- Реєстрування
- 5 Січ 2024
- Дописи
- 91
- Реакції
- 30
- Бали
- 63
Вітаю Пане Святий Миколай я цього року себе дуже чемно поводив я був на посаді Заступника ДКВС проявляв великий актив на посаді і не тільки та трохи зміг оживити фракцію але не дуже сильно бо був 1срок в дквс я вже 2.5місяці вже приблизно це без перерви на посаду Адміністратора я був адміністратором допомагав грацям допомагав оживити фракцію коли був на слідкуючому проявляв багато активу весь час був у різних державних організаціях таких як НПУ СБУ ЗСУ ДКВС ДСНС і це в декількох хочу попросити у тебе трохи багато але я хочу потратити це для того щоб я зміг грати більше і міг більше робити для серверу мої прозьби такі я поки був на посаді адміністратора я купив мотоцикл Dugati Davol якось так він називається та я не можу продати його з гідно системи я прошу щоб ви дали мені дозвіл його продати на БУ ринку та я хочу попросити у вас 200.000000 200міліонів як шо я отримаю від тебе подаруночок я буду дуже вдячним це перше та я продам мотоцикл якщо зможу та витрачу кошти для того щоб купити якийсь бізнес або будинок з теплицею якщо вистачить коштів тоді я зароблю грошей та буду допомагати новачкам не просто так але наприклад за 100любої риби 5міліонів або ще щось цікаве буду давати або прикрасити авто вінілами за 10 або ще щось цікавеньке та хочу допомогти своєму другу з яким з граю з 2024 вересня приблизно ми тоді разом вступили в МОЗ це була моя перша фракція в якій я був на той час ми з ним познайомились в досі постійно разом граємо в UKRAINE GTA буду дуже вдячний якщо виграю
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.17464 Ілля Найт 01 Центральна Україна
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.: з верху усе розписав
Що б ви хотіли отримати.200міліонів та те щоб зміг продати мотоцикл дублюю з текста вище
Чому ви маєте отримати цей подарунок.:я весь час допомагав фракції ДКВС та гравцям та вже дуже довго в ці фракції все дитальніше розписано з верху в тексті
Буду дуже вдячним та ви дасте радість гравцю
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.17464 Ілля Найт 01 Центральна Україна
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.: з верху усе розписав
Що б ви хотіли отримати.200міліонів та те щоб зміг продати мотоцикл дублюю з текста вище
Чому ви маєте отримати цей подарунок.:я весь час допомагав фракції ДКВС та гравцям та вже дуже довго в ці фракції все дитальніше розписано з верху в тексті
Буду дуже вдячним та ви дасте радість гравцю