💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ruslan Гудаль

Новий гравець
Реєстрування
15 Гру 2024
Дописи
28
Реакції
4
Бали
13
197015 Руслан Геннадьевич 01 сервер Святий Миколай хочу себе бизак СТО или Заправку я всем помогаю игракам чем могу не нарушаю правила игры веду себя хорошо буду очень благодарен за помощь

Лейсік Нома

Новий гравець
Реєстрування
29 Лис 2025
Дописи
12
Реакції
0
Бали
4
Айди 105159 нік Егор Хеллсі сервер 04

Вітаю, шановний миколай я в ьому році спас багато людей та їхнього майна ще допомагав новачкам прошу тебе подари мені будь ласка будинок на 40 лунок тому що я вже цілий рік без будинку живу ще я допомагав колегам по роботі

Останнє редагування:

Назарій Приходько

Новий гравець
Реєстрування
14 Бер 2024
Дописи
3
Реакції
1
Бали
6
Любий Святий Миколаю ❄️
Я Назарій Приходько #54600 з Північної України, я майже нічого не зробив за цей рік томущо закинув проект за того що в мене дуже поганий ноотбук але я купив собі новіший та буду грати, я хотів би щоб ти мені подарував рюкзачок з мопсиком я не пам'ятаю на скільки він кілограм але він мені дуже подобаєтся, я не знаю скільки він коштує на данний момент і це ваш вибір подарувати мені його чи ні якщо так то я буду дуже вдячний якщо ні то я не засмучусь бо це ваше право. Дякую що прочитали!

Реєстрування
1 Сер 2024
Дописи
103
Реакції
162
Бали
46
  • Любий Святий Миколаю!
    Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 6799969 Микита Авторитетов 02
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Підвозив новачків, інколи допомагав грошима, , був слухняний
  • Що б ви хотіли отримати.3500 донату
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.хочу купити новий батлпас та скінчик
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.1
    5ba2db13570fdf7a.jpg

Святослав Кучменко

Новий гравець
Реєстрування
1 Бер 2024
Дописи
6
Реакції
2
Бали
8
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.118338 Святослов Кучменко
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. я зацеї рік вів себе дуже харашо не нарушав правила допомогав іграка дарив подарки другим ігракам
  • Що б ви хотіли отримати. Святий Миколай я нічого не хочу хочу щоб тіки закінчилась віїна
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. це вже на ваше усмотренія

Артем Крильчук

Кошовий отаман
Реєстрування
7 Гру 2024
Дописи
97
Реакції
54
Бали
23
Вітаю тебе Святий Миколай!
Я Артем Крильчук((id-37301)) з південої України(05 сервер),у 2025 розі я зробив дуже багато чого,наразі,допомагаю людям які щойно переїхали у нашу область,я працюю далекобійником,полюбляю довгі рейси у Румунію,зараз перебуваю не у фракції,але раніше я був два рази майором ЗСУ,відбивав напади злочиньців на ВЧ видовав премії працівникам та ніколи не брать взятки,потім був в СБУ там я затримував корупцеонерів,людей у рошуку,також був в НПУ,УЗ,ДКВС,ВРУ.Зараз мене це дуже втомило,тому я пішов...Але я хочу створити свій клан,ми не будем нападати на ВЧ вбивати НПУ та СБУ і усі фракції будемо спокійно зарабляти кошти та відправляти їх на добровільні збори.Я втомився працювати на своїй старій фурі з америки,так вона чудова,але мені не вистачіть на клан,я не буду простити кошти,але подаруй мені будь ласка нову фуру теслу семі або актрос на 5500 товарів,я обіцяю що аптеки,АТБ,сільпо і всі бізнеси будуть забезпечені товаром.Я надіюся що ти замітиш мій лист та здійсниш побажання,я побіг на пошту відправляти лист,тому допобачня буду чекати на твою відповідь!

З повагою Артем Крильчук!
1764692785610.jpeg

Руслан Роксів

Новий гравець
Реєстрування
20 Вер 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
Привіт Святий Миколай

Пишу до тебе з проханням допомогти мені

За цей рік я себе гарно вів получав гарні оцінки в школі допомагав мамусі а в
UKRAINE GTA я допомагав новачкам і також допоміг свойому брату заробити свої перщі 10 лямів і ще я за рік ігри майже не отримав ніодного покарання від Адміністрації серверу.

Я буду Дуже вдячний якщо ти мені допоможеж

Я хочу щоб ти мені подарував гараж або бумбокс графіті тут ти можеж обрати сам

Дякую що ти мене послухав. Буду вдячний

ID: 30242
Нікнейм: Руслан Роксів
Сервер: 06

Сергій Крутой

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
1. Сергій Крутий #37203 06 сервер
2.допомагав людям які просили щось
3.100 міліонів ігровий валюти і 50 лямів
4.Добре вів себе цей рік нікого не ображав
5.буду дуже радий отримати подарунок
6. Слава Україні 🇺🇦

Останнє редагування:

Богдан Хмельницьк

Новий гравець
Реєстрування
9 Січ 2025
Дописи
10
Реакції
1
Бали
8
1.Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:
6787564 Богдан Хмельницьк 02
2.Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік:
Допомагав новачкам розвиватись
3.Що б ви хотіли отримати:
Зимній батлпас або BMW M5 CS
4.Чому ви маєте отримати цей подарунок:
Вів себе добре та допомагав іншим гравцяв.

Джеффрі Епштейн

Хоумлендер УЗ | 02
Реєстрування
24 Жов 2023
Дописи
26
Реакції
20
Бали
11
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 6827467, Олександр Михайленко, 02 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я надав дуже гарну їдею для працівників НПУ на 02 сервері, а саме патрулювання зі максимальним понириням в РП процесс, і наші фотографії помітили самі розробники ЮкрейнГТА.
    Тому я показав хороший приклад РП іншим гравцям з інших серверів.
  • Що б ви хотіли отримати. А мені гроші, автівки, будинки, не треба. Хочу від вас лише ще один слот під автівку).
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я нічим не видрізняюсь між інших гравців, можу тільки сказати що у мене 5 грудня день народження)

Реєстрування
24 Гру 2024
Дописи
22
Реакції
13
Бали
6
1.Лука Смолін айді 34705 06 сервер. 2. Я завжди як в мене спрашували на центральном ринку про цени товарів я завжди допомогав і казав допомогав грацям грошима коли їхав на машині і бачів шо в людини поламана машина давай ремку або віз до заправки за ремкою і на парковку робив подарунки новачкам. 2. Яб хотів отримати 800 карбованців на премку на 30 днів щоб садить лохину і продавать по хорошій цені в михайлівці або в Румунії щоб заробити на гараж. 3. Чому я маю отримати бо я допомагав людям був доброю людиною то якщо можна буду дуже радий. 4. Використання ші небуло. З повагою Лука Смолін для Святого Миколая

Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
20
Реакції
18
Бали
8
Андрій Винниченко та мій айді 6854136: 02 сервер

Любий Святий Миколай!
Я дуже люблю це свято, бо воно приносить тепло, радість і віру в добро. Маю одну маленьку мрію — отримати від тебе подарунок. Я буду дуже щасливий, якщо ти подаруєш мені Якусь дуже класну машину чи 10кк, скін крутий, аксесуар .

Цього року я став на підполковника в ДКВС, бук в НПУ,ЗСУ та УЗ не порушував правила Ukraine GTA та завжди був доброчесним громадянином України.

Обіцяю й надалі поводитися чемно, допомагати іншим та робити добрі справи.

Дякую тобі за те, що ти робиш світ кращим і даруєш дітям надію та посмішки.

З любов’ю та вірою,

Андрій Винниченко 6854136: 02 сервер

Любий Святий Миколай!

Лео Галанте

Новий гравець
Реєстрування
12 Тра 2025
Дописи
8
Реакції
0
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Лео Галанте 57409 04 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав новачкам та ремонтував фури, отримував хороші оцінки
  • Що б ви хотіли отримати. ХМ 2024
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. хочу спробувати

Останнє редагування:

Віталій Меджик

Кошовий отаман
Реєстрування
31 Лип 2023
Дописи
358
Реакції
97
Бали
48
Лист Святому Миколаю

Дорогий Святий Миколай, цього року я активно допомогав всім хто мене просив і старався іншим допомогти чим зміг. Цього року були і невеличкі помилки з моєї сторони стосовно інших людей але старався максимально нікого не образити. Я б хотів попросити будьласка про подарунок а саме теслу семі(фуру) буду возити закази і давати новачкам безкоштовно кататись щоб і вони мали змогу фармити.

З повагою Віталій Меджик 120858 01 сервер
:ukrainegta:

Матвій Ахметов

Пенсія | Ukraine GTA
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
120
Реакції
61
Бали
73
Лист до Святого Миколая

Привіт, Святий Миколаю!
Пише тобі гравець з ID: 6830126, з ніком: Матвій Зубкевич, сервер — Західна Україна .

Хочу коротко розповісти, як я провів цей рік на сервері. Старався не токсичити, грати по правилах і допомагати людям, особливо новим гравцям, які тільки заходять і не розуміють, що до чого. Показував локації, пояснював, як заробляти, інколи просто підтримував, коли хтось “горів”.
Завжди намагався поводитись нормально, не створювати проблем і робити сервер трішки приємнішим для всіх.

І от маю прохання.
Цього року я дуже хотів би отримати Audi E-tron RS. Не знаю чому, але саме ця машина мені зайшла найбільше. Вона стильна, швидка, і я вже уявляю, як би катався на ній по серверу.

Чому я думаю, що заслуговую?
Та не тому, що я ідеальний, а тому що я реально стараюсь бути корисним і не робити дурниць. Я тут не просто “граю”, а беру участь у житті сервера, підтримую інших і просто отримую кайф від спільноти, яка тут є.
Було б дуже приємно, якби цього року мої старання теж хт
ось оцінив.​

Дякую, що читаєш мій лист.
З повагою, Матвій Зубкевич​

𝓛𝓾𝓭𝓲𝓴 𝓜𝓸𝓻𝓮𝓽𝓽і

Поважний гравець
Реєстрування
22 Січ 2023
Дописи
513
Реакції
210
Бали
103
1. Свят Архангел [38887]
2. Допомогал гравцям
3. Рюкзак гробік (300кг)
4. Щоб зробити красивий сет на скін

Назар Коноба.

L Montana | Назар Коноба | 03 Східна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
166
Реакції
395
Бали
108
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 68384 | Назар Коноба | 03
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Розвивав фракцію ЗСУ. Вивів підрозділ ССО на перше місце по штурмових підрозділах між силовими структурами.
Що б ви хотіли отримати. Хотів би отримати лише довіру на все - більше нічого не потрібую
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Хочу обійняти лідерську посаду, та покращувати надалі фракції. Найбільше я бажаю знову стати на посаду Лідера ЗСУ, оскільки я тут вже як 2 роки, та наразі перебуваю ще досі в цій фракції і займаю посаду Командира ССО. Також стати на посаду Лідера ДКВС, оскільки коли я був на цій посаді то я вивів фракцію на найкращий рівень за останні 5 місяців перед тим як я зайняв цю посаду.
Лист має бути унікальним та без використання ШІ: Немає нічого подібного.
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Денис Фетисов21

Новий гравець
Реєстрування
4 Кві 2024
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.841 Лев Форсе (06)
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Був волонтером, допомагав.
Що б ви хотіли отримати. Mercedes-Maybach
Чому ви маєте отримати цей подарунок.Я дуже слухняним був в цей рік.
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Никитка Хоффман

Окружний суддя | 06 сервер
Реєстрування
24 Гру 2024
Дописи
53
Реакції
13
Бали
13
Адреса
[email protected]
1. Никита Кузьменко | 01 ID 228991
2. За цей рік я допоміг другу виповнити дуже багато своїх мрій також я виповнив свою мрію найголовнішу це знайшов гру в якій я проводжу час тільки з задоволення і це UKRAINE GTA.Я пробув з цією грою і в горі і в радості також я відкрив для себе багато знань та привів вважай всіх своїх друзів в цю гру.Я був хорошим хлопчиком та буду залишаться їм!.
3. Я би хотів би на Миколайчика 50кк та пропуск на новорічний бателпас та 1000 карбованців
4. Я просто ніколи не мав бателпасу а він мені допоможе більше грати та насолоджуватись грою.також я не наполегливий на подарунці але мені би було дуже приємно отримати хоч один подарунок із вище перчислених
5. Бажаю всім адмінам та розробникам проекту та гравцям нашої з вами гри найкращого новорічного настрою здоров'я та щастя!!!!!
СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Ілля Аркадійович

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
5
Реакції
0
Бали
4
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 101749 Ілля Аркадійович 03
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я затримував злочинців, коли працював в НПУ, допомагав людям, які потребували моєї допомоги.
  • Що б ви хотіли отримати. Цього року я зробив багато помилок, але не дивлячись на це, я б хотів отримати автівку Ferrari f40
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Наразі в мене немає автівки, і саме ця автівка мені до вподоби, в мене є надія отримати цю автівку!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі