Важливо НПУ | Скарги на працівників

Вікторія Медвідь

Генерал НПУ | Чорноморський край [07]
Лідер
Реєстрування
5 Кві 2025
Дописи
347
Реакції
1,412
Бали
344
1784461095040.png

У цій темі кожен громадянин або співробітник має право подати офіційну скаргу (рапорт) на дії працівника НПУ, якщо вважає їх неправомірними та такими, що порушують Статут, Кримінальний або Адміністративний кодекси.

ПРАВИЛА ПОДАННЯ СКАРГИ (ОБОВ’ЯЗКОВО ДО ПРОЧИТАННЯ)

Докази: скарги без відеофіксації або чітких фото не розглядаються.
Термін: скарга подається не пізніше ніж через 7 днів з моменту інциденту.
Етика: скарги з нецензурною лексикою, образами або тролінгом автоматично відхиляються.
Формат: рапорт заповнюється строго за встановленою формою.

Форма подачі рапорту
Начальнику Головного управління Національної поліції України
Генералу Медвідь Вікторії Олександрівні
Від: «П.І.Б» (звання, якщо співробітник)

РАПОРТ

Я, «П.І.Б», прошу Вас розглянути мій рапорт щодо неправомірних дій співробітника поліції.
Ім’я та прізвище співробітника (на кого скарга):
Суть скарги (детальний опис ситуації):
Які пункти Статуту або Закону були порушені:
Докази порушення (посилання на відео/фото):

Дата та підпис

Захар Харісон

Новий гравець
Реєстрування
20 Лип 2026
Дописи
3
Реакції
0
Бали
3
Я, «Захар Харісон», прошу Вас розглянути мій рапорт щодо неправомірних дій співробітника поліції.
Ім’я та прізвище співробітника (Діма Шторм):
Суть скарги (Неправомірно заарештував. За несплату штрафів начеб-то за відмову. Я працював на арендованій машині вони приїхали і сказали чому немає номерних знаків хоча машина була не моя вона була взята в аренду!!. Це жах, а не працівники, Телефон я не міг взяти та зателефонувати нікому мене просто упакували і завезли в участок ЦЕ ПРОСТО ЖАХ, а не робота професійних працівників. Не могли сказати мені статтю за яку мене затримано я не відмовився сплачувати штрафи!!! ні разу не відмовлявся, але він придумав що я відмовився. Немає статті по якій визначається у нас сумма штрафів. Вони вивчили пару статей та погрожують мені. Я потребую провести з ним бесіду та перевірити його знання законів!!!. ЩОб такі "Поліцає" були більш професійні. До його напарника питань немає. Також після визову адвоката та не отримання відповіді мені не запропонували телефоний дзвінок та не дозволили мені подзвонити !!!! . ):
Які пункти Статуту або Закону були порушені: Не знайшов!! для працівників статей!!
Докази порушення (посилання на відео/фото): на це відповіді не було і мене просто взяли з вулиці і доправили в участок
1784721045990.png

Данило Ковальчук

Полковник НПУ | Чорноморський край [07]
Реєстрування
21 Кві 2023
Дописи
314
Реакції
757
Бали
508
Я, «Захар Харісон», прошу Вас розглянути мій рапорт щодо неправомірних дій співробітника поліції.
Ім’я та прізвище співробітника (Діма Шторм):
Суть скарги (Неправомірно заарештував. За несплату штрафів начеб-то за відмову. Я працював на арендованій машині вони приїхали і сказали чому немає номерних знаків хоча машина була не моя вона була взята в аренду!!. Це жах, а не працівники, Телефон я не міг взяти та зателефонувати нікому мене просто упакували і завезли в участок ЦЕ ПРОСТО ЖАХ, а не робота професійних працівників. Не могли сказати мені статтю за яку мене затримано я не відмовився сплачувати штрафи!!! ні разу не відмовлявся, але він придумав що я відмовився. Немає статті по якій визначається у нас сумма штрафів. Вони вивчили пару статей та погрожують мені. Я потребую провести з ним бесіду та перевірити його знання законів!!!. ЩОб такі "Поліцає" були більш професійні. До його напарника питань немає. Також після визову адвоката та не отримання відповіді мені не запропонували телефоний дзвінок та не дозволили мені подзвонити !!!! . ):
Які пункти Статуту або Закону були порушені: Не знайшов!! для працівників статей!!
Докази порушення (посилання на відео/фото): на це відповіді не було і мене просто взяли з вулиці і доправили в участок
Переглянути вкладення 427749
Шановний Захар Харісон!

Ваш рапорт щодо неправомірних дій співробітника поліції Діми Шторма було розглянуто керівництвом Головного управління Національної поліції України.

Повідомляємо, що у задоволенні вашої скарги ВІДМОВЛЕНО за наступними підставами:

1. Неналежні докази: Згідно з правилами подачі скарги, скарги без належної відеофіксації або чітких фотофіксацій самого порушення не розглядаються. Наданий фото-доказ із ІТТ не відображає перебігу затримання, дій працівників поліції та процедури виклику адвоката/дзвінка, а отже, не є належним доказом порушень.
  2. Порушення форми/заповнення: У пункті «Які пункти Статуту або Закону були порушені» не вказано конкретних пунктів та норм.
З повагою,
Перший заступник Начальника Головного управління Національної поліції України, Полковник Данило Ковальчук

1784925946466.png

Реєстрування
27 Січ 2026
Дописи
22
Реакції
14
Бали
58
РАПОРТ

Я, Медвідь Єгор Валентинович, прошу Вас розглянути мій рапорт щодо неправомірних дій співробітника поліції.
Ім’я та прізвище співробітника (на кого скарга): Назар Кондратенко,Влад Грицак
Суть скарги (детальний опис ситуації): Надання незаконих вимог та незаконне затримання
Які пункти Статуту або Закону були порушені: 2.8 статуту
Тиць

Вікторія Медвідь

Лідер
Реєстрування
5 Кві 2025
Дописи
347
Реакції
1,412
Бали
344
РАПОРТ

Я, Медвідь Єгор Валентинович, прошу Вас розглянути мій рапорт щодо неправомірних дій співробітника поліції.
Суть скарги (детальний опис ситуації): Надання незаконих вимог та незаконне затримання
Тиць
Вітаю, переподайте скаргу вказавши таймкоди.

Реєстрування
27 Січ 2026
Дописи
22
Реакції
14
Бали
58
РАПОРТ

Тиць
Таймкоди:
0:00-Початок.
0:19-Затримання.

0:33-Запрос адвоката
7:50-Прибув Мол.Офіцерський склад(Мол.Лейтенант Іван Зеленський

13:10-В ІТТ

Микита Вітер

Новий гравець
Реєстрування
4 Лип 2024
Дописи
5
Реакції
3
Бали
357
РАПОРТ

Я, Микита Вітер, прошу Вас розглянути мій рапорт щодо неправомірних дій співробітника поліції.
Ім’я та прізвище співробітника : Джон Лезгін
Суть скарги : Я виїхав
Які пункти Статуту або Закону були порушені: Проігнорував сказати яка стаття зупинки тз, не звертав увагу на те що я його бив та на людей які стояли в декількох метрах від пристостосувальних дій та потім просто втік.
Докази порушення :
тиць
Таймкоди:
0:00- Початок
0:16-Перший раз прошу сказати статтю
0:24-Другий раз прошу сказати статтю
0:38-Почяв бити поліцейського
0:49-Закінчив бити поліцейського
0:59-Третій раз прошу сказати статтю
1:10- Четвертий раз прошу сказати статтю
1:13-Ігнорує людей які стять біля пристосувальних дій
1:32-Починає покидати зону пристосувальних дій
1:46-Покинув зону пристосувальних дій

Вікторія Медвідь

Лідер
Реєстрування
5 Кві 2025
Дописи
347
Реакції
1,412
Бали
344
РАПОРТ

Тиць
Таймкоди:
0:00-Початок.
0:19-Затримання.
0:33-Запрос адвоката
7:50-Прибув Мол.Офіцерський склад(Мол.Лейтенант Іван Зеленський

13:10-В ІТТ
Шановний Єгоре Медвідь!

Повідомляємо, що у задоволенні вашої скарги ВІДМОВЛЕНО з наступних підстав:

З боку працівника порушень не виявлено, оскільки підставу для вашого затримання було надано.
Щодо бігання по кабінету разом із працівниками - з працівниками буде проведено відповідну бесіду.

З повагою,
Генерал НПУ В. Медвідь

Медведик ♡.png

Вікторія Медвідь

Лідер
Реєстрування
5 Кві 2025
Дописи
347
Реакції
1,412
Бали
344
РАПОРТ

Я, Микита Вітер, прошу Вас розглянути мій рапорт щодо неправомірних дій співробітника поліції.
Ім’я та прізвище співробітника : Джон Лезгін
Суть скарги : Я виїхав
Які пункти Статуту або Закону були порушені: Проігнорував сказати яка стаття зупинки тз, не звертав увагу на те що я його бив та на людей які стояли в декількох метрах від пристостосувальних дій та потім просто втік.
Докази порушення :
тиць
Таймкоди:
0:00- Початок
0:16-Перший раз прошу сказати статтю
0:24-Другий раз прошу сказати статтю
0:38-Почяв бити поліцейського
0:49-Закінчив бити поліцейського
0:59-Третій раз прошу сказати статтю
1:10- Четвертий раз прошу сказати статтю
1:13-Ігнорує людей які стять біля пристосувальних дій
1:32-Починає покидати зону пристосувальних дій
1:46-Покинув зону пристосувальних дій
Шановний Микита Вітер!

Співробітник отримає покарання у вигляді переатестації та суворої догани за незнання законодавства та ігнорування порушення. Також із працівником буде проведено сувору бесіду.
Щодо твердження «ігнорує людей, які стоять біля процесуальних дій» порушень не виявлено оскільки особи, які перебували поруч, не перешкоджали проведенню процесуальних дій.

Перепрошуємо за завдані незручності.

З повагою,

Генерал НПУ В. Медвідь
Медведик ♡.png

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі