💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Нікіфоренко

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
272
Реакції
166
Бали
103
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер : 6777471 | Джованні Белліні | 02
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Шановне панство, шановний пан Миколай, я Джованні Белліні теперішній чемний лідер ЗМІ 02, урочисто присягаю що в період перебування в UKRAINE GTA приносив тільки добро та передавав великий досвід нашим першачкам, будучи на лідерських посадах вкладав всі свої навички в кожній організації як державній так і в неофіційній.
Що б ви хотіли отримати: Моя мрія це особистий "Гараж" та рюкзак "Гробик на 300кг".
Чому ви маєте отримати цей подарунок: Я вважаю, що за поточний рік я доклав багато зусиль для отримання даних подарунків, тому я щиро вірю що моя мрія здійсниться.

Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
67
Реакції
20
Бали
11
Дорогий Святий Миколаю
Цього року я стараюся бути кращою людиною, але, чесно кажучи, не завжди все виходило так, як треба. Інколи я робив помилки, інколи щось забував або поспішав. Проте я вчуся на своїх вчинках і намагаюся виправлятися, щоб робити більше добра для себе і для інших.
Тому цього року я хотів би попросити у тебе особливий подарунок — гарний рюкзак зі звірятами, наприклад, з мопсом, оленятком або капібарою. Було б чудово, щоб він був не лише милий, а й міцний, щоб можна було носити в ньому багато речей і щоб він служив довго — приблизно витримував до 100 кг.
Я обіцяю дбати про рюкзак і використовувати його для корисних речей: для прогулянок, навчання, маленьких пригод і просто для радості кожного дня. Мені важливо, щоб він був яскравим, веселим і додавав щастя, як маленький друг, який завжди поруч.
Дякую тобі за те, що щороку даруєш людям тепло, радість і трішки дива. Сподіваюся, що мій лист тебе потішив, і ти зможеш здійснити моє бажання.

З повагою та вдячністю , Данте Белліні

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Данте Белліні 6753365
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA допомагав новачкав своїтись в форакції , давав як була добра людина гроші , купив новачку машину бмв .
  • Що б ви хотіли отримати. рюкзак на 100кг якісь зі звірями або по можливості і більший рюкзак або бумбокс , на ваш розсуд .
  • Чому ви маєте отримати бо був чемний , та за цей рік зробив багато хорошого на благо сервера .
  • Лист писав від душі .

Останнє редагування:

Ілля Федосенко

Budanoww👋| 04🎈
Лідер
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
306
Реакції
355
Бали
123
ID: 63720
Нікнейм:
Ілля Федосенко
Сервер: Північна Україна

За цей рік в UKRAINE GTA я пройшов довгий шлях: побував на високих посадах — від 9-го звання і аж до лідера фракції. Завжди намагався допомагати всім, хто звертався, підтримував новачків і брав участь у розвитку сервера так, як міг.

Мені дуже хотілося б, щоб святий Миколай подарував мені Dodge Challenger 1970.
Також прошу розглянути мою петицію щодо покращення роботи ЗМІ Посиланння

Я вважаю, що заслужив цей подарунок, бо весь рік старався робити сервер кращим, допомагав іншим і сумлінно виконував свої обов’язки.

Владік Лінд

Отаман
Реєстрування
11 Січ 2024
Дописи
88
Реакції
28
Бали
23
78709 Владік Лінд 03 Східна Україна
Привіт дорогий Миколаю я себе в цьому році ввів дуже гарно і трохи балувався. Я знімаю на tiktok як я допомагаю людям ukraine GTA проводжу різні соціальні експерименти допомагаю новачкам розвиватися служу українському народу був в НПУ Києва та Дніпра, ловив злоумишленників допомагав країні стати ще більш безпечною для її громадян. Я хочу щоб ти мені приніс подарунок у розмірі 5 мільйонів на карточку буду тобі дуже вдячний тому що в мене наступна ціль - це гвинтокрил.
Хочу отримати я тому що я вже свою першу ціль виконав в мене наступна ціль - це гвинтокрил щоб швидше я зміг передвигатись щоб складати речі у багажник та покоряв небо. Дуже сподіваюсь що ти прочитаєш мій лист та принесеш мені мій подарунок який я так дуже хочу гарного тобі дня Миколай до зустрічі

arturgrek22

Новий гравець
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
Шановний Святий Миколай!
Я, Артур Грек мій ID59388 граю на
s1.svg

Центральна Україна
День Святого Миколая вже зовсім не за горами, а це означає, що варто підбити підсумки року і подумати над тим, чи гарно ви поводили себе у 2025 р.. Адже саме з приходом цієї таємничої пори ми згадуємо, як приємно вірити в дива, особливо дітям, яким зараз дуже не вистачає підтримки і тепла батьків. Тому лист Святому Миколаю — це не лише традиція, а справжній спосіб подарувати дитині віру в добро, турботу і любов.
В цей рік я допоміг новим гравцям в заробітку та жодному не відмовив в допомогі
Прошу не великий подарунок мені не вистачає коштів на вантажівку DAF 2кк, допоможіть чим зможете буду радий любому подарунку))) дякую за участь в листі, з прийдешнім святом!

Реєстрування
27 Бер 2025
Дописи
65
Реакції
11
Бали
53
Вік
19
ID: 18141

Нікнейм: Дарк Рейн

Сервер: Подільський Край

---

Дорогий Святий Миколаю!

Цього року я був не просто хорошим гравцем — я був справжнім супергероєм у світі Ukraine GTA. Не влаштовував ДТП (ну, хіба що коли сервер підвисав), не хамив у чаті (тільки коли мене підрізали на повороті), і навіть допомагав новачкам знайти справжній банкомат, а не той, де “знімають” з битою.

Я чесно працював: возив людей, ловив злочинців, і навіть одного разу врятував кота з дерева (ну добре, це був NPC, але ж кіт — це святе!). А ще я організував віртуальний мітинг за зниження цін на бензин. Прийшов тільки я, але зате з плакатом і ентузіазмом!

Хочу попросити у тебе:

• Скін стильного хлопця — щоб Дарк Рейн виглядав як справжній fashion-герой Борисполя.

• Унікальний номерний знак “RE1N” — бо коли ти головний, це має бути видно навіть на бампері.

• І, якщо можна, Mitsubishi Lancer — але не простий, а такий, щоб тюнінг був як у фільмах: неон, спойлер, сабвуфер, і щоб при запуску двигуна грала “Ой у лузі червона калина”.

Чому саме я? Бо я — легенда Подільського краю. Я той, хто несе світло навіть у найтемніші райони віртуального Борисполя. Я той, хто не просто грає — я творю історію. І якщо хтось заслуговує на подарунок — то це точно Дарк Рейн.

Дякую, що даруєш нам свято навіть у піксельному світі. Бажаю тобі міцного здоров’я, стабільного FPS і щоб твої сани не лагали на поворотах!

З повагою,

Дарк Рейн

Бодя Чікін

Новий гравець
Реєстрування
1 Кві 2024
Дописи
15
Реакції
0
Бали
6
Привіт Миколаю!!! Я знаю що я себе не дуже добре вів але я старався і слухався своїх лідерів і допомагав людям і я ні разу не отримав подаруночок від Миколая і хотів би отримати маленький подаруночок і я буду себе добре слухати. Я хотів би Mercedes-Benz Cls 63 amg 5.5 і хоть фул 3 деталі, і один мільйончик.
(Бодя Чікін, 23151, 05 Сервер. Будь ласка я буду чемним. Чому саме я тому що я хочу отримати перший подарунок від Святого Миколая бо я ніколи їх не отримував.

Дмитро Горбунов

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
3
Реакції
1
Бали
8

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

1.Дмитро Горбунов ID 35911 сервер 06 2.Допомагав новим гравцям 3.BMW M5 CS, 90мільйонів ігрової валюти--4.Добре вів себе цілий рік! 5.Буду дуже радий отримати подарунок.

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.Дмитро Горбунов ID 35911 сервер 06 2. Допомагав новим гравцям 3.BMW M5 CS, 100 мільйонів ігрової валюти 4.Добре вів себе цілий рік! 5 .Буду дуже радий отримати подарунок.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
1.Дмитро Горбунов ID 35911 сервер 06 2. Допомагав новим гравцям 3.BMW M5 CS, 100 мільйонів ігрової валюти 4.Добре вів себе цілий рік! 5 .Буду дуже радий отримати подарунок.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Вкладення

• Знімок екрана 2025-12-02 191523.png
    Знімок екрана 2025-12-02 191523.png
    18.1 Кб · Перегляди: 21
Реєстрування
22 Січ 2025
Дописи
31
Реакції
14
Бали
13
☃️ Святий Миколаю, вітаю тебе! ☃️
Тобі пише Руслан Степовий з Східної України, який має айді в грі "68621"
.

❄️ Хотів в цьому листі написати тобі повдомлення саме тобі, а точніше прохання до тебе. Перше прохання до тебе - це побільше надати ідей для розробників в плані оновлень для проекту GTA UKRAINE, що би були ще і більше цікавих та чудових оновлень. Друге прохання - це частіше допомогати армії ЗСУ в реальному житті, хоч я і сам не там, але знаю, що там допомога завжди вітається.
Про себе в плані що зробив на сервері мало чого можу сказати, побував в багато яких державних органіхацій, намагався допомогати усім хто потребував допомоги, також був на посаді адміністратора, де теж допомогав як і гравцям, так і команді проекту а саме адміністраторам сервера Східна Україна. 🌨️

🏂 У тебе виникає питання, якщо отримаю подарунок я, то чому саме я? Так я тобі ось що скажу, я розумію що можливо щось отримаю, можливо ні від тебе, але звісно хотілося би щось отримати від тебе особисто. Ти сам вирішуй чи маю я змогу отримати чи ні. Якщо все-ж ти будеш мати змогу подарувати, то я хотів би отримати авто Jesko Roadster та якщо не складно разом з ним 3500 карбованців.
Сподіваюсь ти цей лист прочитаєш. ⛄

З повагою до тебе, Руслан Степовий!💙

Реєстрування
1 Лют 2024
Дописи
17
Реакції
5
Бали
8
1.170473 Назар Глушко сервер 01
2.Я допомогав людям давав гроші хто у мене просив допомогав хто шо просив поліції помогав
3.Що б ви хотіли отримати.Гелік 2022 100 міліонів ігровой валюти
4.Чому ви маєте отримати цей подарунок
Я добрий якщо я виграю я так і буду допомагати людям та грати по правилам

нікнейм та сервер.

Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
12
Реакції
6
Бали
6

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Привіт С

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

вятий Миколаю!

пише тобі Гарріс Брукс 95429 з 03 сервера

я цього року робив багато хорошого помагав новачкам поводив себе майже завжди добре бували і моменти де був не самим хорошим гравцем міг пообзиватися посваритися але загалом цей рік вийшов краще ніж минулий я багато втрачав все піднімався і загалом грав в своє задоволення

за це я хочу не багато

Вимоги:

міша Форс

Новий гравець
Реєстрування
11 Чер 2024
Дописи
5
Реакції
0
Бали
4
Доброго дня, шановний Святий Миколаю!.
Пишу тобі з надією та великим бажанням, бо знаю, що ти найкращий помічник у виконанні найзаповітніших мрій.
Мене звати Міша Форс я граю на 04 сервері моє ID47280,
Цього року я старався бути чесним і допомагати гравцям
Звісно, я розумію, що ти приносиш подарунки всім дітям, але якщо можливо, я б хотів отримати на Новий рік BMW M5 G90
Цей автомобіль — моя мрія, адже він дуже швидкий і красивий. Я буду мріяти про нього щодня, і не зможу заробити на нього самостійно.

Дякую тобі за твою доброту та турботу. Чекаю на твій подарунок з нетерпінням!
З повагою, твій друг, Міша Форс.

Нікіта Якимович

Новий гравець
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
10
Реакції
0
Бали
4
Любий Святий Миколай, тобі пише той хто брав з тебе приклад та допомагав гравцям цього проекту:
В цьому році я багато допомагав новачкам, наприклад дарував авто тим, кому це було потрібно, не скажу що це були дорогі автівки але це було від щирого сердця.
Також багато просто так давав грошей тим хто лиш починав грати. Допомагав також з квестами, підвозив, пояснював та розповідав що до чого, я думаю що якщо ти захочеш переконатися в цих фактах, то любі Адміністратори в цьому тобі допоможуть.
Сам я ніколи не порушував правила цього проекту, поважав Адміністраторів та Гравців. Я також багато донатив за цей рік, тим самим підтримував проект який я сам підтримую ще з майже самого його початку.
Я вважаю що і я заслуговую на якісь подаруночок в цьому році) тому я хотів би тебе попростити 1 тисячу карбованців. Думаю що це не за багато, якщо дивитися як я поводив себе в цьому році.

Буде дуже класно якщо ти побачиш це письмо, і зрадію ще сильніше якщо виконаєш моє прохання!
З повагою твій Кевін Фалькон на 01 сервері, ID 18862

Олександр Великов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Лис 2024
Дописи
292
Реакції
254
Бали
123
  • 1. 105742, Олександр Великов, 03 сервер
  • 2. Цього року я був чемним хлочиком, був на посаді Полковника НПУ, ДКВС та ВРУ, протидіяв порушенням які роблять населення Східної України, став на посаду Ст.Модератора, допомагаю гравцям, слідкую за порушеннями.
  • 3. Хотів би собі рюкзачок щоб більше уміщалось місця у інвентарю, щоб ефективніше допомагати гравцям.Або скін "Діловий", на ваш вибір Пане Святий Миколай
  • 4. Тому що цього року я був чемний, та дуже мало порушував правила.
  • 5. Шановний Святий Миколаю,
    Пише ваш чемний Олександр Великов.
    Цього року я допомагав людям, запобігав порушенням на Східній Україні. Іноді порушував але небагато.
    Якщо ви читаєте цей лист ви напевно знаєте, що в цьому році я поводив себе чемно.Я намагався слухати своє керівництво, коли це було необхідно. Хотіб би поділитися своїми бажаннями на Різдво: В мене є одне невеличке бажання: хотів би отримати рюкзачок "Чорний дракончик" або ж скін "Діловий" на ваш вибір. Я вірю у доброту та чудеса, та обожнюю гру Ukraine GTA та віддаю їй увечь свій вільний час, і я дуже надіюся що моє бажання здійсниться. Дякую за вашу добру та велику працю, яку ви робите для всіх. Бажаю вам щасливого Різдва та веселого Нового року! З повагою Олександр Великов :)
    Маленький вірш:
    "Дорогий наш Миколай
    Із різдвом ти нас вітай
    Вів себе я чемно й гарно
    Тож чекаю я подарок
    Я гравцям допомагав
    І завжди їх підбодряв
    І чекаю подарунок свій." <3

Останнє редагування:

Стас Османський

Новий гравець
Реєстрування
2 Чер 2025
Дописи
13
Реакції
0
Бали
8
1. Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 60947 Стас Сотніков. 05 сервер
2. Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Коли побачив цю прекрасну гру в тік-токе, то під час війни почав грати її, раніше був клановцем, потім поміняв погляди та пішов у ЗСУ, так само допомагаю рекрутам.

3. Що б ви хотіли отримати. Хочу отримати Mercedes G63 2022, і скин Білий танцівник.

4. Чому ви маєте отримати цей подарунок.
У Святий Миколай не вірив, але якщо мрія сбудится, то повірю, у Святого Миколая.

Перемога буде за нами, Слава Украине, Слава ЗСУ, Бажаю усім мирного неба!

Кароліна Райдужна

Новий гравець
Реєстрування
2 Сер 2025
Дописи
8
Реакції
2
Бали
6
54575 Кароліна Карма
05 сервер

✍️ Лист до Святого Миколая:

Дорогий Миколаю!
Пише тобі звичайна дівчина, яка намагається бути чемною та допомагати іншим, хоча зізнаюсь, іноді мій характер буває дуже запальним. Але я справді старалася: не залишала друзів у біді й виконувала всі можливі "квести" цього року.

Улюбленому Миколаю присвячую віршик

Святий Отче Миколай,
Ти мої бажання знай!
В ритмі серця пролунає:
М5 CS мене чекає!
Ти надійний завжди друг,
Слухняна я навкруг.
Подаруй мені ключі,

Хай здійснить мрію уночі!

Я допомагаю новачкам підвожу їх намагалася допомагати як можу

Була в багатьох фракціях
Наприклад ВРУ , МОЗ , ДСНС , ЗМІ а зараз я працюю в НПУ У всі фракції є хорошими але в серці саме НПУ У

Зараз, коли навкруги пахне святами, я вирішила написати про свою найзаповітнішу мрію.

Я дуже-дуже мрію про M5 KC це не просто мрія а ціле бажання грати та підтримувати проєкт це авто мені допоможе бути щасливою та радісною.

Обіцяю: якщо це бажання здійсниться, я використовуватиму його відповідально.
Не буду таранити без вагомої причини!
Я розумію, що це велике прохання, але дуже сподіваюся, що моє бажання про BMW M5 KC знайде своє місце серед твоїх чудес. Бо якщо ні, мені доведеться писати Діду Морозу, а він, я боюся, може прислати мені якісь непрактичні санчата замість серйозного транспорту!
З великою надією на диво,
Твоя вірна прихильниця, яка чекає на чотирьох колісний подаруно

Вкладення

• 1764695662142.png
    1764695662142.png
    1.1 Mб · Перегляди: 19

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,568
Реакції
1,092
Бали
253
Любий святий Миколай!

Я Денис Судаков [26842] з 6 серверу - Подільський Край, пишу тобі листа щоб отримати аксусуар бумбокс "графіті", скін "Івангай" або "Стильний хлопець" та автомобіль Lamborghini "Urus" або BMW "M5 F90".

За цей рік в UKRAINE GTA я зробив багато чого, але почну с самого початку року. Перша моя посада в цьому році була - Мер м. Дніпра 4 серверу Північна Україна, це було тоді коли ще цю фракцію не прибрали та були окремо НПУ, СБУ та МОЗ кожного міста. На даній посаді я прийняв людей, які не знали як в ній працювати. За свій лідерський термін я навчив кожного та у моїй організації функцінували адвокати, прокурори та судді. Потім я зайняв посаду прем'єр міністра та активно допомогав лідеру набирати людей до організації та сприяв підвищенню рівня казни.

Коли відкрили заявки на лідера ДСНС, я туди подав та успішно пройшов. На ДСНС в мене було найбільше всього активу серед усіх фракцій ДСНС інший серверів, в мене в організації перебувало 60 людей. Багато з них я навчив теоритичному матеріалу по рятувальній сфері.

Далі я зайняв посаду лідера НПУ, де не дуже справлявся, але особовий склад мене тільки підбадьорював.

Після відстояного терміну я пішов на 5 сервер - Південна Україна.
На цьому сервері я став на заступника лідера ЗСУ та проявляв великий онлайн на цій посаді. Допомогав новеньким гравцям, які потребували допомогу та підказок. Я завжди був чуйний та реагував на гравців.

Після ЗСУ я знов пішов на ДСНС на посаду заступника, де також активно піднімався актив з 20 до 40 людей в організації. Я також вчив теоритичному матеріалу по рятувальній сфері.

Закінчивши історію з ДСНС я переходжу на СБУ. В СБУ я зайняв посаду заступника та куратурство навчальної академії, де я вчив людей правилам, з якими вони будуть зіткатися. Та це дало результат.

Крайня посада на Південній Україні була лідерка ДСНС, де був піднятий онлайн, люди по накатаній системі вчилися та розвивалися.

Згодом я повернувся на Північну Україну та зайняв посаду заступника лідера ВРУ. Де за короткі 1,5 місяці, особисто мною було перероблено половину законодавчої бази Північної України. Я також зміг підняти активність ВРУ, в ній нарешті запрацювали всі сфери її діяльності: адвокатура, прокуратура, судова влада, парламент, уряд (Кабмін). Хочу відмити допомогу лідера ВРУ, Ольгі Княгині, яка допомогала у створенні законодавства та відновленню сфер ВРУ.

Я перевівся у НПУ на посаду підполковника та зайняв посаду слідчого ДВБ. Під час моєї роботи із ними, ми активно працювали по кланам та проводили суди над ними.

Після Північної України, я перехожу на Подільський Край, де займаю посаду заступника лідера НПУ та Керівника ДСР. Я розпочав активно працювати по клану та досудовим процесом. На цю посаду я став коли не було лідера та підтримував життєдіяльність організації. Та за декілька днів я підняв актив організації, хоч і не на багато, але прогрес є.

Хочеться сказати за партійну активність на 4 та 5 серверах. Де я проводив всілякі конкурси, заходи, за які можна було отримати не маленькі гроші. Особливо запам'ятався випадок, коли я новачку подарував хоч і не дорогу, але єдину свою автівку маленькому хлопчику, у якого вона була перша.

Я бажаю отримати ці подаруночки тому що я багато, дуже багато часу приділив цьому проєкту, я мінімально порушував правила проєкту, та якщо казати не за саму гру. Я дуже добра, чесна, працьовита людина та чемний хлопчик, яка може прийти на допомогу у важку хвилину. Я вважаю, шо ці речі допоможуть подальшому розвитку на сервері та допомоги гравцям, яку я зможу їм дати.

Ну а поки я буду очікувати результати, також буду сприяти, допомогати та відповідати на запитання від нових гравців, розвивати організації в який перебуваю, не порушувати правила та розвивати Role Play гру, яка й мала бути такою.

P.S. Я стільки навіть на уроці української мови не пишу, як тут 🥰🥰🥰

Реєстрування
12 Гру 2023
Дописи
41
Реакції
31
Бали
63
  • Дмитро Львівський 05 42389

• Цього року я старався допомагати новачкам, Навіть був Адміністратором , Старався не порушувати правила серверу та проводив гарно час на сервері❤️

• Я дуже давно мрію про дуже гарну швидку автівку з донат магазину Audi RS6 C8

• Святий Миколаю,

Хочу звернутися до тебе з простим бажанням,яке зробить мою гру і атмосферу на сервері ще кращою.

Я мрію про Audi RS6 C8 — машину, яка стала б моєю маленькою мрією в Ukraine GTA.

Я люблю цей проєкт, граю довго,і ця машина була б для мене особливим подарунком від тебе і команди розробників UKRAINE GTA❤️

Обіцяю берегти її, як найдорожче,

і приносити на сервер тільки позитив і гарний настрій.

З повагою Дмитро Львівський 42389❤
  • UKRAINE GTA❤️

Чому я маю отримати цей подарок? Незнаю вірю в новорічні чудеса якщо отримаю буду в ній на новий рік розвозити та дарувати подарки новачкам❤️

Останнє редагування:
Реєстрування
17 Лис 2025
Дописи
12
Реакції
13
Бали
6
ДОРОГИЙ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ:ukrainegta: Я БУВ ЧЕМНИЙ, ОСЬ МІЙ ЛИСТ👇👇
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Мій ID-101347, Матвій Астер, Північна Україна 04
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. За цей рік я зробив багато хорошого, допомагав новачкам, в фракції ніколи не ігнорував завжди був доброзичливим, допамагав малим званням і тд, був дуже хорошим інструктором в КОРД (НПУ) Що б ви хотіли отримати. Я б хотів отримати, якщо можна))) ігрової донатки карбованці, 4000) Чому ви маєте отримати цей подарунок. ну дуже хотілось би отримати якись хороший лут..... якусь тачку, щось таке аби хоч трошки виділитись від інших, ну трішки іншим бути

Влад Тюремчук

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Жов 2025
Дописи
58
Реакції
49
Бали
23
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:Влад Тюремчук[6889431] 02 сервер Західна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.• допомагав новачкам розібратися з правилами та першими кроками;
    • підказував, як працюють системи, команди, механіки та як правильно поводитися в грі;
    • завжди старався тримати адекватність, не створювати конфліктів і підтримувати дружню атмосферу;
    • проявляв активність, щоб іншим гравцям було цікавіше та простіше починати свій шлях.
  • Що б ви хотіли отримати.🎁 Пару мільйонів ігрової валюти та автомобіль BMW M5 F90
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.Я вкладаю час у сервер, допомагаю новим гравцям, не створюю проблем і намагаюся робити гру цікавішою не лише для себе, а й для інших.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі