💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Матвей Клутой

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
14
Реакції
1
Бали
8
ID: 236571
Нікнейм: Матвей Клутой
Сервер: 01

Дорогий Святим Миколаю!
Пише тобі гравець, який цього року справді намагався зробити наш сервер красивішим та добрим!. Я:
— допомагав новачкам в перших кроках в цій гри;
— не створював всякого хаусу там, де він не потрібен, і грав дуже чесно та дружно!;
— підтримував актив, допомагав всім людям, робити атмосферу сервера теплішою.
Цього року я побачив, що UKRAINE GTA — це не просто гра. Це спільнота людей по всій Україні, які будують свій маленький цифровий світ, де кожен із нас щось означає. Саме тому мені хочеться отримати подарунок, який буде розвитку й натхнення.
Моє бажання — lamborgini aventador перший гіперкар, в житті, який для мене означає швидкисть, — це машина для скорості : точності, сили, Саме таку машину я хотив я дотримувався цього року в нашій спільноті.

Чому саме я маю отримати цей подарунок?
Бо я дуже вірю, що добрі вчинки мають силу. І якщо ти, Миколаю, довіриш мені кермо aventador, я обіцяю використовувати його не для хаосу та виелуватса, а щоб і надалі приносити користь серверу, допомагати іншим гравцям і довозити всіх,шоб робити наш світ веселішим та яскравішим.

Дякую, що знайшов час прочитати мій лист. Незалежно від результату — бажаю всім учасникам і команді цого проекту тепла, радості та справжнього дива.
З пова
гою до щирого Миколая від-Матвей Клутой

Максимggg

Новий гравець
Реєстрування
31 Бер 2025
Дописи
14
Реакції
0
Бали
6
Любий святий Миколай

Пише тобі слухняний гравець Юкрейн гта. Цього року я був чемний помилок ніяких не робив, не вбивав гравців, не обідав в наоборот допомагав гравцям розвиватись, пояснював де заробити багато грошей і як грати на проекті. В мене не було ні одного бану тільки мут, і кпз нещодавно створив новий акаунт так як на інакшому акаунті я пороздавав кошти також віддав свій акаунт молодшому брату, так як він не міг нормально розвинутися в я зробив собі новий акаунт та потихеньку розвиваюсь

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Ваня Катеров, 130634, Східна Україна
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Допомагав розвиватись гравцям і давав поради де заробити і як грати на проекті
Що б ви хотіли отримати: Я б дуже хотів собі фуру Тесла СЕМІ
Чому ви маєте отримати цей подарунок: Хочу отримати цей подарунок тому що вже незнаю як заробити і коли збираю то куплю собі скін машину, в хотілось би фуру і назбирати на свій перший котедж

Святому Миколаю від Вані Катерова)

Ілля Мара

Новий гравець
Реєстрування
27 Гру 2024
Дописи
3
Реакції
4
Бали
6
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.
# ID:4209, Ілля Мара,05 сервер
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік?
# За цей рік я приймав участь по покращенню ігрового процесу,регулярно допомагав гравцям, пояснював механіку
Що б ви хотіли отримати?
# Я дуже хотів би отримати машину Мерседес-бенз Е63S з минулого зимового батл пасу.
Чому ви маєте отримати цей подарунок?
# Я активно підтримував спільноту та допомагав іншим гравцям. Також я колекціоную рідкі машини, і мені дуже хотілося б бачити цю машину у своєму гаражі.

sever

Новий гравець
Реєстрування
18 Гру 2024
Дописи
37
Реакції
3
Бали
11
Любий мій Миколаю мене звати Северин Хома айді:6872592 граю на 02 сервері я цілий рік був чемний, чесний і нікого не обманював я допомагав гравцям з розвитком давав їм на ремкомплекти та допомагав їм з квестами та розказував що їм робити далі як найкраще заробити гроші та добавив дуже багато людей на цей проект які зараз грають зі мною та їм подобається цей проект так як і мені.

Хочу щоб ти мені приніс рюкзак на 100кг або що ти вважаєш за потрібне.

Якби я отримав цей подарунок я би був дуже радий та зміг би носити більше речей з собою.

Написав я цей лист сам без штучного інтелекту.

Дякую тобі мій любий Миколай.

Артем Нудьга

Новий гравець
Реєстрування
26 Жов 2025
Дописи
3
Реакції
1
Бали
8
ID: 129603 Артем Нудьга сервер:03
Допомагав новачкам заробляв гроші.
BMW M5 і теслу семмі та 150 мільйонів ігрової валюти.
Допомагав знайомим був добрий пропускав людей на дорозі

Останнє редагування:

+380685109652

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Любий Святий Миколаю!

Пише тобі твій Стендофф тюбикович з 04 сервера. Мій ID в грі 42785.
Цього року, на жаль, я припустився великої помилки: мене заблокували за провокацію. Я усвідомлюю, що це було неправильно, і дуже шкодую про свій вчинок. Я отримав свій урок.
Попри це, у UKRAINE GTA я також робив багато хорошого. Я завжди активно допомагав новачкам на сервері освоїтися, пояснював правила та вів їх, щоб вони не повторювали моїх помилок. Крім того, я брав участь у неофіційних івентах, створюючи позитивну атмосферу та заохочуючи спільноту до чесної гри.

Цього року я мрію про BMW M5 G90

Я заслуговую на цей подарунок, бо він стане моїм другим шансом. Ця машина буде символом повернення до чесної гри та успіху. Я даю слово, що більше ніколи не шукатиму легких шляхів, та не буду порушувати правила гри, а цей автомобіль використовуватиму лише для чесних, та забавних змагань. Дозволь мені довести, що я справді змінився.
Передай, будь ласка, адміністраторам, що я зробив висновки й готовий продовжувати поводитися чесно. Дякую тобі за все!

З найкращими побажаннями, Стендофф Тюбикович.

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер 42785 Стендофф тюбикович 04 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік:допомагав новачкам
  • Що б ви хотіли отримати:м5 г90
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок:бо це буде символом повернення до честної та непорушної гри
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Іваницький Влад 80609 04
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я давав новичкам гроші підвозив їх допомагав далекобійникам в складної сетуації такош помагав гравцям один раз подарував жигяль новачку він був дуже шасливим

Чому ви маєте отримати цей подарунок дуже хочу і мріяв о м5 Ф90 і 15м

Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. зробив шасливих новачкив подарувавши машину
Що б ви хотіли отримати.м5 Ф90 і 15м
Чому ви маєте отримати цей подарунок.я був чемний і получав гарні оцінки

Роман Спайс

Новий гравець
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
1
Реакції
2
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Рома Спайс 6751676 , Західна Україна.
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав новачкам заробляв гроші на роботах.
  • Що б ви хотіли отримати. Я мрію про Bmw M5 F90 і ще якщо зможеш Миколаю то ще 10млн грн.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Тому що граю дуже давно а нормального майна немає.
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Останнє редагування:
Реєстрування
15 Вер 2025
Дописи
33
Реакції
30
Бали
23
Дорогий Святий Миколаю!
1. Артем Скала ID 56703 05.
2. Цього року я намагався бути хорошим, допомагав іншим гравцям. Прошу вибачення, якщо десь помилявся.
3. 50кк.
4. Хочу собі купити нову квартиру.

+380685109652

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я давав новичкам гроші підвозив їх допомагав далекобійникам в складної сетуації такош помагав гравцям один раз подарував жигяль новачку він був дуже шасливим

Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. зробив шасливих новачкив подарувавши машину

Реєстрування
4 Лип 2025
Дописи
10
Реакції
16
Бали
8
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Хеллсик Ферарі 83768 сервер 04
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік, на проекті граю з 2.5і весь цей час знаходився у клани та допомагав новачкам
  • Що б ви хотіли отримати.Хотів би отримати Бмв м3 туринг або скин крик (червоний)
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.Тому що я себе чемно вів і був активний в гри
Віршик для Святого Миколая :ukrainegta:
Має від дверей ключі,
Знає, хто живе і де,
Як себе щодня веде.
Чемним діткам, хоч потроху,
В чобітки та у панчохи
Він кладе потішки,
А нечемним – мишки!
Хто це? Швидко відгадай!
Це наш любий Святий Миколай

+380685109652

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1

Реєстрування
20 Лют 2024
Дописи
6
Реакції
0
Бали
6
Адреса
[email protected]
Лист до Святого Миколая (Ukraine GTA) 05 сервер

Нік- Данило Денисович
Сервер- 05
ID- 15189

Йо, Святий Миколаю! 🎅✨
Пише тобі Данило, мені 11 років, і я весь рік ганяв по Ukraine GTA як справжній бос! 🕹️💥

Я старався: допомагав новачкам, не лагав сервер, не забираю чужі гроші (ну майже 😏).
Тому хочу такі подарунки:

💰 10 000 000 грн — щоб купити все, що захочу, і бути топчиком 💸
🚗 BMW M5 F90 — машина мрії 😎🏎️
🔧 аксесуари — скін "Шкільника" та аксесуари бумбокс голова хижака 🚀✨
👑 Власникам сервера респект і сил — вони тримають сервер живим, хай Миколай дає їм терпіння і кльові ідеї 🏆

Дякую тобі, Миколаю! 🎁
Обіцяю продовжувати ганяти по серверу чесно, робити апдейти настрою і залишатися найкрутішим гравцем ❤️🔥

Останнє редагування:

_Oleg_

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: 02 ID6857867
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: допомагав людям ремонтував машини давав гроші повагав в розвитку
Що б ви хотіли отримати: Бумбокс графіті або Порш 911
Чому ви маєте отримати цей подарунок: я був дуже слухняний багато проводив часу в грі але всерівно не можу собі дозволити таке купити

З Любов'ю Святий Миколай<3❤️

Майк Карпатиченко

Полковник СБУ|06
Реєстрування
9 Бер 2025
Дописи
145
Реакції
46
Бали
33
1.Майк Красава ІD 6960 06 сервер
2. Допомагав іншим людям/гравцям.
3.Гвинтокрил Hughes MD 500., 100 мільйонів ігрової валюти.
5.Цілий рік себе вів майже добре
6.Буду дуже дуже радий отримати подарунок.

Микита Прокудін

Ігровий Помічник // Північна Україна
Реєстрування
25 Гру 2024
Дописи
299
Реакції
55
Бали
73
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: 88396 Микита Прокудін 04 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Був на багатьох посадах завдяки чому покращив їх. Наразі стою на генеральному прокурорі та допомагаю людям з вирішуванням проблем із законом.
  • Що б ви хотіли отримати: Хотів би отримати рюкзак "гробик" +300 кг. та VIP на 30 днів.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Не думаю що саме я маю отримати приз, але при цьому я зробив не мало для державних структур та продовжую їм допомагати.

Відео відправки листа

Назарій Рейвен

𝕀 𝕝𝕠𝕧𝕖 ℝ𝕒𝕧𝕖𝕟𝔽𝕒𝕞ℚ | 03
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
253
Реакції
187
Бали
103
1.Назар Гуцуляк #107881 03 сервер
2. Допомагаю гравцям завжди, завжди ставлюся гарно, товарисько, стараюся працювати!
3.Рукзак на 250 КГ "Чорно-білий плямистий"

5.Добре вів себе цілий рік, і був чемним!
6.Буду дуже радий отримати подарунок.
Слава Україні!

felkis

Новий гравець
Реєстрування
14 Кві 2025
Дописи
8
Реакції
1
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. #8257, Богдан Деме, 06 серер

• Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Я допомагав новим гравцям, яким не хватало грошей на їхній перший автомобіль. Підвозив попутних гравців які бігли по трасі бо їх хтось збив з скутера або їхнє авто поламалось. Ремонтував авто гравцям, які стояли чекали евакуатора більше 20хв. Допомагав деяким незнайомим гравцям вирішити конфлікти без зброї та гибелі. Був ввічливий з гравцями та не створював якихось не приємних ситуацій іншим гравцям. Тай взагалому намагався бути прикладом адекватного гравця. Так можливо моментами десь і маю Невеликі гріхи але буду сподіватись що ти мені пробачиш.
    Тут ще коротенький віршик.

Рік минув, я змінив своє життя,
    Старим помилкам немає вороття.
    Шостий сервер - як рідня моя
    Богдан Деме бажає усім добра!
    Шанс другий я не змарнував,
    Новачків підвозив і допомагав.
    Під ялинку мрію про Audi e-tron,
    Щоб в новий рік ганяти як чемпіон!

• Що б ви хотіли отримати: Хотів би отримати "Audi e-tron".

• Чому ви маєте отримати цей подарунок. За цей рік, коли мені дали другий шанс на сервері, я дуже змінився: Став більш добрим до всіх гравців, старався допомагати та бути більш вічливим з гравцями та адміністрацією проекту. А загалом був би дуже радий і безмежно вдячний як би отримав цей подарунок.

Максим Вентеровичч

Поважний гравець
Реєстрування
31 Лип 2024
Дописи
51
Реакції
56
Бали
23
Вік
27
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Ванечка Джеффери 14945 06
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.я зробив дуже чого гарного допомогав гравцям.
  • Що б ви хотіли отримати.30кк і рюкзак адидас на 100кг
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.тому що я себе поводив дуже гарно не оскарбляв гравців та не оскав адміністрацію і вів себе дуже гарно в цьому року.

Микита Гурін

02 Західна Україна
Реєстрування
28 Тра 2025
Дописи
124
Реакції
161
Бали
88
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:
6835992 Микита Гурін | 02

Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік:

Протягом поточного року я сумлінно виконував службові обов’язки в різних фракціях серверу, зокрема УЗ, СБУ та ЗСУ. Наразі я стою на посаді Лідера ЗСУ Західної України. За весь час служби в ЗСУ я виконував обов’язки Полковника та наразі перебуваю на завершальному терміні посади Генерала.

Упродовж цього періоду мною було запроваджено безліч ініціатив, які сприяли розвитку та покращенню діяльності фракції. Я також здобув перемоги в кількох конкурсах, забезпечував ефективну роботу з особовим складом та активно долучався до формування внутрішніх процесів.

Враховуючи внесок у розвиток фракції, а також у проєкт Ukraine GTA загалом, вважаю доцільним розглянути можливість надання мені відповідного заохочення з боку команди UG.

Що б ви хотіли отримати:

Загалом я не потребую матеріальних цінностей, проте хотів би звернутися з пропозицією щодо оновлення фракції ЗСУ, зокрема її авіації, танків тощо. Наразі маю декілька актуальних ідей, які готовий представити та обґрунтувати.

Окрім цього, прошу розглянути питання оновлення державних організацій, оскільки окремі фракції тривалий час не отримували жодних змін. Це призводить до зниження інтересу до них та зменшує їхню функціональну цінність для гравців.

Сподіваюся на можливість подальшого розвитку зазначених структур та підвищення їхньої актуальності у межах проєкту.

Чому ви маєте отримати цей подарунок:

Вважаю запропонований мною варіант подарунка найбільш доцільним. Матеріальні цінності, такі як кошти чи транспортні засоби, є другорядними, натомість оновлення фракцій проєкту стане реальним вкладом у його розвиток. У разі впровадження відповідних змін я зможу вважати, що зробив вагомий внесок у вдосконалення серверу та проекту.

Щиро сподіваюся на ваше розуміння та підтримку зазначеної ініціативи.

З повагою, ваш Генерал ЗСУ 02 серверу Микита Гурін
//by gura
OnlineSignatures.net-783-Mikita Gura .png

Останнє редагування:

Дем'ян Качур

Новий гравець
Реєстрування
9 Чер 2024
Дописи
20
Реакції
3
Бали
8
лист.png
- 15429.Демян Качур 03 сервер

- я відав всі свої гроші другові але я нехочу про все розказувати бо добро має бути тихим

- Миколаю прошу в тебе
1764702448189.png

BMW CS
і трохи грошей

- тому що я зробив добро для друга відав ніза що гроші на машину його мрії і він її придбав
- дякую тобі навіть якщо не подаруєш😊

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі