💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Лип 2024
Дописи
45
Реакції
30
Бали
63
1. Любий Миколай пише тобі Сашуня Білова, 6857892, 02 сервер
2. Я стараюся підняти аквив UKRAINE GTА та заохочувати людей грати саме UKRAINE GTА так як веду ефіри в тік тоці. Також допомагаю новим гравцям розвиватися в грі іноді грошима допомагаю іноді з автомобілями щоб вони змогли вільно грати та знати як і що потрібно. Також зараз працюю в ЗМІ щоб люди знали наші новини як і про добрі і не дуже. Також проводжу різні розіграші щоб зацікавити людей та щоб їм не було в грі нудно. Також планую провести велоперегони і зробити призові місця думаю людям буде цікаво. Та є ще багато іншого що я планую проводити для наших любих гравців.
3. Моя мрія була ще спочатку того як я почала грати в мене була ціль назбирати на котедж з лунками та панелями, але ціни сильно підросли на них тому не маю змоги купити. Любий Миколай я буду дуже вдячна тобі якщо ця мрія стане реальністю.
Чому ви маєте отримати цей подарунок.Це моя найперша мрія з початку гри думаю я можу отримати це на справді я б була тоді просто щаслива та більше і нічого не потрібно одна мрія яка я надіюсь здійсниця

Захар Усик

L DARKFURY
Реєстрування
24 Бер 2024
Дописи
54
Реакції
58
Бали
23
Я Захар Усик (6813850) З 02 сервера.
Цього року я зробив паро корисних справ: привів в гру два друга і їм розповів як грати які основні канали, допомагав новачкам розповідав де можна продавати де вигідніше гроші заробляти оснивні канали для завовнення документів гри тощо…, був чемний нікого не обіжав старався не отримувати покарання!
У мене є маленька мріє а саме Porsche Taycan.
Я його заслужив: старався допомагав доставляти їжу, цілий город перекопав щоб допомагати бабі Любі допомагав Тарасові на строй ці, чистив панелі щоб світло менше вимикаои. Тому ця автівка має бути саме моєю скільки праці і по секрету це
моя одна мрія на цьому світі.
Надіюся що ти переглянеш мій лист і подариш мою мрію ти завжди є добрим!

Останнє редагування:

Tima_q123

Новий гравець
Реєстрування
1 Лип 2025
Дописи
22
Реакції
3
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Моральс Тільнний 05сервер айді 14695
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.я поважав гравці помагав новеньким гравців приглашав друзі до гри був культурним
  • Що б ви хотіли отримати. Я був би радий любому подарунку але хочу для розвитку акаунта 10мільйонів гривень дякую
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.я думаю я заслуговую я давав багато грошей новачкам розвивався слухався не порушував
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.я не зрозумів що тут писати але я своїми пальцями пишу томущо я поважний ввічливий і вдячний розробниками що роблять щось цікавеньке
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.дякую миколайчик в діваємо шапочки та чекаємо на тебе☺️☺️☺️

Тимур Васильків

Козак
Лідер
Реєстрування
21 Гру 2023
Дописи
79
Реакції
21
Бали
63
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. - 78881 Тимур Васильків, Центральна Україна (1)
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. За цей рік я:
  • 1.Допомагав новачкам.
  • 2.Якщо люди, навіть які олди гри, просили допомоги, то я ні секунди не думаючи відкликався з відповідю "Так!"
  • 3.Поцілував маму, не за просьбою, а за власним бажанням.
  • 4.Грав в юкрейн гта.
  • 5.Просто підтримував добру атмосферу — не токсичив, не хамив, а намагався робити гру приємнішою для всіх.
  • Що б ви хотіли отримати. Я не хочу занадто "офігівати" мені б не завадило авто,квартира,будинок,гроші, хоча це все не саме головне,саме головне - це дружба,любов.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Тому що весь рік я намагався бути добрим, активним, корисним учасником сервера. Я не створював конфліктів, не порушував атмосферу, не заважав іншим грати. Навпаки — я допомагав, підтримував і додавав позитиву там, де міг.
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. Лист:
  • Любий Святий Миколай🧑‍🎄 (привіт адміністрації та всій команді UKRAINE GTA)!Пишу цей лист, щоб підсумувати свій рік на сервері. Для мене UKRAINE GTA — це не просто гра, це місце, де я провів багато часу, познайомився з цікавими людьми і навчився чомусь новому.
    Цей рік був для мене особливим, бо я намагався не просто заходити пограти, а реально бути частиною спільноти. Я допомагав новачкам, коли бачив, що вони губляться чи не розуміють, що робити. Іноді доводилося пояснювати найпростiші речі, іноді — розбиратися з більш складними ситуаціями. Але я ніколи не відмовляв.
    Бувало так, що навіть досвідчені гравці — ті, хто вже давно тут — прохали мене допомогти. Я не думав ні секунди й одразу відповідав «Так!». Мені здається, що саме так будується справжня атмосфера сервера: коли хтось може звернутися, і йому реально допоможуть.
    У грі я намагався поводитися чесно, не створювати проблем, не руйнувати чужу гру, а навпаки — робити так, щоб людям хотілося повернутися. Я завжди був готовий підтримати, пояснити, підказати або просто спокійно поговорити, якщо комусь було потрібно. (писав сам)

Влад Вовков

Новий гравець
Реєстрування
12 Лис 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Влад Вовков 6786580 західна україна

• Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Любий Миколаю я для людей робив все хороше я допомогав їм одного разу до мене підійшов новичок і сказав щоб я йому допоміг найти хорошу машину, я йому найшов круту E60 але йому не хватало грошей я йому доклав 3,5кк а в мене було 10кк, ще я познайомився з одним гравцем ми з ним іграли цілий день в мене був бумбокс і в ночі коли я мав іти спати він попросив в мене бумбокс я йому не відказав і дав йому але я сказав щоб на наступний день віддав після цього він не відписував, я приїхав на цр і бачу як той гравець продає мій бумбокс мені стало дуже не приємно(

• Що б ви хотіли отримати. Новорічний Батл Пас

• Чому ви маєте отримати цей подарунок. Бо я дуже люблю грати цю гру і коли в мене появиться батл пас то стане ще цікавіше проходити квести, отримувати новорічні подарунки.🎅

Карен Сантьяго

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Лис 2023
Дописи
95
Реакції
52
Бали
23
  • 68676, Карен Сантьяго, 03 сервер
  • После бана с обнулением аккаунта из-за обмана, я стал на правильный путь, заработав денег, я помогал новичкам. дал многим денег на покупку первого авто и квартиры. помогал разобраться с игрой, и как в ней развиваться
  • Меня разозлили в игре агрессивные люди, и я с колена сломал монитор, не могу теперь играть, ну или 200 крузак хочу и гараж.
  • Потому что я исправился, стал сам адекватно себя вести в игре. Помогаю другим, и хочу помогать развивать проект далее. Если бы мне дали второй шанс, я бы попробовал себя в роли Администратора. Спасибо

Дмитро Оногі

Поважний гравець
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
445
Реакції
169
Бали
103
  • 62502, Дмитро Оногі, 04.
  • Допомогав гравцям, та виконував свої обов'язки на UKRAINE GTA.
  • Нову вантажівку.🚚
  • Полюбляю у вільний час їзди. А з новою моделлю буду дуже вдячний;)
  • Дякую вам Святий Миколай що виділили секунду вашого часу. 🧑‍🎄

Останнє редагування:

Євгеній Тищенко

Прокурор |03
Реєстрування
30 Жов 2025
Дописи
49
Реакції
29
Бали
23
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Євгеній Тищенко
.123716. 0.3 серв

Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Побував на р посаді Прокурора ВРУ на 03 сервері, та допомагав громадянинам Східної України так як міг чи було можливим і допомагав різним фракціям і брав участь у різних конкурсах та операцій по покращену життя громадян Східної України

Що б ви хотіли отримати. Хотів би отримати зимовий батл пасс VIP GOLD тому що знаю що буде крутезний або якесь круте авто з нового батл пасу

Чому ви маєте отримати цей подарунок томущя я був чемний доброзичливий працівник Східної України

Максим Сокіл.

Максим Сокіл | Подільський Край
Реєстрування
14 Лис 2024
Дописи
51
Реакції
10
Бали
51
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:85216 Максим Сокіл 04 сервер
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Допомогав іншим гравцям особливо новачкам коли став на посаду адмістратора витягував з води гравців дістав з текстур мутив садив та банив порушників
Що б ви хотіли отримати.Хочу отримати від Святого Миколая бумбокс на 150кілограм
Чому ви маєте отримати цей подарунок.Як він вийшов я його дуже хочу
Дякую вам Святий Миколай)

Іван Зубченкоо

Шановний гравець
Реєстрування
28 Лип 2022
Дописи
46
Реакції
42
Бали
23
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 196795, Іван Зубченко 01
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомогав новачкам, маю дуже мало скарг на себе, дуже багато працював та донатив в гта
  • Що б ви хотіли отримати. Хотів отримати гараж
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Багато працював та старався
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. Сам писав

Дмитро Горбунов

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
3
Реакції
1
Бали
8

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

1. ID 35911 сервер 06 нік Дмитро Горбунов 2.Допомагав новим гравцям 3..BMW M5 CS, 90 мільйонів ігрової валюти--4.Добре вів себе цілий рік! 5.
.Буду дуже радий отримати подарунок.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Реєстрування
15 Вер 2025
Дописи
12
Реакції
8
Бали
8
64694, Богдан Хорест
Ну я став на Майора СБУ тепер допомагаю новеньким у нашій фракції і допомагаю тримати порядок у руках Держави.
Я б хотів отримати BMW M5 CS а також 20 мільйонів гривнів.
Я хочу отримати ці подарунки для того щоб вони мені в якомусь ступені допомагали роботі на посді Майора СБУ а також для щоб моє життя трохи стало багатшим.
Для Святого Миколая від Богдана Хорсета з Північної України)
Насамперед дякую команді UG і Святому Миколаю)
Все цьомки до наступних зустрічей!

Назар якименко

Ігровий Помічник | Центральна Україна [01]
Реєстрування
10 Гру 2023
Дописи
56
Реакції
53
Бали
23
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Назар Якименко 165227 01
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я помагав новичкам дарив гроші і донатив
  • Що б ви хотіли отримати. Ну думаю донатки або машинку круто
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я допомагаю новичкам та допомогаю проекту

Іван Зорін

Легенда
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
13
Реакції
1
Бали
8
1. 15318. Іван Зорін. Східна Україна.
2. Я нічого не порушував дотримувався всіх правил гри в фракції і в простому аиді гравця також завжди допомагаю іншим гравцям особливо новачкам кидаю гроші новачкам допомагаю розвиватись також роблю різні цікаві розіграші і дарую подарунки також не маю сер'йозних порушень за всі 2.5 роки гри.
3. Я дуже сильно хочу отримати 10 мільярдів гривень ігрової валюти для свого максимального розвинення в грі.
4. Тому що я чесний добрий доброзичливий готовий всім допомагати і не порушую ніколи правила гри.

Діма Чортенко

Куратор RP розділу|Північна Україна
Реєстрування
28 Чер 2024
Дописи
379
Реакції
132
Бали
48
Напишіть свій ID 78493 , Діма Чортенко 04 сервер .
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я за рік зробив багато корисних речей, з води витягував гравців, машину доїхати довав в оформлені форуму допомогав. Хочу отримати я дуже BMW M5 F90. Дуже я надіюся на вас всім гарних празників та отримати подарок шанс.

Дмитро Скакун 03

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
4
1. Дмитро Скакун #126187 03 сервер Східна Україна.
2. Допомагав новачка, допомагав гравцям які потрапили в скрутну ситуація, почав грати в Ukraine GTA і ні каплі не пошкодував.
3. Хотів би отримати гараж або будь який бізнес.
4. Якщо отримую гараж, буду допомагати фінансовов новим гравцям, якщо отримаю бізнес, поставлю найнижчі і найдоступніші ціни, щоб кожен міг придбати собі все що захоче.
Слава Україні🇺🇦!!!

Дмитро Русанюк

Багатійко
Реєстрування
20 Чер 2023
Дописи
122
Реакції
67
Бали
31
Вік
15
1. 39740, Дмитро Русанюк, 03
2. Помагав людям забавляв друзів та сокланів
3. Ferrari F40 та батл пас Голд зимовий
4. Тому що я хочу що би багато людей знали мене

Илья01

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.
[63099], Павел Наумов, 05 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.

Вітаю! Це мій перший лист до тебе. За цей рік я багато допомагав чемним гравцям, а злочинцям давав покарання, коли була можливість давав кошти новачкам або недорогий скін, не порушував правил серверу, був адміністратором 03-го сервера, потім вирішив перейти на 05 сервер, розвиватись та робити добрі справи й на ньому.
  • Що б ви хотіли отримати.
Я би хотів отримати скін «Стильний Хлопець»
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.
Був чемним, допомагав гравцям.

Дякую за увагу! Сподіваюсь на подарунок)).

Останнє редагування:

Джахі Енджоєр

Душний чєл
Реєстрування
22 Вер 2022
Дописи
46
Реакції
11
Бали
13
Вік
25
Вітаю, Святий Миколаю!

Попри моє місцями критичне ставлення до Юкрейн ГТА та зауваження у деяких відео на моєму ютуб-каналі, вся ця критика завжди була з повагою до проєкту та з бажання зробити його кращим. Це круто, що команді вдалося зібрати навколо гри велику українську спільноту. Дуже велике досягнення, однак.

Я й сам підтримував проєкт (RUSORIZ також) донатами, бо вірю в його розвиток. Тому прошу зовсім небагато: оптимізації та умовних 1000 фпс, аби мій потужний комп’ютер нарешті міг повністю розкрити свій потенціал у цій грі.

Трохи дивно, що новинки на ультрах тягнуть без проблем, а в Юкрейн ГТА доводиться страждати через обмеження рушія й навантаження, можливо, на одне ядро процесора. Саме тому такий “подарунок” був би корисним не лише для мене, а й для всіх гравців.

З повагою,
Джахі Енджоєр, сервер 03, ID 79416

TREWIS

Козак
Реєстрування
11 Жов 2025
Дописи
3
Реакції
5
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Трубадур Хант22875, Подільський Край
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Дорогий Святий Миколаю, я хочу розповісти, що весь час у цій грі поводився чесно й по совісті. Я нікого не скамив, не обманював, не користувався багами чи іншими нечесними трюками. Я завжди намагався грати так, щоб за мене не було соромно: допомагав новачкам, підтримував тих, кому складно, не створював конфліктів і робив усе, щоб атмосфера навколо залишалася доброю. Також хочу добавити відгуків своїх про цю гру, ця гра справді прекрасна. У ній є щось особливе: кожна локація має свій характер, кожен момент може подарувати емоції, а іноді навіть звичайна дрібниця в грі відчувається як маленьке свято. Вона вміє надихнути, розслабити, дати можливість втекти від буденності, зустріти крутих людей і просто насолоджуватися процесом. Тут хочеться бути кращим, чеснішим і дружнішим.
  • Що б ви хотіли отримати. І от, граючи чесно й старанно, я лише тихенько прошу трохи удачі для себе, зовсім небагато. І, можливо, маленький шанс на здійснення однієї мрії — хоч коли-небудь побачити або отримати у грі легендарне авто M5 CS, яке виглядає настільки круто, що дух захоплює. Навіть просто покататися на ньому — і то вже зробило б мій день набагато кращим, також хотілось б, отримати трішки донатки (3000), за мої старання і чемність.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі