
Бали
11
Так ти можеш побачити тіки ip провайдера,а щоб знайти ip пк/ноутбука треба звертатись до кіберполіції

Видалений користувач 12860

Гість
  1. Нікнейм гравця: Олександр Буковинський
  2. Особистий нікнейм: Назар Федюк
  3. Суть скарги: дм
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 05.11.23
Вітаю,розглянувши вашу скаргу виношу вердикт порушень з боку працівників ЗСУ не було помічено,а також гравець Федюк Назар отримує покарання у вигляді /pmute 60-240 хвилин або /pban 1-3 днів.
Розгянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі