💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілюша Король

Кошовий Отаман|
Реєстрування
5 Кві 2025
Дописи
37
Реакції
26
Бали
23
1.Вас вітає СБУ 04 сервера Полковник, Вітаю святий Миколай я був горошим Полковником і хлопчиком я би хотів щоб ти мені подарував Рюкзак гробик, гаражик, або гелик 6х6 (Якщо не подаруєш відкрию Кримінальну Справу) дякую)) (щось одне можеш подарувати)
2.Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Ілюша Король,94926,сервер 04
3.Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я Ілюша Король почав грати з 09.03.2025 я стояв два рази на зам лідера СБУ я проводив цікаві тренування лекції і залишався добрим чесним хорошим і не порушовав хочу отримати побажання нищи дякую якщо подаруєте подарунок))) і був Активним Гравцем
4.Що б ви хотіли отримати.Гараж, рюкзак гробик, або гелік 6х6 (гелик потрібен щоб катати дівчаток по нічному Києву) щось. Одне з цього якщо можна! (дякую наперед)
4.Чому ви маєте отримати цей подарунок.Я добрий хороший відповідальний чесний, і нічого поганого не робив і був активний гравець(дякую наперед)
5.Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть 6.повідомлені в цій темі 06.12.

Останнє редагування:

Ярослав Алмазов

Начальник УЗ | Східна Україна
Лідер
Реєстрування
11 Сер 2025
Дописи
232
Реакції
169
Бали
88
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: 125793, Ярослав Хмара, 03 Східна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік:
    1. Поміг новичкам з началом, а саме підсказав як підняти побільше грошей та на яких роботах краще працювати
    2.
    Поки займав посаду підполковника ЗСУ також поміг своєму О.С! Розказав як відігрувати покраще рп и т.д
    3. Поміг декількам новичкам з початковим розвитком (купляв їм дастера)
    4.
    Доєднав до ігри понад 10+ людей
    5.
    Подарив своєму другу 3кк
  • Що б ви хотіли отримати: Зимовий BATTLEPASS VIP Gold або скін Стильний хлопець або автівку Charger SRT Hellcat
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Приніс багато користі для цього проекту хотів би невеличку винагороду)
    56.jpg

Останнє редагування:

stas.etalon

Новий гравець
Реєстрування
7 Тра 2025
Дописи
13
Реакції
0
Бали
6
1. 6865158, Стас Еталон, 02 сервер
2. Допомагав Новачкам, Служив в НПУ затримував право порушників, Старався не грати у казіно тому, що казіно = зло
3. Мотоблок на 400 використаннь, рюкзак на 200-300 кг ( бажено рюкзак Гробик ) ;)
4. Я хочу отримати цей подарунок ( мотоблок ) для того, щоб працювати у теплиці та заробляти гроші.
( рюкзак гробик ) для того щоб мати багато місця для ремок, лохини.
5. Дорогий Миколаю! Чекаю на твої дива, бо був чемним та старанним увесь рік.

Вова Петровч

Новий гравець
Реєстрування
6 Чер 2024
Дописи
2
Реакції
2
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.67663 Вова Петрович 03
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Я не порушував правила серверу
  • Що б ви хотіли отримати.Tesla Semi
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.Я хочу заробляти гроші та роздавати їх бідним

Дорогий миколай я хочу отримати Tesla Semi в цьому році я був слухняний та дотримувався правилам проєкту
    На цьому подарунку я би заробляв гроші роздавав іх рідми та бідним людям та нетьлікі
    Я би допомагав людям здаючі Tesla Semi в аренду

Від Вови Петрович

Останнє редагування:

dmitrokuvita

Новий гравець
Реєстрування
10 Лип 2025
Дописи
4
Реакції
1
Бали
6
Привіт, Святий Миколаю!
за цей рік я нормально так постарався не порушував правила, допомагав новим гравцям,друзям і нашій сім'ї мурр всігда допомога ніколи нікого не підводив і завжди старався бути адекватним, щоб гра була приємна всім.
На Миколая хотів би отримати (BMW M5 G90)
Я ніколи нікого просив допомоги але я щас попросив хочеться маленької нагороди за рік :)
Буду вдячний, якщо зазирнеш у мій профіль цього року

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Дмитро Кувіта 118007 01 сервер
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: допомога в новачкам,друзям, і нашій любимій сім'ї мурр
Що б ви хотіли отримати: BMW M5 G90
Чому ви маєте отримати цей подарунок: я ніколи в нікого не просив допомоги але хочеця маленький подарунок за 2 года
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.

Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Реєстрування
29 Гру 2023
Дописи
174
Реакції
78
Бали
48
Вік
25
1000038544.png

ID: 6890909
Нікнейм: Максим Гамбіно
Сервер: Західна Україна (02)

Дорогий Миколайчику!
Цього року я вирішив написати тобі листа. Я не просто грав, я намагався зробити себе більш комунікабельною людиною, і це вийшло. За цей час я встав на посаду Заступника Лідера ЗМІ, відповідально ставився до кожного завдання від слідкуючих, не було порушень чи покарань, а слідкуючі не раз казали про хорошу мою роботу та ставлення. Зараз встав на посаду Підполковника Збройних Сил України, й надалі захищаю Україну, вчу молодих бійців бути - як одне ціле. Я завжди намагався бути ввічливим до людей та робити свій внесок у розвиток серверу.

Мені дуже хотілося б отримати Mercedes-AMG G63 2022. Цей автомобіль моя ціль, я довго до цього йду. Вірю, що моя чесність, дисципліна і активна праця цього року є хорошою причиною, щоб я отримав цей подарунок!

Вірю, що Миколайчик побачить мій лист!
З повагою,
М.Гамбіно

Останнє редагування:
Реєстрування
22 Гру 2024
Дописи
18
Реакції
13
Бали
8
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер 92180 Бодя Ханстер 04
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік допомагав багатьм людям
Що б ви хотіли отримати. бумбокс а також рюкзачок гробік на 300кг

Чому ви маєте отримати цей подарунок.Я став на дуже чудову посаду та захищав народ України атакож дуже добре себе вів

Реєстрування
26 Лют 2025
Дописи
6
Реакції
6
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 6879012 Ваня Малиновській 02 Сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Розвивав клани допомагав кланам Працював в орагнізація та на разу працюю
  • Що б ви хотіли отримати. Щоб у Всієї адміністрації був в цей день гарний настрій хотівби отримати якісь деталі на Ауді Рс 7 абож від самого початку як додали теплиці та гаржі хочу собі теплицю абож гарж та це вже не до листа просто моє побадання Стати на посаду майора- Підполковника НПУ Дякую За Таку можливість Адміністрації
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.Я багато чого зробив добре вибачав людей коли вони десь порушили правило дорожнього руху не виписував штраф зазвичай якщо бачу людину яка тільки зайшла в гру або підвезу або накину 50 тисяч грн
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. Створено асолютно без ШІ
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.
  • Передаю Великий привіт команді UG
  • ОЧІКУЮ ЗИМОВЕ ОНЛОВЛЕННЯ
  • Дякую За Таку Можливість

Руслан Містер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Жов 2023
Дописи
125
Реакції
281
Бали
68
Шановний Святий Миколаю!

Пише тобі гравець серверу Ukraine GTA,
ID: [6828276], нік: [Руслан Містер], сервер: [02].

Цей рік був непростим не тільки в реальному житті, а й у нашому віртуальному місті. Я старався поводитися гідно як у грі, так і поза нею, бо розумію, що саме з маленьких вчинків формується велика спільнота. За цей час мені вдалося зробити чимало корисного для розвитку сервера та його гравців.

У світі Ukraine GTA я:

завжди підтримував порядок: не порушував правил, не створював хаосу та грав чесно;

допомагав іншим, коли вони потрапляли у складні ігрові ситуації — підвозив, підказував, іноді навіть рятував від неприємностей;

підтримував економіку серверу чесною працею, доставками, виконанням завдань і участю в подіях;

намагався знаходити спільну мову з різними гравцями, уникаючи конфліктів і вирішуючи суперечки словами, а не зброєю;

робив атмосферу навколо себе теплішою та доброзичливішою, бо розумію, що кожен заходить у гру, щоб трохи відпочити від реальності.

Цього року я хотів би попросити в тебе одне дуже важливе бажання — щоб нарешті закінчилась війна. Це не просто “хочу”, а щире бажання миру, яке допоможе нам усім розвиватися, бути живими й здоровими, а також знову відчути спокій і безпеку, як у нашому віртуальному світі.

Я вважаю, що заслуговую на твою увагу, адже весь рік старався бути відповідальним, чесним та активним гравцем, який приносить користь серверу, а не проблеми.

І хоч це — ігровий лист, я хочу додати одне особисте побажання:
Хай у реальному світі теж настав мир. Щоб ця клята війна закінчилася, щоб усі були живі, здорові й мали можливість жити спокійним життям. Щоб кожен українець міг прокинутися без страху та вибухів — так само спокійно, як ми проводимо час у грі.

Дякую тобі, Святий Миколаю, за увагу до кожного гравця та за те, що створюєш справжнє відчуття свята.

З повагою та вдячністю,
[Руслан Містер]
Ukraine GTA

Реєстрування
21 Бер 2025
Дописи
8
Реакції
7
Бали
6
1) 212521 Даня Пончик 01 сервер
2) був лікарем лікував людей допомагав їм допомагав новим гравцям грошимахо цього потребував
3) hughes md 500
100млн ігрової валюти
4000 донату
4) цього року я вів себе гарно допомагав людям і хочу далі допомагати

Святий Вадюк

Новий гравець
Реєстрування
2 Жов 2025
Дописи
5
Реакції
0
Бали
4
Любий Святий Миколай​

Я гравець Святий Вадюк західна Україна 6889426
За цей рік я був не дуже слухняний бував вів себе погано але також допомагав гравцям і друзям і наразі такое поменяю даю чайові таксистам та притримуюсь правил
Яб хотів бумбокс графіті або звичайний бумбокс або 3 мотоблока фулових якщо звісно у тебе все поміститься в твій мішок
Буду дуже вдячний якщо зможеш сдійснити мою мрію

Останнє редагування:

Стас Хідеякі

Тернопільський хлопчик
Реєстрування
12 Жов 2025
Дописи
6
Реакції
12
Бали
8
Любий Миколаю, пишу тобі від щирого серця цього листа, всього найкрщаго тобі бажаю, всі подарунки щоб ти роздав, та нечемним різку дав
А що мені ти спитаєш подарувати
Я скажу тобі тихенько що є у мене маленька мрія
Ключі від BYD YangWang U9 заполучити
Щоб з вітерцем по містам України літати
Та до цього всього бумбоксик взяти
І улюблені пісні на всю включати
Якщо цього не здійсниш, то хочаб скін Примарне лице в інвентар покласти
А чи заслужив я це ?
Звісно що так, я був чемний
Але бувало в мутах за рекламу сидів)
А так я чемний хлопчик
І допомагав новачкам

З повагою Стас Хідеякі❤️
03 сервачок)

Останнє редагування:

Костя румянець

Шановний гравець
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
86
Реакції
36
Бали
23
Любий Святий Миколай привіт

40431, Костя Румянець та 04 сервер

Що я зробив на UKRAINE GTA??? Допомагав новачкам, и дуже багато робив добрих справ, був дуже слухняний хлопчик

Хотів дуже отримати заправку Заправку десь в Киеві-Дніпрі або авто Гелик 2022 Року

Я молодший брат, це пишу тому що мій брат з хворобою ДЦП 2 групи та це не виліковуєтьсятта я з ним граю в юкрейн гта та завжди мені говорить мріє про заправку але мені подобається Гелик 2022 року та якщо нам дасть Святий Миколай брат буде дуже радий, я пишу це в секрете от нього.

Буду радий якщо Святий Миколай дасть хоть щось

Максим Вишнецький1

Слідкуючий МВС в відставці | Південна Україна
Реєстрування
21 Гру 2024
Дописи
161
Реакції
223
Бали
88
1. Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:
47054, Максим Вишнецький 05

2. Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік:
За цей рік, будучи старшим модератором, я допоміг понад сотні гравців, які залишилися задоволені моєю роботою. Підтримував новачків, допомагав фракціям МВС, оскільки є слідкуючим за МВС, а також надавав допомогу новим ІП.
До цього займав посаду Полковника ЗСУ — підрозділи НГУ та ВСП працювали злагоджено, а фракцію я вивів у топ-1. У ній було понад 190 людей, з яких 40–50 були активними, і все це за 2–3 місяці.
Також налагодив комунікацію між фракціями, навіть попри колишні конфлікти з деякими лідерами та підрозділами. Молодший склад поважав мене, як і весь старший склад.

3. Що б ви хотіли отримати:
Mercedes G63 2022

4. Чому ви маєте отримати цей подарунок:
Я вважаю, що заслуговую на цей подарунок, оскільки протягом року активно допомагав гравцям, фракціям та адміністрації, відповідально виконував свої обов’язки.
До цього займав посаду Полковника ЗСУ — зміг організувати злагоджену роботу НГУ та ВСП, вивів фракцію в топ-1, забезпечив стабільний склад із понад 190 учасників, з яких 40–50 були активними.
Крім того, мені вдалося налагодити комунікацію між фракціями, навіть попри попередні конфлікти з їхніми лідерами, і здобути повагу як молодшого, так і старшого складу.

Люцифер Дільніца

Ігровий Помічник | Західна Україна
Реєстрування
18 Вер 2022
Дописи
28
Реакції
16
Бали
48
Всечесному Святому Миколаю,
Опікуну добра, хранителю дитячих мрій та великодушному дарителю світла, пишу свого листа прохання.

Мене звати Люцифер Кравченко (Дільніца), паспортний код 675003, проживаю у Західній Україні (02).

Чи був слухняний у цьому році?
Можливо для когось і так в для когось ні. Кожен заслуговує на своє відношення. Але думаю я зробив багато хорошого за цей рік.

Давно ти мені нічого не дарував.
При можливості якщо вміститься у твій мішок, прихопи і мені подарочок щирий.
1) Скін (Білий Танцівник)
2) Рукзак (Гробик)
3) Бумбокс (Графіті +150кг)
4) Вілли не прошу, хоч гараж маленький.
5) Скін (Санта)
6) Різдвяний настрій.
7) Та вже миру в Україні
8) Рідним передай тепла і затишку, ельфам молока з печивом.

Чому я заслуговую на подарочки.
Та не заслуговую я якщо чесно.
Трішки дитинство цим листом згадав.
Дякую за дитинство, дякую за спогади добра.

+380661740802

Новий гравець
Реєстрування
13 Кві 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
6
  • Напишіть свій ID104431,нікнейм Бодя Байден, сервер 03.
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік? Я на вчився контактувати с гравцями та допомагати багатим, середньовичкам,новачкам. Як би люди на сервері це не робили нові гравці відносилися к грі жорстко. Та ДЯКУЮ ВСІМ ГРАВЦЯМ ЯКІ НА 03 ДОПОМАГАЛИ МЕНІ НА ПОЧАТКУ РОЗВИТКУ.
  • Я б хотів від Святого Миколая-якусь унікальну річ наприклад 10.000.000кк або Гелик це вже на вкус Святого Миколая 😅
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок? Я би хотів відчути себе багатим або хотів отримати свою машину мрію на яку не можу ні як накопити😁
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ повинно бути без всього цього) Писав від душі)

Руслан Бубликов

Шановний гравець
Реєстрування
4 Вер 2025
Дописи
55
Реакції
42
Бали
23

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
  • Привіт любий святий Миколай тобі пише Руслан Бубликов з 01 серверу
  • За цей рік я допомогав новачкам а саме дарував їм автомобілі та гроші вони були дуже радістні і так само я радів тому що я зробив комусь приємно надіюся і ти зробиш мені подаруночок
  • Я хотів би отримати такий подаруночок як фура Тесла Семі
  • Я дуже полюбляю роботу дальнобійника та дуже багато на ньому працюю бо робота і дійсно крута і заспокоює
  • З любовью Бублик

Тимофій Горун

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.[ Горун Тимофій, 05 сервер, id-531
Що б ви хотіли отримати.Land Cruiser 300

•Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік
Привіт Миколайчик! Тобі пише вже дорослий, але все ще маленький для тебе Тимофій, цьогоріч я вів себе не дуже добре, але зайшовши на проект юкрейн гта, я почав розуміти, що я щось роблю не так, та почав міняти себе, я знайшов багато нових друзів в грі, і часто вони мені допомагали, але тепер недавно я зрозумів, що можу теж вже допомагати)). Я часто допомагав грошима деяким гравцям, при тому, що сам не маю багато грошей, часто підвозив новачків, показував де знайти якісь місця, запрошував людей в клан, допомагав поліції ловити злодіїв і завжди комунікував добре з людьми. Цей проект дав мені не просто багато нових друзів, він дав мені сім'ю, і тому я багато просити не хочу, бо знаю що у тебе не так багато грошей, але розкажу чому саме я це хочу.
•Чому ви маєте отримати цей подарунок.
Історія:
Так як я з Херсонської області, у нас всі займаються агрокультурою, і це завжди мені подобалось, Херсонщина це родючі землі України, і знаєте, сталась біда, почалась війна, до мене додому приїжджало 4 камази зеток, були всюди снайпера і так далі, тому нам треба було втікти звідти і виїхати, якщо захочете потім повну історію розкажу, так ось, приїхавши у іншу область, я знайшов мрію кожного фермера та агронома, Toyota land cruiser 300, з дитинства я мріяв про брутальний джип, який буде завжди мене тішити, і саме зараз, я хочу його попросити, я надіюсь ти не оминеш мій лист, і хоча б прочитаєш його, тому що я маю дуже цікаву історію про війну, і можу її розповісти, часто всі коли чують її, у них ідуть мурашки по шкірі.
А ще, я дуже давно мріяв щось отримати на Миколая, я не прошу щось велике, можна мені нічого не дарувати, але я буду дуже радий, якщо ти прочитаєш мій лист, з любов'ю Тимофій

+380981060036

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
7
Реакції
0
Бали
4

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Прівіт знову мене звати Ярослав Калінійчук 02 сервер айді 6884858 я помагав людям тому я хочу
1 150кк ігрової валюти
4000карбоновців все чикаю

Денис Дашуковський

Ст. Модератор | Західна Україна
Реєстрування
1 Січ 2025
Дописи
30
Реакції
16
Бали
13
Дорогий Святий Миколай!:ukrainegta:

Я Денис Дашуковський з циферками над головою 6799326:)
Цього року я був дуже чемним, допомагав новачкам, підвозив їх:giggle:

Я хочу щоб ти мені подарував скін "Помічник Санти" (хочу допомагати Санті), а також рюкзачок мішку( +100кг)

Я маю отримати подарунок, тому що я вічливий та люблю допомагати новачкам:giggle:

Від Дениса - Святому Миколаю👁️

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі