💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vbrnf Ubhz[f

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
1
Бали
8

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Любий Свтий Миколаю!
ID:121647 Східна Україна 03 Микита Гиря
Увесь цей рік я гарно себе вів, грав у UKRAINE GTA та добре вчився в школі.
Допомагав мамі, тату і родичам.
Також в грі я завжди допомагав новачкам, навіть одного разу подарував новачку теслу і вертоліт продав і купив йому скін, він був безмежно радий.
я старався робити для людей гру приємнішею, та працював на державу.

Але не зважаючи на це, я збирав гроші на машину мрії це BMW M5 CS, тоді мені не вистачило, і всі мої друзі відмовилися мені допомагати.
Хочу саме це бо робив все для того щоб її купити, але так склалося що всі від мене відвернулися.
Я не притендую на великі подарунки, найкраще це ця машига, і якщо можна ще на трохи детлей.

Дякую, святий миколаю, тобі обіцяю в наступному році я буду себе ще краще вести і допомагати іншим.
Гарного свята....!!!!!

Останнє редагування:

Ростислав Вітто

Патужний дядя
Реєстрування
20 Сер 2023
Дописи
11
Реакції
3
Бали
11
Любий Святий Миколаю.
ID:1606
Ростислав Вітто
04

Упродовж року я поводився гідно, добре вчився та допомагав батькам і родичам. У грі UKRAINE GTA підтримував новачків, одного разу подарував гравцеві авто, вертоліт і скін. Намагався робити гру приємнішою та сумлінно працював на державу.

Я збирав гроші на машину мрії — Гелік Хамільтон. У потрібний момент мені не вистачило коштів, а друзі відмовилися допомогти. Я прагнув саме цього авто, бо довго й наполегливо йшов до мети. Якщо можливо, прошу цю машину та трохи деталей до неї.

Дякую, Святий Миколаю. Обіцяю наступного року поводитися ще краще та допомагати іншим.

Юлія Соняшник

Модератор | Центральна Україна [01]
Реєстрування
24 Гру 2022
Дописи
44
Реакції
72
Бали
33
Юлія Соняшник 52734 Центральна Україна 01
Дорогий Миколайчику,
Я цього року справді старалася бути хорошою: підтримувала новачків, допомагала їм розібратися з правилами гри, пояснювала моменти, які були для них складними, і завжди намагалась створювати дружню атмосферу. Ставала на допомогу тоді, коли хтось потребував поради чи підтримки, і старалась робити все чесно та відповідально.
Тому дуже прошу тебе завітати й до мене цього року.
Я б хотіла отримати від тебе машинку: Tesla Semi.
Мені вона потрібна, щоб працювати на користь та розвиток нашої країни, щоб вона процвітала! Обіцяю й надалі бути активною, доброю та допомагати іншим гравцям, щоб наша спільнота ставала ще кращою.

Тьома Воздухан

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Кві 2025
Дописи
69
Реакції
60
Бали
23
  1. Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.
    тьома елем І 6883210 І 02

Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.

Я був дуже хорошим хлопчиком, нікого не обзивав і не порушував правил проекту, ну розумашка карочє😏

Що б ви хотіли отримати.

Хотів би щоб зняли або зменшили покарання моєму любімому Дарку Вейну ( 6827980 І 02 ) він дуже хороший хлопчик якого спровокували два жирадяя 😔 Надіюсь мій лист дійде до Миколая, бо без нього гра не така насичена і цікава, а він справді дуже хороший і теж інколи не порушує правил 🥺 Дайте розбан мому любімчіку пжж

Чому ви маєте отримати цей подарунок.

Якшо Миколай не виконає мого бажання, я перестану в нього вірити😢 а ше ми крутишкі які мають грати разом, а то я вже засумував за ним😭😭😭

Вкладення

• 44F0AB2B-5208-4490-89BB-E10AEC80D591.png
    44F0AB2B-5208-4490-89BB-E10AEC80D591.png
    2 Mб · Перегляди: 28

Тімур Коваленко

Форумний хлопчик
Реєстрування
15 Бер 2025
Дописи
46
Реакції
34
Бали
21
  1. Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.
    тьома елем І 6883210 І 02

Я був дуже хорошим хлопчиком, нікого не обзивав і не порушував правил проекту, ну розумашка карочє😏

Що б ви хотіли отримати.

Хотів би щоб зняли або зменшили покарання моєму любімому Дарку Вейну ( 6827980 І 02 ) він дуже хороший хлопчик якого спровокували два жирадяя 😔 Надіюсь мій лист дійде до Миколая, бо без нього гра не така насичена і цікава, а він справді дуже хороший і теж інколи не порушує правил 🥺 Дайте розбан мому любімчіку пжж

Якшо Миколай не виконає мого бажання, я перестану в нього вірити😢 а ше ми крутишкі які мають грати разом, а то я вже засумував за ним😭😭😭
Я надіюсь покарання зменшують

+380976946659

Новий гравець
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
3
Реакції
1
Бали
4
Привіт,це твій трохи не слухняний гравець. Нікіта Адомсон 213858 1 Сервер Центральна Україна. Я допомогав батькам рідним а такаж новачкам так ось до чого я веду мене два рази мене обманули я хотів Вантажівку Mersedes Actros L , Tesla semi,freightliner На деталях, це коментар грав у ніч а в ранці вимикавав компютера та йшов до школи якщо ти пренесеш це я буду самим чемним гравце UKRAINE GTA я просто буду захваті від цього проєкту також в мене в цьому році померло два песика я пережив жуже багато чого знайшов друзів мене вони кинули коли мене вигнали з клану коли я заробив перший мільйон я знайшов нових друзів а потім також ще їх втратив потім вирішив купити песика потім один помер я коли в школу прийшов мене всі засміяли а вчетелям було начхати я вирішив залишити ліцей а потім мені задонатив самий перший друг і я купив вівчарку так ось далі до моїх бажань, Скін стильний хлопець, 900.000.000 ігрової валюти а також 30000 карбованців Дякую за увага надіюсь принесеш З любов'ю Нікіта Адомсон
Я хочу скаржитись я нічого не отримав

Реєстрування
30 Лис 2023
Дописи
23
Реакції
12
Бали
6
Дорогий Святий Миколай

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:03.27341.Ярослав Хофман
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік:Буду чесним десь робив помилки десь допомагав іншим гравцям лагодив машину коли зламалася давай грошей іншим гравцям допомагав новачкам розвиватися і не давав їм отримати погані враження про гру.
Що б ви хотіли отримати:Я хотів би отримати:теплицю щоб заробляти гроші
Чому ви маєте отримати цей подарунок:Бо я хочу допомагати іншим гравцям на далі.

Останнє редагування:

_777_

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Святий Миколаю, мене звати Валік Прожектор айді 127249 СЕРВЕР 03 В цьому році не був дуже слухняний але є і добрі справи:допомагав іншим гравцям добиратися до місця їхнього призначення, допомагав друзям, допомагав адміністраторам(відправляв на форум гравців які порушували) і в цьому році я хочу щоб ти мені подарував максимальні деталі на мою машину bmw m8 в якої S клас і на яку мені дуже важко збирати, адже допомагаю іншим тим чим можу і якщо не складно трішки грошей. Я обіцяю що буду більш слухняніший і більше допомагати іншим.

+380976946659

Новий гравець
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
3
Реакції
1
Бали
4
Привіт,це твій трохи не слухняний гравець. Нікіта Адомсон 213858 1 Сервер Центральна Україна. Я допомогав батькам рідним а такаж новачкам так ось до чого я веду мене два рази мене обманули я хотів Вантажівку Mersedes Actros L , Tesla semi,freightliner На деталях, це коментар грав у ніч а в ранці вимикавав компютера та йшов до школи якщо ти пренесеш це я буду самим чемним гравце UKRAINE GTA я просто буду захваті від цього проєкту також в мене в цьому році померло два песика я пережив жуже багато чого знайшов друзів мене вони кинули коли мене вигнали з клану коли я заробив перший мільйон я знайшов нових друзів а потім також ще їх втратив потім вирішив купити песика потім один помер я коли в школу прийшов мене всі засміяли а вчетелям було начхати я вирішив залишити ліцей а потім мені задонатив самий перший друг і я купив вівчарку так ось далі до моїх бажань, Скін стильний хлопець, 900.000.000 ігрової валюти а також 30000 карбованців Дякую за увага надіюсь принесеш З любов'ю Нікіта Адомсон
Я хочу скаржитись я нічого не отримав

Андрій Світличний

Новий гравець
Реєстрування
11 Вер 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.
Що б ви хотіли отримати.
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12
Люди ви читали правила Листи приймаються до 05.12 о 23:59

Реєстрування
30 Бер 2025
Дописи
11
Реакції
9
Бали
8
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.
Що б ви хотіли отримати.
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12
Люди ви читали правила Листи приймаються до 05.12 о 23:59
Вони не вміють читати просто

Богдан Вини

Легенда Ukraine GTA
Реєстрування
9 Лют 2025
Дописи
92
Реакції
193
Бали
48
1.Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:
90092,04
2.Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік:Привіт святий Колясику в цьому році я допомогав новачкам розвиватись на сервері,робив знижки для новачків на цр,а також на бізнесі АЗС для їх комфортної гри, допомагав адмінам карати правопорушників,поводив себе чемно,але були моменти і неслухняності.Піся бешкетувань я завжди робив добрих справ в 2 рази більше ніж зазвичай,тому добрих справ набагато білше
3.Що б ви хотіли отримати.Гелік 6х6
4.Чому ви маєте отримати цей подарунок:Тому що Микола бачить який я файний хлоп і с самого початку хотів таку бібіку.
Якщо подаруєш мені Миколка бібіку то буду в 4 рази більше робити добрі справи.

Реєстрування
14 Жов 2023
Дописи
41
Реакції
11
Бали
11
  • Володимир Головко 69462 03 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Праював далекобійникам забезпечував всі магазини допомогава ЗСУ та допомогав гравцям з фінансами
  • Що б ви хотіли отримати.хотів би колонку бумбокс та трішки грошей хотя б 10кк та M5 CS
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Хочу слухати пісні та
  • Я сам писав
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Дамір Бондаренко

Кошовий отаман
Реєстрування
4 Тра 2025
Дописи
116
Реакції
54
Бали
33
  • Володимир Головко 69462 03 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Праював далекобійникам забезпечував всі магазини допомогава ЗСУ та допомогав гравцям з фінансами
  • Що б ви хотіли отримати.хотів би колонку бумбокс та трішки грошей хотя б 10кк та M5 CS
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Хочу слухати пісні та
  • Я сам писав
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.
не успел еще вчера закончили принимать листи

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі