ꑭ 𝐌𝐀𝐃𝐀𝐑𝐀 𝐔𝐆𝐎𝐋𝐎𝐕𝐍𝐈𝐘 ꑭ
❤ OLD 𝐃𝐄𝐕𝐈𝐋𝐒❤
- Реєстрування
- 20 Чер 2023
- Дописи
- 348
- Реакції
- 429
- Бали
- 66
Шановний адміністратор,
З радістю представляю Вам повне відео, щоб розкрити події в їхньому повному обсязі. Бажаю також уточнити, що службові автомобілі перебували на парковці Національної Поліції м. Києва. На жаль, в той момент я перебував у іншому вікні, тому не вдалося зафіксувати процес їх виїзду безпосередньо з парковк
хочу сказать одно то что видео в котором я оскал я получил мут.Шановний адміністратор,
З радістю представляю Вам повне відео, щоб розкрити події в їхньому повному обсязі. Бажаю також уточнити, що службові автомобілі перебували на парковці Національної Поліції м. Києва. На жаль, в той момент я перебував у іншому вікні, тому не вдалося зафіксувати процес їх виїзду безпосередньо з парковки.
тик* тик2(для розуміння хто такій Маттео Грозний)*
Шановний адміністратор,
З радістю представляю Вам повне відео, щоб розкрити події в їхньому повному обсязі. Бажаю також уточнити, що службові автомобілі перебували на парковці Національної Поліції м. Києва. На жаль, в той момент я перебував у іншому вікні, тому не вдалося зафіксувати процес їх виїзду безпосередньо з парковки.
тик* тик2(для розуміння хто такій Маттео Грозний)*
Не правда, а навіть якщо так то за ось це Ви його не отримували:хочу сказать одно то что видео в котором я оскал я получил мут.
Надайте Ви доказ що взяли його з дороги)дайте доказ что я её взял на парковке.
надайте доказ что я его вззял на парковке)Надайте Ви доказ що взяли його з дороги)
Так не я ЖБ написав "стояла машину НПУ на дороге я её забрал и увозил на штраф стоянку и по мне начался вестись огонь DMcar DMрабочих PG(Ілля Дорка)", якщо ти це стверджуєсь в скарзі то підтверди.надайте доказ что я его вззял на парковке)
Так не я ЖБ написав "стояла машину НПУ на дороге я её забрал и увозил на штраф стоянку и по мне начался вестись огонь DMcar DMрабочих PG(Ілля Дорка)", якщо ти це стверджуєсь в скарзі то підтверди.
Кинь фрапс де ти її зачипив, він ж у тебе точно є, навіщо це приховувати якщо СТЗ стояла на дорозі?
Кинь фрапс де ти її зачипив, він ж у тебе точно є, навіщо це приховувати якщо СТЗ стояла на дорозі?