Розглянуто Ілля Дорка,Паша Скляр//DMcar DMрабочих PG

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Чер 2023
Дописи
348
Реакції
429
Бали
66
  1. Нікнейм гравця:Ілля Дорка,Паша Скляр​
  2. Особистий нікнейм: Маттео Грозний​
  3. Суть скарги: стояла машину НПУ на дороге я её забрал и увозил на штраф стоянку и по мне начался вестись огонь DMcar DMрабочих PG(Ілля Дорка)​
  4. Докази (скріншот/відео):тик
  5. Дата порушення:23.01.24​

Ілля Дорка

Security Service of Ukraine
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
29
Реакції
21
Бали
11
Шановний адміністратор,

З радістю представляю Вам повне відео, щоб розкрити події в їхньому повному обсязі. Бажаю також уточнити, що службові автомобілі перебували на парковці Національної Поліції м. Києва. На жаль, в той момент я перебував у іншому вікні, тому не вдалося зафіксувати процес їх виїзду безпосередньо з парковки.
тик*
тик2(для розуміння хто такій Маттео Грозний)*

Реєстрування
20 Чер 2023
Дописи
348
Реакції
429
Бали
66
Шановний адміністратор,

З радістю представляю Вам повне відео, щоб розкрити події в їхньому повному обсязі. Бажаю також уточнити, що службові автомобілі перебували на парковці Національної Поліції м. Києва. На жаль, в той момент я перебував у іншому вікні, тому не вдалося зафіксувати процес їх виїзду безпосередньо з парковк

Реєстрування
20 Чер 2023
Дописи
348
Реакції
429
Бали
66
Шановний адміністратор,

З радістю представляю Вам повне відео, щоб розкрити події в їхньому повному обсязі. Бажаю також уточнити, що службові автомобілі перебували на парковці Національної Поліції м. Києва. На жаль, в той момент я перебував у іншому вікні, тому не вдалося зафіксувати процес їх виїзду безпосередньо з парковки.
тик*
хочу сказать одно то что видео в котором я оскал я получил мут.

Реєстрування
20 Чер 2023
Дописи
348
Реакції
429
Бали
66
Шановний адміністратор,

тик*
дайте доказ что я её взял на парковке.

Ілля Дорка

Security Service of Ukraine
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
29
Реакції
21
Бали
11
надайте доказ что я его вззял на парковке)
Так не я ЖБ написав "стояла машину НПУ на дороге я её забрал и увозил на штраф стоянку и по мне начался вестись огонь DMcar DMрабочих PG(Ілля Дорка)", якщо ти це стверджуєсь в скарзі то підтверди.

Реєстрування
20 Чер 2023
Дописи
348
Реакції
429
Бали
66
Так не я ЖБ написав "стояла машину НПУ на дороге я её забрал и увозил на штраф стоянку и по мне начался вестись огонь DMcar DMрабочих PG(Ілля Дорка)", якщо ти це стверджуєсь в скарзі то підтверди.

Ілля Макогон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,430
Реакції
565
Бали
238
Адреса
[email protected]
Вітаю Шановний Гравець
Ознайомившись зі всіма доказами - виношу вердикт!
Гравець Маттео Грозний [133487] отримає покарання у вигляді jail 180 DM ZZ, pmute 120 Неадекватні висловлювання
Гравець Ілля Дорка [90240] отримає покарання у вигляді jail 60 PG

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі