Важливо НПУ | Скарги на працівників

Вікторія Медвідь

Генерал НПУ | Чорноморський край [07]
Лідер
Реєстрування
5 Кві 2025
Дописи
239
Реакції
1,287
Бали
138
1784461095040.png

У цій темі кожен громадянин або співробітник має право подати офіційну скаргу (рапорт) на дії працівника НПУ, якщо вважає їх неправомірними та такими, що порушують Статут, Кримінальний або Адміністративний кодекси.

ПРАВИЛА ПОДАННЯ СКАРГИ (ОБОВ’ЯЗКОВО ДО ПРОЧИТАННЯ)

Докази: скарги без відеофіксації або чітких фото не розглядаються.
Термін: скарга подається не пізніше ніж через 7 днів з моменту інциденту.
Етика: скарги з нецензурною лексикою, образами або тролінгом автоматично відхиляються.
Формат: рапорт заповнюється строго за встановленою формою.

Форма подачі рапорту
Начальнику Головного управління Національної поліції України
Генералу Медвідь Вікторії Олександрівні
Від: «П.І.Б» (звання, якщо співробітник)

РАПОРТ

Я, «П.І.Б», прошу Вас розглянути мій рапорт щодо неправомірних дій співробітника поліції.
Ім’я та прізвище співробітника (на кого скарга):
Суть скарги (детальний опис ситуації):
Які пункти Статуту або Закону були порушені:
Докази порушення (посилання на відео/фото):

Дата та підпис

Захар Харісон

Новий гравець
Реєстрування
20 Лип 2026
Дописи
3
Реакції
0
Бали
3
Я, «Захар Харісон», прошу Вас розглянути мій рапорт щодо неправомірних дій співробітника поліції.
Ім’я та прізвище співробітника (Діма Шторм):
Суть скарги (Неправомірно заарештував. За несплату штрафів начеб-то за відмову. Я працював на арендованій машині вони приїхали і сказали чому немає номерних знаків хоча машина була не моя вона була взята в аренду!!. Це жах, а не працівники, Телефон я не міг взяти та зателефонувати нікому мене просто упакували і завезли в участок ЦЕ ПРОСТО ЖАХ, а не робота професійних працівників. Не могли сказати мені статтю за яку мене затримано я не відмовився сплачувати штрафи!!! ні разу не відмовлявся, але він придумав що я відмовився. Немає статті по якій визначається у нас сумма штрафів. Вони вивчили пару статей та погрожують мені. Я потребую провести з ним бесіду та перевірити його знання законів!!!. ЩОб такі "Поліцає" були більш професійні. До його напарника питань немає. Також після визову адвоката та не отримання відповіді мені не запропонували телефоний дзвінок та не дозволили мені подзвонити !!!! . ):
Які пункти Статуту або Закону були порушені: Не знайшов!! для працівників статей!!
Докази порушення (посилання на відео/фото): на це відповіді не було і мене просто взяли з вулиці і доправили в участок
1784721045990.png

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі