Vbrnf Ubhz[f
Новий гравець
- Реєстрування
- 5 Гру 2025
- Дописи
- 1
- Реакції
- 1
- Бали
- 8
Любий Свтий Миколаю!
Переглянути вкладення 356675
Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Вимоги:
ID:121647 Східна Україна 03 Микита Гиря
Увесь цей рік я гарно себе вів, грав у UKRAINE GTA та добре вчився в школі.
Допомагав мамі, тату і родичам.
Також в грі я завжди допомагав новачкам, навіть одного разу подарував новачку теслу і вертоліт продав і купив йому скін, він був безмежно радий.
я старався робити для людей гру приємнішею, та працював на державу.
Але не зважаючи на це, я збирав гроші на машину мрії це BMW M5 CS, тоді мені не вистачило, і всі мої друзі відмовилися мені допомагати.
Хочу саме це бо робив все для того щоб її купити, але так склалося що всі від мене відвернулися.
Я не притендую на великі подарунки, найкраще це ця машига, і якщо можна ще на трохи детлей.
Дякую, святий миколаю, тобі обіцяю в наступному році я буду себе ще краще вести і допомагати іншим.
Гарного свята....!!!!!
Останнє редагування: