Переглянути вкладення 356675
Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Вимоги:
Мій нікнейм Джон Кеннеди, айді 2836, сервер Східна Україна
Дорогий святий Миколай пишу тобі листа з надією що ти побачиш його. Це вже буде другий лист за всю мою гру на цьому проекті тобі, надіюсь що ти це читаєш. Граю я на цьому проекті з суворої зими 2022 року тоді я зайшов на цей проект не знаючи що він стане хоч і невеликою але чистинкою мого життя. Тоді я грав по 15-16 годин, мені дуже все подобалось, весь час граючи на цьому проекті я намагався щось робити для когось, допомогати комусь, робити не те що роблять всі для наживи та без користі. За ці майже 3 роки на цьому проекті я допоміг багатьом людям піднятись, зрозуміти цю гру, бували моменти що моя квартира була повністю заселена людьми яких я вже й не пам'ятав. За весь час я робив лише гарні справи але цей рік був найгірший зі всіх.. Раніше я грав Північній Україні це був мій улюблений сервер, мене знали дуже багато людей, саме там я проводив цілі дні свого життя, але сталось не так як гадалось. Одного гарного дня я як зазвичай з самого ранку зайшов в гру та в діскорд до своїх друзів і ось там одній людині потрібно було дати в борг 50 мільйонів, і я з усієї своєї доброти та довіри до людей вирішив дати йому ці гроші хоча й не дуже хотілось, я працював цілий місяць кожен день по 6-7 годин щоб заробити ці гроші. І ось був договір все було чудово хлопець справді був добрий я йому повірив, і ось підходить дата повернення коштів а саме 1 червня, я звоню цьому другу але він не бере від мене жодного дзвінка. Мене це дуже налякало, я зайшов в войс до своїх друзів і мені сказали "ой а ти хіба не знав що він не збирається віддавати?". Після цих слів в мені все перевернулось, весь час граючи на проекті я робив щось добре та весь свій час вкладав в допомогу людям і тут зі мною трапилось ось це. Я пишу йому запитую "чи правда те що вони кажуть???", і тут він пише мені "іди на***" після чого заблокував мене. Було дуже сумно але я намагався не розгублюватися та написав на форум скаргу так як у нас був рп договір. І справді скаргу схвалили, ця людина виявилась чітером та обманщиком для багатьох, його заблокували. Після чого мені повернули лише 13 260 000 гривень. Це добило мене остаточно, тоді на нервах я пороздавав все своє майно мало знайомим людям і також своє улюблене та перше авто "Ford Raptor F150 на 3-5 деталях" ця машина стала для мене дуже рідна. Після цих дій я покинув проект і думав що назавжди, пізніше коли я хотів повернутись мої колишні друзі хотіли "допомогти мені в розвитку" та купити в мене два автомобіля які я не встиг продати. Я як зазвичай по довірі їм попродавав ці машини по мінімальній ціні і вони мали передати мені гроші на карту, але цього не сталось. І ось я після більше 2 років гри на своєму улюбленому сервері залишився абсолютно ні з чим та майже без друзів. Я довго не грав на проекті але все таки після 3 чи 4 місяців вирішив почати новий шлях на Східній Україні і я досі жодного разу не пожалкував про те що повернувся. Я швидко знайшов нових друзів, в мене знову з'явилась тяга до гри та до цікавого проведення часу на сервері. Але біль та спогади про Північну Україну досі лежать в моїй душі та через це я дуже сумую. Я згадую як гарно та весело було раніше, тоді справді було дуже цікаво грати. Хоч зараз я і маю багато чого хотів в мене є багато цілей та бажання грати, все ж таки хотілось би повернути втрачене після стількох років гри та часу потраченого на цей проект. Не буду тягнути, в якості подарунку від тебе дорогий святий Миколаю я би дуже хотів 200 мільйонів та свою улюблену машину "Ford Raptor F150" мою улюблену сіреньку машинку на майже всіх п'ятих деталях, цей автомобіль нагадував би мені про ті гарні часи та спогади. Я розумію що 200 мільйонів для тебе величезна сумма та з мого боку це виглядає дуже нахабно, але я стільки робив помилок за ці роки гри, стільки разів втрачав свої улюблені речі, так багато разів на мені збагачувались та обманювали мене що коли в один момент я вирішив згадати про всі ці обмани мене то нарахував що мене обманували на більше ні ж 300 мільйонів і це не враховуючи нерухомість. Прошу тебе дай мені хоча б 200 мільйонів вже на 03 сервері, якщо ти справді прочитаєш цього листа я буду максимально вдячний тобі та проводитиму ще більше часу на цьому проекті (хоча я навіть не знаю як я буду проводити більше 15 годин в грі але не суть). З повагою та благаннями Джон Кеннеди зі Східної України. ❤️