+380981060036
Новий гравець
- Реєстрування
- 2 Гру 2025
- Дописи
- 7
- Реакції
- 0
- Бали
- 4
Надіюся ти прийдеш
Чесно, оцінки ДУЖЕ малі (я в якого мінімальна 10.0 знаю про що говорю)Вітаю шановнний Святий Миколай!
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:
Мій нікней "Назар Легенда" айді: #88463 та сервер: 03 Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік:
По-перше я допоміг свому другу з початком на цьому проекті
По-друге я як не як гарно закінчив свою школу №42 що на Дніпрі
По-третє я в цьому році я зпробував себе на ролі Підполковника Національної Поліції
По-четверте навчився грати на страйкболі))))
Шановна Шапошник Світлана Петрівна якщо ви це бачете це для вас,я хочу щіро вибачитися що назвав вам "Неадекватною вчителькою", також я вже вмію ставити комм : ) Що б ви хотіли отримати:
Так у мене все є, але хотів щоб у нашій прекрасній країні закінчилася війня, я надію на те що Святий Миколай зможе здійснити мою бажану мрію. І я бажаю якщо я попадуся вам, то надайте якийсь "Подгончік" людині яка тільки почала грати. Дякую Чому ви маєте отримати цей подарунок:
Тому-що у мене дядя погиб на полі бою, він захищяв моє рідне місто *Дніпро*
"Лист має бути унікальним та без використання ШІ."
Хочу коє що додатиПереглянути вкладення 358085Переглянути вкладення 358086
Доброго вечора Святий Миколай (розробники)
Переглянути вкладення 356675
Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Вимоги: