💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Паша Цвентух

ЗСУ || 05 Сервер
Реєстрування
23 Тра 2024
Дописи
23
Реакції
32
Бали
23
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Цвентух Паша,38035, сервер 05
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я полковник ЗСУ вже 2 споловиною місяця, я допомагав друзям, підвищував людей в зсу та трішки блатив їх , вислухав кожного рекрута та намагався бути хорошою людиною
  • Що б ви хотіли отримати. 50 мільйонів або бумбокс графіті по можливості ) але я дуже його хочу.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Бо я добра людина яка допомагає людям і терпить кожного рекрута

Останнє редагування:

Олександер Медвідь

Новий гравець
Реєстрування
5 Лип 2025
Дописи
7
Реакції
1
Бали
6
Любий Миколаю
Граю дуже багато але якихось вершин не досяг але в нас з другом є мрія RS7 та будь який котедж або сільський будинок.
Я працюю у НПУ та завжди допомагаю гравцям як що можу це зробити ми працюємо на благо сервера ніколи не обманювали та вели себе гарно хочу попросити в тебе якусь нагороду з перечислених RS 7 або Audi Q8 сільський будинок або котедж якийсь бізнес гроші 15м або 1-5 тисяч карбованців буду дуже вдячний за любий з цих подарунків
Граю на 03 сервері
Від Олександер Медвідь 95981

Реєстрування
30 Лис 2025
Дописи
15
Реакції
10
Бали
8
1.Андрій Гава 198213 01 Сервер
2. Допоміг Людям також навчив людей рп новички досихпір грають
3.хотів би щоб Святий Миколай допоміг мені пройти обзвон на Голову ВРУ
5.Робив добрі справи та допомагав людям.
6.Буду дуже радий отримати подарунок.
Слава Україні!

Кіба Ритмов

Отаман
Реєстрування
13 Вер 2025
Дописи
15
Реакції
30
Бали
16

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
●Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.
113211, Кіба Ритмов, 03
●Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
Был коучем в клане, обучал новеньких.
●Що б ви хотіли отримати.
Снимите Варн пж 🤭
●Чому ви маєте отримати цей подарунок.
Потому что получил наказание не заслуженно.
● Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
Согласен

Соломія Крушельницька

Керівник технічної підтримки
Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
5 Жов 2023
Дописи
306
Реакції
167
Бали
103
Соломія Кіріяма, 06, Подільський край.
Любий Святий Миколаю!
Цього року я добре себе поводила і дуже хочу чорного й білого котика з зоомагазину. 🖤🥹
Дякую за увагу і бажаю тобі найкращих свят. ☀️

Данилл Дніпровський

Легенда Сметанков
Реєстрування
14 Бер 2024
Дописи
122
Реакції
84
Бали
33
1.Данило Дегтярев [39474]-06 Сервер
2.Добрий вечір.Святий Миколай.За цей рік я старався зайжди бути чесним та добрий.Коли була потрібна допомога я завжди допомагав чим міг і що.Новачкам чи простим гравцям.
Також цего року я дуже багато приділяв цій грі імено час.
3.Яб хотів Скин Чорний крик та косу,та 1-2 тисячі карбованців якщо в миколая буже можливість,Буду вдячний за розуміння. Підпис Данило Сметанков
4.Тому що ядумаю що я заслуговую на цей подарок.І Яб хотів мати скин новий)Буду вдячний за подарунок

Останнє редагування:

Коля Авенчук

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2023
Дописи
159
Реакції
125
Бали
48
1.Коля Мутний 57115 03 сервер
2.Дорогий Святий Миколай

Цього року я зробив багато чого для серверу, допомагав гравцям, дарував людям рем.комплекти які поламалися, новеньким давав гроші на хот ноги, не багато порушував. Так було що я ображав інших але це було коли люди мене виводили. Я тебе прошу, простити мені ці порушення які я зробив. І обіцяю що такого більше не буде..
Також я був підполковник ДСНС я допомагав людям, займав посаду керівник підрозділу Піротехніки, їздив на розмінування та завжди допомагав людям у екстренних ситуаціях

3.Подари мені будь ласка нову фуру Mercedes-Benz Actros L
4.Я хочу отримати цю фуру бо я дуже люблю далекобійників і хочу цю прекрасну фуру. І обіцяю ображати не буду нікого. На прекрасному проекті UKRAINE GTA граю вже 2 роки, награв 3000+ годин. Тому я думаю що я достойний цьому подарунку
5.Святий Миколай, я надіюся що ви мені це подарите.

ГАРНОЇ ВАМ ЗИМИ!
СЛАВА УКРАЇНІ!

Останнє редагування:
Реєстрування
20 Лис 2023
Дописи
13
Реакції
12
Бали
8
1.Данислав Іващенко (46744), сервер Північна Україна (04)
2.За цей рік я превів уже 3 друзів у цей прикрасний проєкт сам вже граю 3 роки і не можу зупинитися.За цей рік я допомагав ночакам вплані грошей і в моральном плані по типу де краще працювати розказував про загальну механіку гри.
Дуже мрію про фуру Tesla Semi або про M5 F90 я розумію що я не зробив прям багато такого хорошого за цей рік щоб отримати такі дорогі подарунки але завжди мріяв про шось таке.Але якшо не вийде таке подарувати я все розумію :).
3.За цей рік я майже не отримував покарань ну були звісно але не багато а якшо і були то дуже прості по типу NON RP DRIVE або мут.І я буду використовувати цю фуру з користю.А якщо вийде подарити M5 F90 то буду завжди на ній кожного дня кататись.

Всіх обняв підняв поцілував :)

Данисалв Іващенко

Реєстрування
3 Вер 2024
Дописи
19
Реакції
25
Бали
21
Лист від Ігора Федорчука(6863762) з 02 Серверу для Святого Миколая.
Лист
Дорогий Святий Миколай, у цьому році іграючи на UKRAINE GTA я був у багато різних організаціях. Допомагав новачкам з розвитком на сервері, допомагав особовому складу з проблемами, навчав їх. Також приділяв багато часу щоб допомогти з розвитком. За цей час я старався не порушувати правила, робити різні хитрощі і тощо.Тому я хотів би тебе дуже попросити один подарунок BMW M5 CS. Я давно хотів цю авто але так і не зміг придбати. Тому вітаю тебе Миколаю з твоїм святом і по можливості подарувати мені подарунок!

З повагою Ігор Федорчук!

Останнє редагування:
Реєстрування
16 Чер 2024
Дописи
19
Реакції
22
Бали
6
78040 Вільям Блек 04 сервер.
Святий Миколаю я вже граю Ukraine gta більше 3 років.Я був в різних державних організаціях протягом 2025 року. Я старався бути чесним та не порушував правил UG, тому хочу тебе попросити про подарунок на день Миколая. Я хотів би квартиру середнього класу або рс7 або м5 ф90 або щось інше наприклад батл пас або бумбокс якщо це можливо, або якись інший подарунок (я розумію що квартира може бути занадто круто тому можете подарувати що завгодно мені буде приємно). Я хочу отримати подарунок тому що був активний в грі протягом цього року. Тому сподіваюся що ти прочитаєш цей лист. Заздалегідь дякую Святий Миколай!

Останнє редагування:

Тура Райдер

Новий гравець
Реєстрування
15 Вер 2025
Дописи
9
Реакції
1
Бали
6
Шановний ДЯДЯ Миколай
Прошу мене розбань,
Міг би я про це просити,
Але банa у мене нема.

Слухняний був, і новачкам допомагав
Правил дотримувався я

Прошу тебе, я лиш одне
Ну був би проти я машини а в часності Ferrari LaFerrari або ж просто педалі)

Дякує тобі на перед Іван Гнилий (Id 15838) з 05 сервера

якщо що педалі просто для рими)

Влад вентерович 06

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
14
Реакції
0
Бали
4
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер Влад вентерович 26162 06сервер
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав кожному новачку дарував одяг також давав гроші на розвиток
Що б ви хотіли отримати. Гелік 2022
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Тому що я заслужив бра слухняний також Миколаю я хочу щоб поскоріше закінчилась війна слава Україні

Реєстрування
28 Гру 2024
Дописи
14
Реакції
6
Бали
6

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Слава Ісусу Христу Святий отце Миколаю мне звати Білинський Матвій (6772950) 02 цього року я був дуже чемний майже не порушував правила серверу у мене було дуже багато помилок але все ж таки Святий Отче подаруйте мені на день святого миколая бумбокс чорно- білий мрамур
Або гараж будь-де дуже хочу ці речі отримати та постараюся їх виконати також добрі речі які я зробив цього року : роздав 1000+ ремоклмплектів
, Подарував новачкам 5кк, подавав гроші людям в тяжку хвилину , був милосердним , не говорив про нікого погане (без вагомої причини) , допомагав новачкам , працював, не жульнічав , не дюпав речі . Але у серці одна мрія - Розбагатіти купити великий автопарк купити будинок або принаймі кВ середнього класу але завжди розумію що у світі добрих людей мало тому потрібно ставати одним з них.

Шева Експрес

Кошовий отаман
Реєстрування
19 Бер 2025
Дописи
69
Реакції
45
Бали
23
1. 06 Сервер ID 19288 Шева Експрес
2. Я допомагав новим гравцям розвиватися давав їм кошти та дарив подарунки.
3. Дорогий Святий Миколай! Я би хотів отримати від вас бистру та комфортну класну автівку БМВ ХМ.
4. Я думаю що я маю отримати цей подарунок бо я допомогав ночим гравцям : розвиватись і так дальше. І думаю що за мою доброту мені Святий Миколай також віддячить своєю добротою!

Олександр Шміт

Поважний гравець
Реєстрування
20 Лип 2023
Дописи
152
Реакції
172
Бали
88
Дорогий святий Миколай

Цього року, Санечка поводився добре, та був маленьким ігровим помічничком, а зараз вже модератором. Я допомагаю гравцям на нашому улюбленому сервері, та стараюсь дуже сильно. Я займаю посаду ГС Зльоту, хоч я поки і новенький, і не все розумію та на мене інколи надходять скарги, я сильно стараюсь і покращую свої вміння. Моя маленька мрія це Dodge Ram, я мрію про цю бібіку ще зі свого 1 дня на сервері.
Я маю отримати цей подарунок, тому що стараюсь та допомагаю іншим гравцям.

З найкращими побажаннями, Олександр Шміт[6811263]

Джоні Пусілиз

Поважний гравець
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
84
Реакції
113
Бали
48
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 478 | Морган Паркер 01
Скажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я зробив дуже багато напевно і може поганого бів на різнихпосадах і т.п
Що б ви хотіли отримати. Вітаю, думаю не я один цього хочу це ОПТИМІЗАЦІЇ гри я її граю від самого відкриття що тут міняється все це супер проект розвивається донат машини за 50к грн ну це круто і супер що люди купляють це все але за 3,5 роки гри не жодної оптимізації всіх крашає згри або по 20-30 фпс ну якось не очень будь ласка займіться оптимізацією гри а не донат машинами за 50к грн

Чому ви маєте отримати цей подарунок. Тому що потрібно оптимізувати гру а не робити доната ......

Максим Кесвер

Хлопчина
Реєстрування
29 Лип 2025
Дописи
84
Реакції
189
Бали
38
Адреса
Кривий Ріг
Шановний Святий Миколай!. Мене звати Максим Кесвер (59030), я являюсь полковником Служби Безпеки України у Південній Україні. У цьому році я непокладно працював на благо громадян, ловив злочинців, покращував безпеку в області та допомагав своїй фракції. У подарунок я дуже хочу собі гараж та Mercedes G63 6х6. Чому я маю його отримати? Бо весь час я працював лише в добру сторону, допомагаючи Південній Україні та звичайним громадянам. За весь час жодного разу не був ні в бані, ні в муті, ні в деморгані.

Artem_Goncharenko

Новий гравець
Реєстрування
11 Лис 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: 104560 Артьом Гончаренко 04
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: цей рік став для мене відкриттям проекту, сказати що я робив багато чого хорошого? Не впевнений, але скажу однозначно, що поганого не робив точно:)
  • Що б ви хотіли отримати: у мене багато бажань, але в цьому листі попрошу одне: той подарунок, що мав би бути мені, я хочу щоб конвертувався у якийсь фонд нашим захисникам
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: напевно, не маю взагалі, я не виділяюсь особливо на сервері, не супер активний гравець, не роблю багато добрих справ на проекті, але все ж, на те він і Святий Миколай)

Саня Кензо

Поважний гравець
Реєстрування
2 Лис 2023
Дописи
21
Реакції
8
Бали
8
1.Саня Кензо 51183, 04 Північна Україна
2. За цей рік в Ukraine Gta я старався робити щось корисне. Допомагав новачкам на сервері. Та просто робив атмосферу на сервері більш приємною.
3. Я б хотів отримати Теслу семі або Mercedes-Benz 2022
4.Бо я не просто заходив пограти. Я допомагав іншим у розвитку. Думаю це теж важливо, і хотілося б, щоб моя праця була помічена.

Саня Фура

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Сер 2024
Дописи
98
Реакції
56
Бали
23
Дорогий Святий Миколай

Пише тобі Олександр я був трішки не слухеяним але я виправлюсь🥰
1.) Саня Фура [125931]. 03сервер Східна Україна
2.) Домомагав гравцям які почали грати на UGTA з деякими так і спілкуюсь.
3.) Я дуже хотів би отримати Tesla Sami та розбан🥺 розбан щоб отримати подарунок🥺☺️☺️☺️☺️
4.) Щоб заробляти ще більше грошей та ше більше допомагати гравцям☺️ шоб в людей було бажання грати та закликати саоїх друзів

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі