Розглянуто Ілля Дорка,Паша Скляр//DMcar DMрабочих PG

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Чер 2023
Дописи
243
Реакції
354
Бали
60
  1. Нікнейм гравця:Ілля Дорка,Паша Скляр​
  2. Особистий нікнейм: Маттео Грозний​
  3. Суть скарги: стояла машину НПУ на дороге я её забрал и увозил на штраф стоянку и по мне начался вестись огонь DMcar DMрабочих PG(Ілля Дорка)​
  4. Докази (скріншот/відео):тик
  5. Дата порушення:23.01.24​

Ілля Макогон

Молодший Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,484
Реакції
563
Бали
593
Вітаю Шановний Гравець
На розгляді

Ілля Дорка

Security Service of Ukraine
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
18
Реакції
18
Бали
13
Шановний адміністратор,

З радістю представляю Вам повне відео, щоб розкрити події в їхньому повному обсязі. Бажаю також уточнити, що службові автомобілі перебували на парковці Національної Поліції м. Києва. На жаль, в той момент я перебував у іншому вікні, тому не вдалося зафіксувати процес їх виїзду безпосередньо з парковки.
тик*
тик2(для розуміння хто такій Маттео Грозний)*

Реєстрування
20 Чер 2023
Дописи
243
Реакції
354
Бали
60
Шановний адміністратор,

З радістю представляю Вам повне відео, щоб розкрити події в їхньому повному обсязі. Бажаю також уточнити, що службові автомобілі перебували на парковці Національної Поліції м. Києва. На жаль, в той момент я перебував у іншому вікні, тому не вдалося зафіксувати процес їх виїзду безпосередньо з парковк

Реєстрування
20 Чер 2023
Дописи
243
Реакції
354
Бали
60
Шановний адміністратор,

З радістю представляю Вам повне відео, щоб розкрити події в їхньому повному обсязі. Бажаю також уточнити, що службові автомобілі перебували на парковці Національної Поліції м. Києва. На жаль, в той момент я перебував у іншому вікні, тому не вдалося зафіксувати процес їх виїзду безпосередньо з парковки.
тик*
хочу сказать одно то что видео в котором я оскал я получил мут.

Реєстрування
20 Чер 2023
Дописи
243
Реакції
354
Бали
60
Шановний адміністратор,

тик*
дайте доказ что я её взял на парковке.

Ілля Дорка

Security Service of Ukraine
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
18
Реакції
18
Бали
13
надайте доказ что я его вззял на парковке)
Так не я ЖБ написав "стояла машину НПУ на дороге я её забрал и увозил на штраф стоянку и по мне начался вестись огонь DMcar DMрабочих PG(Ілля Дорка)", якщо ти це стверджуєсь в скарзі то підтверди.

Реєстрування
20 Чер 2023
Дописи
243
Реакції
354
Бали
60
Так не я ЖБ написав "стояла машину НПУ на дороге я её забрал и увозил на штраф стоянку и по мне начался вестись огонь DMcar DMрабочих PG(Ілля Дорка)", якщо ти це стверджуєсь в скарзі то підтверди.

Ілля Макогон

Молодший Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,484
Реакції
563
Бали
593
Вітаю Шановний Гравець
Ознайомившись зі всіма доказами - виношу вердикт!
Гравець Маттео Грозний [133487] отримає покарання у вигляді jail 180 DM ZZ, pmute 120 Неадекватні висловлювання
Гравець Ілля Дорка [90240] отримає покарання у вигляді jail 60 PG

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі