💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

A.N.D.R.Y.U.S.H.A

Новий гравець
Реєстрування
28 Чер 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
4
1 - Нікнейм - Пантелеймон Куліш 58193, Південна Україна
2 - Допомагав новачкам, заробляв гроші
3 - Адміністратор Сервера
4 - Я ніколи не був Адміністратором Серверу вже 2 рокі Я буду дуже вдячний, буду допомогати новачкам

5 - Я протягом цього року старався бути добрим, допомогати іншим і робити більше хороших справ.

6 - Я Буду дуже вдячний за подарунок

Марян Бойчук

Новий гравець
Реєстрування
20 Кві 2025
Дописи
22
Реакції
3
Бали
6
Дорогий Миколаю на Ukraine GTA!
‎Цей рік був нелегкий, але минув гарно - я провів його з задоволенням і з багатьма різними історіями.
‎Хочу попросити подарунки за гарну роботу та допомогу різноманітним людям і новачкам.

‎З повагою до тебе Миколаю!
‎Марян Бойчук :)

‎Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:
‎Марян Бойчук [6882320] 02 Західна Україна.
‎Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік :
‎Я поміг друзям добитись своїх успіхів і допомога як новачкам так і другим гравцям як фінансово так і підсказками і поясненням і тд.
‎Що б ви хотіли отримати:
‎По можливість хотів би 2-3 речі
‎1.Вілу або котедж
‎2.Теслу сток або на деталях
‎3.Гараж

‎Чому ви маєте отримати цей подарунок:
‎Я багато допомогав як фінансово друзям новачкам так і простим гравцям нашого гарного проекту і так само пояснював навчав і допомогав різними способами які мав можливісті.
‎Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
‎Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Реєстрування
5 Лис 2025
Дописи
42
Реакції
26
Бали
23
1.Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. - ID234238, Олександр Кузніченко, 01 сервер.
2.Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. За цей рік я поступив в нпу і боронив державу, допомагав людям, які потребували допомоги, не порушував правила серверу, був справедливим і чемним та не порушував статут фракції.
3.Що б ви хотіли отримати.
Чому ви маєте отримати цей подарунок.
Я хотів би отримати мікро автобус Фольксваген який стоїть 3 с половиною мільйонів гривень, ця автівка мені дуже подобається, в майбутньому можливо буду працювати таксистом і ця автівка мені буде потрібна.

З повагою Олександр Кузніченко
Слава Україні !!!

Нік

Новий гравець
Реєстрування
23 Чер 2023
Дописи
8
Реакції
0
Бали
6
  • Святий Миколай!!!
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 6752919, Нік Торрес 02
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. За цей рік було проведено багато приємних хвилин та годин в чудовій Країні, яка дала змогу розвиватися, Допомагати друзям та пересічним гравцям, які долучилися до Нас з Вами.
  • Що б ви хотіли отримати. Святий Миколай Хотілося щоб Кожен гравець отримав чудові подарунки та приємно провів миті з Чудовими Людьми та Прекрасною командою які створили цей Чудовий Світ та дали змогу насолоджуватися, знаходити друзів, колег, можливо хтось знайшов і кохання. особисто для себе хотілося щось цікаве))) віртувльне або реальне.)))
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Бо з Вами Майже від початку, та по можливості допомагаю людям.

p.s Всім Мирного Неба Здоровья та Щастя!!!

yroslav2121

Козак
Реєстрування
7 Лис 2023
Дописи
35
Реакції
6
Бали
11
1.Ярослав Кінг 161767 01 сервер
2. Допомагав новим гравцям розвиватися на сервері.
3.BMW M5 CS, гараж 3000 карбованців.
5.Добре вів себе цілий рік!
6.Буду дуже радий отримати подарунок.
Слава Україні!

TREWIS

Козак
Реєстрування
11 Жов 2025
Дописи
3
Реакції
5
Бали
6

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Maks Boba

Новий гравець
Реєстрування
25 Жов 2025
Дописи
7
Реакції
1
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Макс Боба 03
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. заробив переші 20кк та працював бгато на роботах
  • Що б ви хотіли отримати. я Дуже хочу отримати м5 ф90 це моя мрія сток
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.я був чемний я люболю UKRAINE GTA трек топ!!!!!
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. сам писав дуже хочу виграти м5 ф90
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Реєстрування
21 Чер 2025
Дописи
12
Реакції
21
Бали
8
Святий Миколаю, я пишу цей вірш
У тиху ніч, коли стихає гомін й шум.
У світі Ukraine GTA я день за днем
Живу по правилах, несу добро усім.

не раз я руку простягав Своїм
Соклановцям помагав фізично
Морально Духовно у дні слабкі

Мене кидали обманювали та я
на злість не відповідав я знову
вірив знову ставав надіючи
що мене більше не обманять!

І хоч я не звик просити
Та до вас Миколаю Листа Пишу
Не золота не слави Крик але в
Тебе Tesla Semi прошу

Щоб шлях мій був мов дальня
Дорога без ям без болю без
Нервів без тривог а би мій
Мотор не знав би часу а
Тільки вперед мене вів!

За те що я помагав початківцям
Дорогу першу їм показав все
Пояснював правила маршрути
куди і як у цьому світі
я був для них ніби сім*я
і замість сміху я їм помагав

1. 02 Сервер
2.Сашко Мирний[6822582]
Надіюсь ви мені це принесете тому що не легким мені цей рік вдався багато втрат було але я не здавався
цей рік я працював весь потом обливався цього року я получив свої 2 мрії і вони Збулися
Також я трудився і буду трудитись для нашого Клану щоб він процвітав і за цю роботу я отримав свою
Першу Мрію Стати Модератором Клану а друга мрія ще покіщо не виконана я би хотів щоби настав мир на Україні
Щоб Кляті ракети не літали над Країною щоб ніхто тривоги по ночах не відчував це все Заради наших ЗСУ це наш щит
без якого ми не зможемо перемогти ця 2 Мрія надіюсь скоро здійсниться я думаю що цю мрію всі Українці хочуть!!!!

Останнє редагування:

Ярослав Корнійчук

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
6
1. Ярослав Корнійчук 6878404 02 сервер
2.Позичав другу гроші людям не порушував
3. Скін Спортяга або 250 кг Рюкзак Пінгвинчик
4. Я допомагав давав позичав не порушував

IGG

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1

Дорогий Миколаю, це твій слухняний хлопчик Антон Вишневський, 6897480.

Граю на Західній Україні, цього року я був трохи неслухом, але добрим.

Я би хотів, щоб закінчилась війна і мій брат був живий, але я знаю, що ти такого не зможеш зробити.

А так я би хотів круту машину до 1.000.000 грн, якщо тобі не тяжко, а якщо тяжко — то подаруй мені рюкзак (до 100 кг).

Що я зробив для сервера: допомагав новачкам, якщо втаранився у другу машину гравця, то ремонтував її.

Якщо ти подаруєш мені машину, вона допоможе мені заробляти гроші на благо серверу.

Дякую тобі велике, навіть якщо ти мені нічого не подаруєш, — все рівно дякую.

Останнє редагування:

Назар Шакалович

Новий гравець
Реєстрування
15 Лис 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Вимоги:
Мене звати Назар Шакалович ID 6892640 я в цьому році е

Вимоги:
Мене звати Назар Шакалович ID 6892640 [02 сервер] я вважаю що я в цьому році був слухняним хлопчиком я хочу 15-20млн ігрової валюти бо хочу дуже купити фуру!

Реєстрування
24 Січ 2024
Дописи
20
Реакції
6
Бали
6
1. Уильям Вайтстоун 45596 Північна Україна 04
2. Граю на цьому проєкті другій рік, пам'ятаю як грав коли на б.у ще не було "ЗЗ", як починав продавати автівки та запрошував друзів грати на цьому проєкті, як було класно та круто, зараз вмене мінімальний онлайн тому що всі друзі закинули гру, хотів би отримати щось тепленьке від Миколая щоб була пам'ятка про те що мене ця гра тримала.
3. Bentley continental GT ( Coupe )
4. Це та мрія що коли я хотів коли я задротив, тому це буде гарна пам'ятка що Миколай не обійшов мене мимо та подарує гарні, великі,щирі емоції
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Денис Духов

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Чер 2024
Дописи
17
Реакції
46
Бали
23
Денис Духов 6873687 02 Cервер
Дорогий Святий Миколай
Цього року я реально багато часу провів у UKRAINE GTA.
Допомагав новим гравцям розвиватися на цьому проєкті.
Запросив багато друзів грати разом зі мною.

Я би дуже хотів отримати:
1. Рюкзак "Гробик"
2. 30.000.000 ігрової валюти
Думаю мені цього буде достатньо.
З повагою до Святого Миколая!

Тарас Тараб 33

Новий гравець
Реєстрування
23 Чер 2024
Дописи
16
Реакції
4
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.6827763 Тарас Тараб, 02 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Почав працювати ДПС, допомогаю новочкам, був чемним хлопчиком, не ображав адміністрацію, по можливості допомога тім кому потрібна допомога
  • Що б ви хотіли отримати. Геліка 2022, Пальмі Хелу надати другий шанс
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Бо Пальма зрозумів свої помилки
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Микита Магаляс

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Дорогий Святий Миколаю! Цього року я старався поводитись добре: я почав грати не дуже давно, але я старався допомагати новачкам,розвивався, не лінувався (ну майже😅), намагався допомагати іншим розвиватися й бути уважнішим.

Маю до тебе маленьке прохання. Якщо зможеш, принеси мені, будь ласка, [700 карбованців]. Мені це дуже хотілося б отримати, щоб купити зимовий батл пасс,але якщо не вийде — не засмучуся. Я знаю, що ти приносиш не лише подарунки, а й трохи дива, і цього мені теж дуже хочеться.

Дякую тобі за тепло і свято, яке щороку приходить разом із тобою.🎄❄️☃️
ID:202046
Нікнейм:Нікіта Магаляс
01 Сервер
Лист було написано без використання ШІ

Артур Левицький

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
🎅 Святий Миколая
Пише тобі лист
Артур Левицькій 85220 04 сервер
Я цього року може і не дуже чемний був алея допомагав новим гравцям
Допомагав купити першу машину
І просто робив добрі речі також за цілий рік ні разу не получав бан
Завжди старався правил дотримуватися
І я пишу до вас бо маю мрію і надіюся ви її виконаєте
А саме
Автомобіль BMW M5 CS
Або невеликий вклад в мою ціль
З великою повагою до вас Артур
Левицькій

Реєстрування
27 Гру 2024
Дописи
11
Реакції
17
Бали
6
Вітаю, Святий Миколаю.
Я в цьому році зробив дуже багато хороших справ, а саме:
1. Був чемним з іншими гравцями.
2. Допомогав новачкам на старті в плані фінансів.
3. Надав хороший прихисток у вигляді клана "DELTA".
4. Надавав поради для початківців для здобуття своїх вершин.
5. Захищав ціх же новачків від поганого впливу старших гравців.
6. Допомогав і давав гроші, тим кому були конче потрібні.
Я не хочу просити для себе, а хотів би щоб ти зробив подарунок для усіх гравців, діставши чарівний листочок (промокод на 200 карбованців). Щоб в усіх було трішечки свята)))))
Дякую за увагу!!!!)))))
Авраам Гольдман (86079) )))

Останнє редагування:
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
6
Реакції
10
Бали
6
🎅Святий отче Миколаю. Цього року я був слухняним. Та прошу в тебе…

Влад Кривуц 6778022 02 сервер
2. Цього року я був слухняним. А стосовно гри. Розвивав ЗСУ як був на Полковнику. Допомагав гравцям іншим.
3. Я б хотів якоїсь автівки класної від вас наприклад БМВ м5 цс, та щось на ваш вибір
4. граю вже 3 роки та задоволений грою❤️

Бодя Добрий

Отаман
Реєстрування
22 Січ 2024
Дописи
31
Реакції
25
Бали
23
Лист Святому Миколаю
Святий Миколаю пише тобі Бодя Добрий з Подільського краю, я себе гарно поводив цілий рік і надіюсь що заслуговою на подарунок, знаю що робив трохи погані справи але обіцяю більше таке не робити. Я надіюсь що ти принесеш мені подарунок, дякую що читаєш мого листа.
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Бодя Добрий, Подільський край 29050
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я допомагав новачкам успішно почати гру на сервері. Зараз працюю в ДСНС і допомагаю газити пожежі та ЧАЕС.
Що б ви хотіли отримати. Я б дуже хотів Range Rover 2022
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я допомагаю гасити пожежі, знежкоджувати вибухівки, допомагаю новачкам. Я дуже хочу щоб Range Rover був у мене бо це моя мрія.
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.

Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Даня Астер

Козак
Реєстрування
17 Лис 2025
Дописи
8
Реакції
16
Бали
6
Мій ID: 88437
Мій нікнейм: Даня Астер
Сервер: 0.4

За цей рік у UKRAINE GTA я зробив кілька справ, які реально принесли користь спільноті. Допомагав новачкам розібратися з основами гри, показував локації, підказував, як не втрачати інвентар і гроші. Брав участь у подіях, не створював конфліктів і намагався тримати сервер у чистому стилі — без токсичності та зайвого негативу. Завжди відпрацьовував ситуації чесно й за правилами.

Хотів би отримати подарунок у вигляді - грошей

Чому саме я? Бо я стабільно підтримую позитивну атмосферу, беру участь у житті сервера й ставлюся до гри з повагою. Я не прошу просто так — я прошу за свій внесок і активність протягом року.

Дякую за можливість написати цей лист і за те, що сервер живе й розвивається.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі