Важливо Заявка на отриманння ордеру

Тимофій Авенчук👑

Полковник НПУ | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
828
Реакції
798
Бали
153
1771612170569.png

Від: Дмитра Морріса
Контактні данні: Спец.зв'язок - qwessq.
Дата: 20.02.2025

Заява:

Я, Дмитро Морріс, Генерал Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордер на "Рейд Центрального ринку", з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів.

Детальніше про моє звернення:

1. Встановлення особистості: Я, Дмитро Морріс, Генерал Служби Безпеки України, маю 12 - порядкове звання, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження:
Клікабельно

2. Докази справи:

1)
Клікабельно
2) Клікабельно (Наразі багато відкрито кримінальних справ по продажу алкоголю, зброї, наркотиків, саме на Центральному ринку)

3. Детальний опис та хронологія справи/ситуації:

Даний рейд проводиться з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів на території центрального ринку м.Київ, в межах виконання завдань, покладених на Службу безпеки України, прошу надати дозвіл на проведення рейду,

Проведення рейду планується на завтра в 20:00 прошу видати дозвіл.

З повагою, Генерал СБУ Дмитро Морріс.
Підпис:
1771612161432.png
1771612787639.png

klipartz-com.png

Ордер "ОР-0004"

Кому: Міністерству Внутрішніх Справ України.
Час: 21.02.2026 20:00 - до досягнення цілей.
Пояснення:
Здійснити рейд на Центральний Ринок "Бесарабського ринку" по місту Київ з метою виявлення та припинення правопорушень , недопустити продаж вогнепальної зброї , наркотичних засобів , алкогольних напоїв без відповідної ліцензії. Виявити та затримати осіб які знаходятся в наявньому розшуку .
Ордер виданий на підставі:
1) Масовий продаж нелегальної зброї, наркотичних засобів, алкогольних напоїв

Голова Верховного Суду України - Тимофій Авенчук
Підпис:
Підпис Тимофій Авенчук.png

Останнє редагування:

Дмитро Морріс💎

Адміністратор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,234
Реакції
1,147
Бали
253
1774198130412.png

Дата: 22.03.2025

Заява:

Я, Генерал Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордер на ЗН (Зняття недоторканності), через Порушення статті 45, та 49 ч.2 в кримінальній справі №19032026.

1. Встановлення особистості: Я, Генерал Служби Безпеки України, маю звання Генерал (12), також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження: -Посилання .
2. Докази справи: Кримінальна справа №19032026.
3. Детальний опис та хронологія справи: 18.03.2026 о 20:10, СБУ проводили перевірку для ЗСУ, під час перевірки о 20:10 Генерал СБУ та ЗСУ побачили як пролітає гвинтокрил та починає сідати на ВЧ, після чого Генерал СБУ та Генерал ЗСУ пішли перевірити кто літає на Гвинтокрилі, далі вони почабили що це був Гвинтокрил МОЗ який зробив посадку на ВЧ без дозвілу ЗСУ що є порушення 45 статті ККУ а саме-Проникнення на закриту територію чи об'єкт зі спеціальним режимом, далі Генерал СБУ запитав в міжфракційну хвилю "Гелікоптер МОЗ а що ви тут робете на тереторії ВЧ" далі відповідає в Міжфракційну хвилю Головний лікар МОЗ Микита Мусангович про те що він "Пролітав" тим саме Підтвердив що він керував Гелікоптером, після цього Генерал СБУ питає в міжфракційну хвилю "Чому не було доповіді про те що ви пролітали" , після чого Головний лікар МОЗ Микита Мусангович відповідає, "Пролітати?" тим саме людина перед тим як пролітати та робити посадку на ВЧ, не ознайомився з заканодавством, та доказував що він нічого не порушив, що вже рахуеться як порушення статті 49 статті ч.2 а саме- Службова недбалість.

Андрій Кудлаєнко

Генерал НПУ | 03 Східна Україна
Лідер
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
334
Реакції
437
Бали
123

Дата: 22.03.2025

Заява:

Я, Генерал Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордер на ЗН (Зняття недоторканності), через Порушення статті 45, та 49 ч.2 в кримінальній справі №19032026.

1. Встановлення особистості: Я, Генерал Служби Безпеки України, маю звання Генерал (12), також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження: -Посилання .
2. Докази справи: Кримінальна справа №19032026.
3. Детальний опис та хронологія справи: 18.03.2026 о 20:10, СБУ проводили перевірку для ЗСУ, під час перевірки о 20:10 Генерал СБУ та ЗСУ побачили як пролітає гвинтокрил та починає сідати на ВЧ, після чого Генерал СБУ та Генерал ЗСУ пішли перевірити кто літає на Гвинтокрилі, далі вони почабили що це був Гвинтокрил МОЗ який зробив посадку на ВЧ без дозвілу ЗСУ що є порушення 45 статті ККУ а саме-Проникнення на закриту територію чи об'єкт зі спеціальним режимом, далі Генерал СБУ запитав в міжфракційну хвилю "Гелікоптер МОЗ а що ви тут робете на тереторії ВЧ" далі відповідає в Міжфракційну хвилю Головний лікар МОЗ Микита Мусангович про те що він "Пролітав" тим саме Підтвердив що він керував Гелікоптером, після цього Генерал СБУ питає в міжфракційну хвилю "Чому не було доповіді про те що ви пролітали" , після чого Головний лікар МОЗ Микита Мусангович відповідає, "Пролітати?" тим саме людина перед тим як пролітати та робити посадку на ВЧ, не ознайомився з заканодавством, та доказував що він нічого не порушив, що вже рахуеться як порушення статті 49 статті ч.2 а саме- Службова недбалість.

Знімок екрана 2026-03-22 214140.png

Дмитро Морріс💎

Адміністратор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,234
Реакції
1,147
Бали
253
1771606981394.png

Дата: 29.03.2026

Заява:

Я, Дмитро Морріс, Генерал Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордер на "Рейд Центрального ринку", з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів.

1. Встановлення особистості: Я, Дмитро Морріс, Генерал Служби Безпеки України, маю 12 - порядкове звання, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження:
Клікабельно

2. Докази справи:

1)
Клікабельно
2) Клікабельно (Наразі багато відкрито кримінальних справ по продажу алкоголю, зброї, наркотиків, саме на Центральному ринку)

Даний рейд проводиться з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів на території центрального ринку м.Київ, в межах виконання завдань, покладених на Службу безпеки України, прошу надати дозвіл на проведення рейду,
Запланований захід має бути проведений у взаємодії з Центрального Управління національної поліції України.

Проведення рейду планується сьогодні в 20:00 прошу видати дозвіл.
Підпис:
1771607097031.png

Андрій Кудлаєнко

Лідер
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
334
Реакції
437
Бали
123
1771606981394.png

Дата: 29.03.2026

Заява:

Клікабельно

2. Докази справи:

1)
Клікабельно

Запланований захід має бути проведений у взаємодії з Центрального Управління національної поліції України.

Підпис:
1771607097031.png

Знімок екрана 2026-03-29 103432.png

Реєстрація ордеру:
Номер ОрдераДата та час реєстраціїСуддя який видав ордерПідстава для видачі ордеру
"ОР-0005"29.03.2026, о 10:50Верховний суддя - Андрій КудлаєнкоКлопотання Генерала СБУ Дмитра Морріса в якому прикріплені достатні докази для видачі ордера

sud.png

Ордер "ОР-0005"

Час: 29.03.2026 - до досягнення цілей.
Ціль: Здійснити рейд на Центральний Ринок "Бесарабського ринку" по місту Київ з метою виявлення та припинення правопорушень , недопустити продаж вогнепальної зброї , наркотичних засобів , алкогольних напоїв без відповідної ліцензії. Виявити та затримати осіб які знаходятся в наявньому розшуку .

2) Стаття 14.23, Закону України "Про судоустрій і статус суддів"

Верховний Суддя - Андрій Кудлаєнко
Підпис:
підпис.png

Ігор Соколовський |

Сила закону полягає не в словах, а в їх виконанні.
Лідер
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
218
Реакції
163
Бали
88

Від: Ігоря Соколовського

Контактні данні: Спец.зв'язок - .daniil_288​

Дата: 16.04.2026

Я, Ігор Сокловський, Полковник Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордер на "Рейд Центрального ринку", з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів.

1. Встановлення особистості: Я, Ігор Сокловський, Полковник Служби Безпеки України, маю 11 - порядкове звання, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження: Клікабельно

2. Докази справи:

1)
Клікабельно
Клікабельно

Проведення рейду планується сьогодні в 18:00 прошу видати дозвіл.
З повагою, Полковник Ігор Соколовський .
Підпис::
OnlineSignatures.net-480-Daniyil M .png

Деніс Котик

ЗГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
974
Реакції
579
Бали
153
Верховна рада Східної України.png

Ордер "ОР-0006"

Час: 16.04.2026 - до досягнення цілей.
Ціль: Здійснити рейд на Центральний Ринок "Бесарабського ринку" по місту Київ з метою виявлення та припинення правопорушень , недопустити продаж вогнепальної зброї , наркотичних засобів , алкогольних напоїв без відповідної ліцензії. Виявити та затримати осіб які знаходятся в наявньому розшуку .

Офіс Президента - Деніс Котик
Підпис:
Подпись,генерала НПУ.png

Ігор Соколовський |

Лідер
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
218
Реакції
163
Бали
88

Security_Service_of_Ukraine_Emblem.svg.png

Дата: 30.04.2026

Я, Ігор Сокловський, Генерал Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордер на "Рейд Стипитз клубу ", з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів.

1. Встановлення особистості: Я, Ігор Сокловський, Генерал Служби Безпеки України, маю 12 - порядкове звання, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження: Клікабельно

Проведення рейду планується 01.05.2026 в 18:00 прошу видати дозвіл.
З повагою, Генерал Ігор Соколовський .
Підпис:

OnlineSignatures.net-598-Igor Sokolovskiy .png

Ігор Соколовський |

Лідер
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
218
Реакції
163
Бали
88
Coat_of_Arms_of_Ukraine_(Pantone).svg.png

Контактні данні: Nick_Hollden
Дата: 25.052026

Заява:

Я, Ігор Соколовський, працівник Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордера на "Обшук і затримання" та "Обшук конкретної приватної власності, у тому числі транспорту, житла та інше", через проведення Позапланованої перевірки ЗСУ.

1. Встановлення особистості: Я, Ігор Соколовський, працівник Служби Безпеки України, маю 12 порядкове звання, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження: Документація
2. Докази справи: Документація
3. Детальний опис та хронологія справи/ситуації: О 17:30 буде перевірка Збройних Силах України, прошу надати ордер для СБУ, щоб перевірити службові приміщення (кабінети) щодо виявлення наркотичних речовин, алкоголю та інших заборонених предметів та перевірити увесь склад щодо виявлення наркотичних речовин, алкоголю та інших заборонених предметів;

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
954
Реакції
783
Бали
153

Ордер "О3-0007"

Кому: Службі Безпеки України. Час: 25.05.2026 17:30 - до досягнення цілей.

Пояснення: Здійснити обшук працівників ЗСУ, які знаходяться на території військової частини.

Ціль: перевірити службові приміщення, співробітників щодо виявлення наркотичних речовин, алкоголю та інших заборонених предметів.

Позапланова перевірка ЗСУ за заявою співробітника СБУ Ігоря Соколовського.

Офіс Президента
Андре Колісник
Підпис: by Kolisnyk​

Ігор Соколовський |

Лідер
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
218
Реакції
163
Бали
88

Coat_of_Arms_of_Ukraine_(Pantone).svg.png

Дата: 29.05.2026

Я, Ігор Сокловський, Полковник Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордер на "Рейд Центрального ринку", з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів.

1. Встановлення особистості: Я, Ігор Сокловський, Полковник Служби Безпеки України, маю 11 - порядкове звання, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження: Документація

2. Докази справи:

1)
Клікабельно
Клікабельно

Проведення рейду планується сьогодні в 18:00 прошу видати дозвіл.
З повагою, Полковник Ігор Соколовський .
Підпис:

Георгій Йегер

Полковник СБУ |03 Східна Україна
Реєстрування
25 Чер 2025
Дописи
167
Реакції
94
Бали
33

Security_Service_of_Ukraine_Emblem.svg.png

Від: Георгія Міллера
Контактні данні: Спец.зв'язок - AsilbekForz .
Дата: 17.06.2026
Заява:
Я, Георгій Міллер , Полковник Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордер на "Рейд Центрального ринку", з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів.

1. Встановлення особистості: Я, Георгій Міллер , Полковник Служби Безпеки України, маю 11 - порядкове звання, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження:
Клікабельно

2. Докази справи:

1)
Клікабельно
(Наразі багато відкрито кримінальних справ по продажу алкоголю, зброї, наркотиків, саме на Центральному ринку)

З повагою, Полковник СБУ Георгій Міллер.
Підпис:

OnlineSignatures.net-694-. Miller .png

Oleg_Reyner

Козак
Реєстрування
6 Лют 2026
Дописи
33
Реакції
16
Бали
13
1748456130703.png

Номер ОрдераДата та час реєстраціїПрокурор який видав ордерПідстава для видачі ордеру
"ОР-0011"17.06.2026 о 10:40Прокурор – Олег РейнерКлопотання Полковника СБУ Георгія Міллера щодо проведення рейду Центрального ринку. Надано достатні підстави для видачі ордеру.

Ордер: "ОР-0011"

Кому:Міністерству Внутрішніх Справ України.

Час: 17.06.2026 20:00 / до досягнення поставлених цілей.

Пояснення:

Розглянувши клопотання Полковника Служби безпеки України Георгія Міллера щодо проведення рейду на території Центрального ринку м.Київ, врахувавши надані матеріали та достатність підстав, надати дозвіл на проведення рейдових заходів силами Служби безпеки України у взаємодії з Центральним управлінням Національної поліції України.

Ціль:
• Виявлення та припинення незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин;
• Виявлення незаконного обігу зброї;
• Виявлення інших заборонених предметів;
• Встановлення осіб, причетних до кримінальних правопорушень;
• Забезпечення громадської безпеки під час проведення рейду.

1) Клопотання Полковника СБУ Георгія Міллера від 17.06.2026 щодо проведення рейду Центрального ринку.
2) Наданих доказових матеріалів, які свідчать про наявність достатніх підстав для проведення рейду.
3) Статті 14.23 Закону України "Про судоустрій і статус суддів".

Прокурор – Олег Рейнер
Підпис:

OnlineSignatures.net-256-Oleg Reyner.png

Андрій Кудлаєнко

Лідер
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
334
Реакції
437
Бали
123
1782248942810.png

Від: Андрія Кудлаєнка
Контактні данні: zbegozxc
Дата: 23.06.2026

Заява:

Я, Андрій Кудлаєнко, працівник Національної Поліції України, бажаю отримати Ордер на Рейд на Центральний ринок, через масові продажі незаконних речей.

1. Встановлення особистості: Я, Кудлаєнко Андрій, працівник Національної Поліції України, перебуваю на посаді Голови НПУ, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження: Копія.
2. Докази справи: Давно не було рейду на ЦР.
3. Детальний опис та хронологія справи/ситуації: Часто там продають нелегальне, Тиць.

З повагою, Андрій Кудлаєнко.

Реєстрування
4 Чер 2023
Дописи
183
Реакції
297
Бали
68
Адреса
[email protected]

Від: Андрія Кудлаєнка
Контактні данні: zbegozxc
Дата: 23.06.2026

Заява:

Я, Андрій Кудлаєнко, працівник Національної Поліції України, бажаю отримати Ордер на Рейд на Центральний ринок, через масові продажі незаконних речей.

1. Встановлення особистості: Я, Кудлаєнко Андрій, працівник Національної Поліції України, перебуваю на посаді Голови НПУ, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження: Копія.
2. Докази справи: Давно не було рейду на ЦР.
3. Детальний опис та хронологія справи/ситуації: Часто там продають нелегальне, Тиць.

З повагою, Андрій Кудлаєнко.
Реєстрація ордеру:
Номер ОрдераДата та час реєстраціїСуддя який видав ордерПідстава для видачі ордеру
"ОР-001224.06.2026 о 00:33Верховний суддя -Артемій БатурінецьПриклад: Клопотання Генерала НПУ Андрія Кудлаєнко щодо проведення рейду Центрального ринку. Надано достатні підстави для видачі ордеру.

Ордер "ОР-0012"

Час: 24.06.2026 - до досягнення цілей.

Пояснення:

Розглянувши клопотання Генерала НПУ-Андрія Кудлаєнка щодо проведення рейду на території Центрального ринку м.Київ, врахувавши надані матеріали та достатність підстав, надати дозвіл на проведення рейдових заходів силами Центрального управління Національної поліції України.

Ціль:
• Виявлення та припинення незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин;

• Виявлення незаконного обігу зброї;
• Виявлення інших заборонених предметів;
• Встановлення осіб, причетних до кримінальних правопорушень;
• Забезпечення громадської безпеки під час проведення рейду.

1) Заяви про отримання ордеру

Верховний Суддя - Артемій Батурінець
Підпис:

1774778310083-png.390803

Матвій Сологуб.

Старий Нік : Маркіян Сологуб
Реєстрування
12 Лип 2024
Дописи
105
Реакції
161
Бали
48
1776616296304.png

Від: Матвія Сологуба
Контактні данні: Спец.зв'язок - markiuan_30428
Дата: 27/06/2026

Я, Матвій Сологуб , працівник Служби Безпеки України , бажаю отримати Ордер на Обшук та Затримання, через відкриття кримінального провадження,

1. Встановлення особистості: Я,Матвій Сологуб , працівник Служби Безпеки України, маю 10 порядкове звання, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження: Посвідчення .
2. Докази справи: Доказ №002 .

06 червня 2026 року
близько 20 години 20 хвилин військовослужбовець Збройних Сил України, рекрут Тіма Шпак, перебував на території військової частини під час виконання службових обов'язків.

У ході подальших подій до нього підійшов військовослужбовець ЗСУ старшого складу, особу якого на момент реєстрації кримінального провадження встановлено не було. Вказана особа запропонувала неправомірну вигоду та сприяння у незаконному службовому підвищенні шляхом внесення неправдивих відомостей до службової документації щодо проходження атестаційних заходів та складання іспитів.

Надалі невстановлена особа здійснила незаконні дії із застосуванням вогнепальної зброї щодо іншого військовослужбовця, який перебував неподалік місця події, внаслідок чого останньому були заподіяні тілесні ушкодження легкого ступеня тяжкості.

Крім того, після незаконного оформлення службового підвищення вказана особа почала висловлювати на адресу Тіми Шпака погрози щодо можливого звільнення та інших негативних наслідків у разі звернення до правоохоронних органів або повідомлення про вчинені протиправні дії.

Під час проведення досудової перевірки було призначено та проведено фоноскопічну експертизу аудіозаписів, у результаті якої встановлено особу, голос якої зафіксований на наданих матеріалах. Відповідно до висновку експерта-криміналіста НАБУ, встановлено особу фігуранта — Тимофій Морріс.

Таким чином, у діях громадянина Тимофія Морріса вбачаються ознаки кримінальних правопорушень, передбачених статтями 56, 23 та 52 Кримінального кодексу України.

Вкладення

• OnlineSignatures.net-158-Matviy Sologub .png
    OnlineSignatures.net-158-Matviy Sologub .png
    133.4 Кб · Перегляди: 5

Oleg_Reyner

Козак
Реєстрування
6 Лют 2026
Дописи
33
Реакції
16
Бали
13

1748456130703 (1).png

Номер ОрдераДата та час реєстраціїПрокурор, який видав ордерПідстава для видачі ордеру
ОР-001327.06.2026 о 14:30Прокурор – Олег РейнерКлопотання Заступника Керівника НАБУ, Підполковника ЦУ СБУ Матвія Сологуба щодо проведення обшуку та затримання Тимофія Морріса. Надано достатні підстави для видачі ордеру.

Ордер: «ОР-0013»

Кому:
Міністерству внутрішніх справ України.
Службі безпеки України.

Час:
27.06.2026 / До повного виконання поставлених процесуальних цілей.​

Пояснення​

Розглянувши клопотання Заступника Керівника НАБУ, Підполковника ЦУ СБУ Матвія Сологуба щодо надання дозволу на проведення обшуку та затримання громадянина Тимофія Морріса, дослідивши матеріали кримінального провадження №08062026, врахувавши протоколи допитів, висновок фоноскопічної експертизи, інші письмові та речові докази, встановлено наявність достатніх підстав для застосування зазначених процесуальних заходів.

У зв'язку з цим надається дозвіл уповноваженим працівникам МВС України та СБУ на проведення обшуку за місцем перебування (проживання) підозрюваного, вилучення предметів і документів, що мають доказове значення, а також на його затримання та доставлення до органу досудового розслідування.

Ціль​

• Проведення обшуку за місцем перебування (проживання) Тимофія Морріса.
  • Виявлення та вилучення документів, носіїв інформації, зброї, грошових коштів та інших предметів, що можуть бути доказами у кримінальному провадженні.
  • Затримання Тимофія Морріса.
  • Доставлення підозрюваного до органу досудового розслідування для проведення подальших процесуальних дій.
  • Недопущення знищення доказів, ухилення від слідства чи суду.

Ордер виданий на підставі​

1) Клопотання Заступника Керівника НАБУ, Підполковника ЦУ СБУ Матвія Сологуба від 27.06.2026.

2) Матеріалів кримінального провадження №08062026, які містять достатні докази можливої причетності Тимофія Морріса до кримінальних правопорушень, передбачених статтями 56, 23 та 52 Кримінального кодексу України.

3) Необхідності забезпечення належного досудового розслідування, збереження доказів та виконання процесуальних рішень.

4) Статті 14.23 Закону України «Про судоустрій і статус суддів».

Прокурор – Олег Рейнер
Підпис:
OnlineSignatures.net-256-Oleg Reyner (1).png

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі