Artem Chikatilo
Сигма
- Реєстрування
- 10 Вер 2023
- Дописи
- 72
- Реакції
- 9
- Бали
- 11
І хто тобі сказав що адміни знають ip учасників?)
Слово ВПН тебе тоже ничего не даст)Я розумію що ти максимум що знаєш в комп'ютерах, як їх включати. Але тобі відкрию секрет. Власники форуму мають доступ до іп гравців і спокійно можна подивитися з якої країни і можливо навіть провайдера. Вибач, слово "провайдер" тобі нічого не скаже
Не они понимают но не админы а сама система я помню забыл выключить впн мне запретили зайтиІ хто тобі сказав що адміни знають ip учасників?)
А ще я тобі скажу що навряд людина сидить весь час через впн. Зберігається інформація з яких іп заходив гравець. А ще, користуючись впн, іп міняється без перестану. Якщо включити трошки голову, то спокійно звіряється що гравець міг дуже часто заходити з одного і того ж іп. Все дуже просто. Логіка тебе здоганяла але ти був швидшийон не понимает что если я через впн поставлю германию то провайдер поменяется)
Внешний и внутрений айпи тебе говорит что то?А ще я тобі скажу що навряд людина сидить весь час через впн. Зберігається інформація з яких іп заходив гравець. А ще, користуючись впн, іп міняється без перестану. Якщо включити трошки голову, то спокійно звіряється що гравець міг дуже часто заходити з одного і того ж іп. Все дуже просто. Логіка тебе здоганяла але ти був швидший
Так ти можеш побачити тіки ip провайдера,а щоб знайти ip пк/ноутбука треба звертатись до кіберполіціїА ще я тобі скажу що навряд людина сидить весь час через впн. Зберігається інформація з яких іп заходив гравець. А ще, користуючись впн, іп міняється без перестану. Якщо включити трошки голову, то спокійно звіряється що гравець міг дуже часто заходити з одного і того ж іп. Все дуже просто. Логіка тебе здоганяла але ти був швидший
Вітаю,розглянувши вашу скаргу виношу вердикт порушень з боку працівників ЗСУ не було помічено,а також гравець Федюк Назар отримує покарання у вигляді /pmute 60-240 хвилин або /pban 1-3 днів.
- Нікнейм гравця: Олександр Буковинський
- Особистий нікнейм: Назар Федюк
- Суть скарги: дм
- Докази (скріншот/відео):
- Дата порушення: 05.11.23