Важливо Заявка на отриманння ордеру

Тимофій Авенчук👑

Екс-Президент України | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
791
Реакції
764
Бали
153
1771612170569.png

Від: Дмитра Морріса
Контактні данні: Спец.зв'язок - qwessq.
Дата: 20.02.2025

Заява:

Я, Дмитро Морріс, Генерал Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордер на "Рейд Центрального ринку", з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів.

Детальніше про моє звернення:

1. Встановлення особистості: Я, Дмитро Морріс, Генерал Служби Безпеки України, маю 12 - порядкове звання, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження:
Клікабельно

2. Докази справи:

1)
Клікабельно
2) Клікабельно (Наразі багато відкрито кримінальних справ по продажу алкоголю, зброї, наркотиків, саме на Центральному ринку)

3. Детальний опис та хронологія справи/ситуації:

Даний рейд проводиться з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів на території центрального ринку м.Київ, в межах виконання завдань, покладених на Службу безпеки України, прошу надати дозвіл на проведення рейду,

Проведення рейду планується на завтра в 20:00 прошу видати дозвіл.

З повагою, Генерал СБУ Дмитро Морріс.
Підпис:
1771612161432.png
1771612787639.png

klipartz-com.png

Ордер "ОР-0004"

Кому: Міністерству Внутрішніх Справ України.
Час: 21.02.2026 20:00 - до досягнення цілей.
Пояснення:
Здійснити рейд на Центральний Ринок "Бесарабського ринку" по місту Київ з метою виявлення та припинення правопорушень , недопустити продаж вогнепальної зброї , наркотичних засобів , алкогольних напоїв без відповідної ліцензії. Виявити та затримати осіб які знаходятся в наявньому розшуку .
Ордер виданий на підставі:
1) Масовий продаж нелегальної зброї, наркотичних засобів, алкогольних напоїв

Голова Верховного Суду України - Тимофій Авенчук
Підпис:
Підпис Тимофій Авенчук.png

Останнє редагування:

Дмитро Морріс💎

Адміністратор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,114
Реакції
1,059
Бали
253
1774198130412.png

Дата: 22.03.2025

Заява:

Я, Генерал Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордер на ЗН (Зняття недоторканності), через Порушення статті 45, та 49 ч.2 в кримінальній справі №19032026.

1. Встановлення особистості: Я, Генерал Служби Безпеки України, маю звання Генерал (12), також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження: -Посилання .
2. Докази справи: Кримінальна справа №19032026.
3. Детальний опис та хронологія справи: 18.03.2026 о 20:10, СБУ проводили перевірку для ЗСУ, під час перевірки о 20:10 Генерал СБУ та ЗСУ побачили як пролітає гвинтокрил та починає сідати на ВЧ, після чого Генерал СБУ та Генерал ЗСУ пішли перевірити кто літає на Гвинтокрилі, далі вони почабили що це був Гвинтокрил МОЗ який зробив посадку на ВЧ без дозвілу ЗСУ що є порушення 45 статті ККУ а саме-Проникнення на закриту територію чи об'єкт зі спеціальним режимом, далі Генерал СБУ запитав в міжфракційну хвилю "Гелікоптер МОЗ а що ви тут робете на тереторії ВЧ" далі відповідає в Міжфракційну хвилю Головний лікар МОЗ Микита Мусангович про те що він "Пролітав" тим саме Підтвердив що він керував Гелікоптером, після цього Генерал СБУ питає в міжфракційну хвилю "Чому не було доповіді про те що ви пролітали" , після чого Головний лікар МОЗ Микита Мусангович відповідає, "Пролітати?" тим саме людина перед тим як пролітати та робити посадку на ВЧ, не ознайомився з заканодавством, та доказував що він нічого не порушив, що вже рахуеться як порушення статті 49 статті ч.2 а саме- Службова недбалість.

Андрій Кудлаєнко

Верховний суддя | 03 Східна Україна
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
260
Реакції
322
Бали
123

Дата: 22.03.2025

Заява:

Я, Генерал Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордер на ЗН (Зняття недоторканності), через Порушення статті 45, та 49 ч.2 в кримінальній справі №19032026.

1. Встановлення особистості: Я, Генерал Служби Безпеки України, маю звання Генерал (12), також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження: -Посилання .
2. Докази справи: Кримінальна справа №19032026.
3. Детальний опис та хронологія справи: 18.03.2026 о 20:10, СБУ проводили перевірку для ЗСУ, під час перевірки о 20:10 Генерал СБУ та ЗСУ побачили як пролітає гвинтокрил та починає сідати на ВЧ, після чого Генерал СБУ та Генерал ЗСУ пішли перевірити кто літає на Гвинтокрилі, далі вони почабили що це був Гвинтокрил МОЗ який зробив посадку на ВЧ без дозвілу ЗСУ що є порушення 45 статті ККУ а саме-Проникнення на закриту територію чи об'єкт зі спеціальним режимом, далі Генерал СБУ запитав в міжфракційну хвилю "Гелікоптер МОЗ а що ви тут робете на тереторії ВЧ" далі відповідає в Міжфракційну хвилю Головний лікар МОЗ Микита Мусангович про те що він "Пролітав" тим саме Підтвердив що він керував Гелікоптером, після цього Генерал СБУ питає в міжфракційну хвилю "Чому не було доповіді про те що ви пролітали" , після чого Головний лікар МОЗ Микита Мусангович відповідає, "Пролітати?" тим саме людина перед тим як пролітати та робити посадку на ВЧ, не ознайомився з заканодавством, та доказував що він нічого не порушив, що вже рахуеться як порушення статті 49 статті ч.2 а саме- Службова недбалість.

Знімок екрана 2026-03-22 214140.png

Дмитро Морріс💎

Адміністратор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,114
Реакції
1,059
Бали
253
1771606981394.png

Дата: 29.03.2026

Заява:

Я, Дмитро Морріс, Генерал Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордер на "Рейд Центрального ринку", з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів.

1. Встановлення особистості: Я, Дмитро Морріс, Генерал Служби Безпеки України, маю 12 - порядкове звання, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження:
Клікабельно

2. Докази справи:

1)
Клікабельно
2) Клікабельно (Наразі багато відкрито кримінальних справ по продажу алкоголю, зброї, наркотиків, саме на Центральному ринку)

Даний рейд проводиться з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів на території центрального ринку м.Київ, в межах виконання завдань, покладених на Службу безпеки України, прошу надати дозвіл на проведення рейду,
Запланований захід має бути проведений у взаємодії з Центрального Управління національної поліції України.

Проведення рейду планується сьогодні в 20:00 прошу видати дозвіл.
Підпис:
1771607097031.png

Андрій Кудлаєнко

Верховний суддя | 03 Східна Україна
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
260
Реакції
322
Бали
123
1771606981394.png

Дата: 29.03.2026

Заява:

Клікабельно

2. Докази справи:

1)
Клікабельно

Запланований захід має бути проведений у взаємодії з Центрального Управління національної поліції України.

Проведення рейду планується сьогодні в 20:00 прошу видати дозвіл.
Підпис:
1771607097031.png

Знімок екрана 2026-03-29 103432.png

Реєстрація ордеру:
Номер ОрдераДата та час реєстраціїСуддя який видав ордерПідстава для видачі ордеру
"ОР-0005"29.03.2026, о 10:50Верховний суддя - Андрій КудлаєнкоКлопотання Генерала СБУ Дмитра Морріса в якому прикріплені достатні докази для видачі ордера

sud.png

Ордер "ОР-0005"

Час: 29.03.2026 - до досягнення цілей.
Ціль: Здійснити рейд на Центральний Ринок "Бесарабського ринку" по місту Київ з метою виявлення та припинення правопорушень , недопустити продаж вогнепальної зброї , наркотичних засобів , алкогольних напоїв без відповідної ліцензії. Виявити та затримати осіб які знаходятся в наявньому розшуку .

2) Стаття 14.23, Закону України "Про судоустрій і статус суддів"

Верховний Суддя - Андрій Кудлаєнко
Підпис:
підпис.png

Ігор Соколовський |

Сила закону полягає не в словах, а в їх виконанні.
Лідер
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
192
Реакції
134
Бали
88

Від: Ігоря Соколовського

Контактні данні: Спец.зв'язок - .daniil_288​

Дата: 16.04.2026

Я, Ігор Сокловський, Полковник Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордер на "Рейд Центрального ринку", з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів.

1. Встановлення особистості: Я, Ігор Сокловський, Полковник Служби Безпеки України, маю 11 - порядкове звання, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження: Клікабельно

2. Докази справи:

1)
Клікабельно
Клікабельно

Проведення рейду планується сьогодні в 18:00 прошу видати дозвіл.
З повагою, Полковник Ігор Соколовський .
Підпис::
OnlineSignatures.net-480-Daniyil M .png

Деніс Котик

ЗГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
857
Реакції
445
Бали
123
Верховна рада Східної України.png

Ордер "ОР-0006"

Час: 16.04.2026 - до досягнення цілей.
Ціль: Здійснити рейд на Центральний Ринок "Бесарабського ринку" по місту Київ з метою виявлення та припинення правопорушень , недопустити продаж вогнепальної зброї , наркотичних засобів , алкогольних напоїв без відповідної ліцензії. Виявити та затримати осіб які знаходятся в наявньому розшуку .

2) Стаття 14.23, Закону України "Про судоустрій і статус суддів"
Офіс Президента - Деніс Котик
Підпис:
Подпись,генерала НПУ.png

Ігор Соколовський |

Лідер
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
192
Реакції
134
Бали
88

Security_Service_of_Ukraine_Emblem.svg.png

Дата: 30.04.2026

Я, Ігор Сокловський, Генерал Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордер на "Рейд Стипитз клубу ", з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів.

1. Встановлення особистості: Я, Ігор Сокловський, Генерал Служби Безпеки України, маю 12 - порядкове звання, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження: Клікабельно

Проведення рейду планується 01.05.2026 в 18:00 прошу видати дозвіл.
З повагою, Генерал Ігор Соколовський .
Підпис:

OnlineSignatures.net-598-Igor Sokolovskiy .png

Ігор Соколовський |

Лідер
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
192
Реакції
134
Бали
88
Coat_of_Arms_of_Ukraine_(Pantone).svg.png

Контактні данні: Nick_Hollden
Дата: 25.052026

Заява:

Я, Ігор Соколовський, працівник Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордера на "Обшук і затримання" та "Обшук конкретної приватної власності, у тому числі транспорту, житла та інше", через проведення Позапланованої перевірки ЗСУ.

1. Встановлення особистості: Я, Ігор Соколовський, працівник Служби Безпеки України, маю 12 порядкове звання, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження: Документація
2. Докази справи: Документація
3. Детальний опис та хронологія справи/ситуації: О 17:30 буде перевірка Збройних Силах України, прошу надати ордер для СБУ, щоб перевірити службові приміщення (кабінети) щодо виявлення наркотичних речовин, алкоголю та інших заборонених предметів та перевірити увесь склад щодо виявлення наркотичних речовин, алкоголю та інших заборонених предметів;

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
932
Реакції
764
Бали
153

Ордер "О3-0007"

Кому: Службі Безпеки України. Час: 25.05.2026 17:30 - до досягнення цілей.

Пояснення: Здійснити обшук працівників ЗСУ, які знаходяться на території військової частини.

Ціль: перевірити службові приміщення, співробітників щодо виявлення наркотичних речовин, алкоголю та інших заборонених предметів.

Позапланова перевірка ЗСУ за заявою співробітника СБУ Ігоря Соколовського.

Офіс Президента
Андре Колісник
Підпис: by Kolisnyk​

Ігор Соколовський |

Лідер
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
192
Реакції
134
Бали
88

Coat_of_Arms_of_Ukraine_(Pantone).svg.png

Дата: 29.05.2026

Я, Ігор Сокловський, Полковник Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордер на "Рейд Центрального ринку", з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів.

1. Встановлення особистості: Я, Ігор Сокловський, Полковник Служби Безпеки України, маю 11 - порядкове звання, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження: Документація

2. Докази справи:

1)
Клікабельно
Клікабельно

Проведення рейду планується сьогодні в 18:00 прошу видати дозвіл.
З повагою, Полковник Ігор Соколовський .
Підпис:

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі