- Реєстрування
- 29 Лют 2024
- Дописи
- 791
- Реакції
- 764
- Бали
- 153
![]()
Від: Дмитра Морріса
Контактні данні: Спец.зв'язок - qwessq.
Дата: 20.02.2025
Заява:
Я, Дмитро Морріс, Генерал Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордер на "Рейд Центрального ринку", з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів.
Детальніше про моє звернення:
1. Встановлення особистості: Я, Дмитро Морріс, Генерал Служби Безпеки України, маю 12 - порядкове звання, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження: Клікабельно
2. Докази справи:
1) Клікабельно
2) Клікабельно (Наразі багато відкрито кримінальних справ по продажу алкоголю, зброї, наркотиків, саме на Центральному ринку)
3. Детальний опис та хронологія справи/ситуації:
Даний рейд проводиться з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів на території центрального ринку м.Київ, в межах виконання завдань, покладених на Службу безпеки України, прошу надати дозвіл на проведення рейду,
Проведення рейду планується на завтра в 20:00 прошу видати дозвіл.
З повагою, Генерал СБУ Дмитро Морріс.
Підпис:
![]()
Ордер "ОР-0004"
Кому: Міністерству Внутрішніх Справ України.
Час: 21.02.2026 20:00 - до досягнення цілей.
Пояснення:
Здійснити рейд на Центральний Ринок "Бесарабського ринку" по місту Київ з метою виявлення та припинення правопорушень , недопустити продаж вогнепальної зброї , наркотичних засобів , алкогольних напоїв без відповідної ліцензії. Виявити та затримати осіб які знаходятся в наявньому розшуку .
Ордер виданий на підставі:
1) Масовий продаж нелегальної зброї, наркотичних засобів, алкогольних напоїв
Голова Верховного Суду України - Тимофій Авенчук
Підпис:
Підпис:
Останнє редагування: