💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Гру 2024
Дописи
24
Реакції
8
Бали
13
  • Гребенюка Іллі 82741 04
  • Я допомагав батькам та допомагав гравцям
  • 45кк ігровую валюту
  • Хочу подарувати цей подарочок для любимого людини у грі UKRAINE GTA
  • граю цю гру вже як рік і хочу подарювати подарок на Святого Николая
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Гравець4791038

Активний
Реєстрування
6 Кві 2023
Дописи
103
Реакції
12
Бали
21
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: #6775338, Сергій Стрижак, 02 Західна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Я поводився чесно та старався грати без порушень, допомагав новачкам, коли бачив, що вони не знають, що робити, але побував в бані за помилку, але не дуже грубу)
  • Що б ви хотіли отримати: Взагалі я хочу назбирати на гараж, але для початку прошу 20-500кк (скільки буде не жалко), або Теслу семі щоб заробити на гараж :)
  • Я добре, ввічливо себе вів, з кожним гравцем поводився дружньо, всім допомагав, хто чогось не знає підказував

@ukraine

Новий гравець
Реєстрування
5 Лис 2024
Дописи
8
Реакції
3
Бали
6

Любий святий Миколаю

До тебе звертається Сніжана Верес з 04 сервера . мій айді 84041
Цього року ,нажаль були у мене не дуже добрі справи ,але стараюсь бути доброй ,допомагала новачкам,і декілька раз дарувала їм подарунки
Працювала я у ЗСУ,і ВРУ.
В цьому році я мрію про BMW M8,і 50кк

Дякую ,всього вам найкращого
До вас зверталась Сніжана Верес

Останнє редагування:

Денис Дрейк

Досвідчений гравець | Північна Україна
Реєстрування
20 Лют 2024
Дописи
176
Реакції
138
Бали
48
  • Ден Хелл | 20598 [04]
  • Заступив на посаду полковника НПУ, допомагав всім, заступив на посаду лідера УЗ
  • Хочу Audi Е-трон, 1.500 донатної валюти та 100кк на прокачку авто) ще хочу рюкзак гробик +300 кг (якщо можете подарувати буду вдячний)
  • я рахую що заслуговую!

Останнє редагування:

Петро Пархоменко

Новий гравець
Реєстрування
5 Чер 2024
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
Дорогий Святий Миколай!
Цього року я був чемним хлопцем я не порушував правила гри допомагав гравцям я вірю в новорічне диво і чекаю на тебе.
То я хочу попросити в тебе невеликий подарунок рюкзак ГРОБИК +300кг якщо не зможеш подарувати такій подарунок то я буду радий будь якому подарунку
Іван Пархоменко #13862 (03)

Олександр Юрчишин

L ЗСУ | Центральна Україна [01]
Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,199
Реакції
1,153
Бали
253
1. Олександр Юрчишин [122990] - Центральна Україна #01
2. За цей рік я зробив такі речі, як:
- Під час перебування на посаді адміністратора, а також Senior Moderator, активно допомагав гравцям.
- Перебуваючи звичайним гравцем, стараюсь активно допомагати гравцям з різних проблем.
- Перебуваючи на посаді лідера державної організації, навчаю лише гарному своїх колег(співробітників), а також допомагаю в різних не зрозумілих ситуаціях.
3. Шановний Миколаю, я хотів б отримати за свої як по мені гарні дії такий подарунок, як:

Nissan GT-R Halloween з повним комплектом тюнінгу, включаючи донатні поліцейські страбоскопи та поліцейську сирену.
4. Як по мені, я зробив достатню кількість гарних речей за цей рік.

Нікітка Фатченко

UG | Testing Team
Tester
Реєстрування
13 Гру 2022
Дописи
1,628
Реакції
746
Бали
253
1764692941309.png

Дорогий Святий Миколаю!

Пише тобі гравець 05 серверу Нікітка Фатченко ( ID 18 ) проєкту UKRAINE GTA. Цього року я був активним на сервері, допомагав іншим, підтримував розвиток та намагався робити атмосферу тільки кращою.

Спеціально для тебе — маленький віршик про наш проєкт:

У UKRAINE GTA ми разом як сім’я,
Тут драйв, емоції й веселощів земля.
Тут друзі поруч, тут свій рідний світ,
Де кожен день — новий яскравий зліт.

Якщо ти матимеш можливість здійснити мої мрії, я б дуже хотів отримати:
— 10 000 000 віртів,
— BMW M5 CS.

Обіцяю й надалі допомагати проєкту, підтримувати гравців і бути хорошою частиною нашої спільноти.

З повагою
Нікітка Фатченко!

Олег Ящук

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Кві 2025
Дописи
40
Реакції
59
Бали
23
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Олег Ящук (215879) 01 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. старався розвиватись та просовувати цей проект, проект доволі цікавий та захоплюючий
  • Що б ви хотіли отримати. гараж (майнінг ферму)
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. тому що я міяв та досі мрію про гараж та я спіймав його на сльоті але в мене його забрали навіть не навевши аргументів
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. без ШІ
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Діма-Хансен

Легенда
Активний гравець
Реєстрування
29 Лип 2023
Дописи
1,220
Реакції
270
Бали
223
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 149079 Діма Хансен 01
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Допомагав гравцям,підняв актив як лідер в Укрзалізниці і всім дуже сподобався я як лідер,був хорошим адвокатом який захищав права громадян,та робив багато приємних справ.
  • Що б ви хотіли отримати: Гелік 6х6 або 1к донату ........АЛЕ)))))) ніхто та ніякі подарунки незможуть замінити нам завершення цієї клятої війни, Головне щоб скоріше закінчилась війна,всі повернулись до рідної країни,рідної мови та рідної неньки,та всі жили з миром.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Тому що я самий добрий на сервері, і будь коли прийду на допомогу та допоможу

by Hansen

Діма Блак

Козак
Реєстрування
5 Вер 2025
Дописи
13
Реакції
12
Бали
6
1. Дима Блак 101616 04 сервер
2. Шановний святий Миколай пише тобі трішки не слухняний Дима Блак но я багато що зробив доброго діла допомогав своєму лідеру потім майже цілий рік нікого не оскорбляв потім допомогав новачкам давав їм по 50к гривень та ремонтував фури далекобійників та закидував гроші блатворительний фонд
3 я хочу отримати 40-50кк и також фуру американку або теслу фуру и також хочу бмв М5 Ф90 та рюкзак гробік на 300кг и красного крика
4 я добро совісний я дуже адекватна людина та якщо ти мені це даси я буду добро совісно себе вести цілий рік с повагою Дима Блак

Реєстрування
9 Вер 2023
Дописи
135
Реакції
23
Бали
31
1164,Фісташка Молодий 06
вернувся в гру та побував на всіх наших серверах
красиві аксесуарчики,і скінчики
тому що був чемним хлопчиком в цьому році
Зупинився у дворі,Розв'язав торбинку,Нашій бабі сніговій Пов'язав хустинку.

Девід Блеквуд♡

Вільний | 04
Реєстрування
3 Тра 2024
Дописи
135
Реакції
58
Бали
73
Вітаю любий святий Миколаю ! Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Девід Блеквуд 73794 04
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомога новим гравцям привів багато нових гравців відстояв термін на підполковниках дуже добре я рахую допомагав розвивати фракції робив розіграші
Що б ви хотіли отримати. 25-50 мільйонів або скільки дасте
Чому ви маєте отримати цей подарунок.я хочу спробувати виграти тут хоча би дуже багато чого зробив гарного поведінка була у мене добра і хочу спробувати отримати подаруночок дуже дякую Святий Миколаю навіть
Якщо я і не отримаю нічого не кажу бувай бо ще колись побачимось до побачення!

Реєстрування
30 Кві 2024
Дописи
49
Реакції
11
Бали
11
Вітаю Святий Миколай!
Я Ростислав Коробо (75137, 04) цього року я вів себе дуже чемно допомагав гравцям,початківцям, друзям. Відстоював посади в різних фракціях, починаючи з ЗСУ і закінчуючи СБУ і ВРУ. Я дуже сильно хочу собі автомобіль марки Mersedes G63 2022 і 100кк .Якщо я його отримаю то зможу здійснити свою мрію, 100кк я відам свому найкращому другу який зможе здійснити свою мрію. Я буду дуже вдячний!
Ростислав

Щасливих новорічних свят! <3
1764693042259.png

Реєстрування
8 Сер 2025
Дописи
19
Реакції
22
Бали
8
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.ID:3184 Кензо Милер 06;)
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік Я допомагав гравцям, а саме — пояснював, де можна підвищитися, і допомагав із ремонтом авто, якщо у людини щось зламалося. Також я допомагав розвивати клан і продовжую робити це зараз.
  • Що б ви хотіли отримати.Я хотів отримати не величкий подарунок як BMW М3 TOURING якщо я отримаю подарунок я буду дуже вдячний :whistle:
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я дуже мрію про це авто, але не маю потреби придбати його

Тараскарас

Новий гравець
Реєстрування
2 Лют 2023
Дописи
8
Реакції
0
Бали
6
Пише Вам Тарік Шевчук [6757221];(02). Цього року я служив у Національній поліції України (НПУ), а ще, ремонтував авто незнайомцям, допомагаючи людям на дорозі. Незважаючи на DM, не здавався, може і помилявся - може і падав ,але не здавався. Старався бути чемним навіть, якщо тулили із різних сторін)

За всі ці справи у мене є мрія: я дуже прошу подарувати мені "Бумбокс"
Цей подарунок потрібен мені, щоб я міг трохи відпочити та відволіктися після складних змін та важких робочих днів. Це буде чудова можливість поринути у віртуальний світ і розвантажити голову.
Я буду Вам щиро вдячний за таку можливість для релаксу!
Вірте в чудо
З повагою до Микола та розробників!

Святoслав Задверняк

Новий гравець
Реєстрування
3 Жов 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
  • Напишіть свій Святослав Задверняк(01) сервер нажаль не памятаю айді та Святік Незламний(03) 43614(якщо не помиляюсь)
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік-Бажаю здоровя розробники за цей рік та не тільки цей я побував в держ організаціях на 01 сервері був підполковником в НПУ на 03 сервері був у різних кланах приєднав друзів до гри(вмовляв їх чуть не рік) помагав їм у розвитку айді 01 серверу не памятаю так як зараз змоги грати не можу так як ноут не в найкращому стані грав я гта 3 роки і планую ще грати в сумі з двох акаунтів у мене десь 2к годин.(передаю привіт НПУ 01 та клану Кері на 03 я скоро повернусь)
  • Що б ви хотіли отримати. я б хотів отримати вашу фірмову футболку або крушку
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. сам відповісти на це питання не можу бо сам оцінювати на що я заслужив не логічно можливо моя поведінка в цьому році і не була хорошою але подарунок хотів би получити
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.

Максім Дробот

Новий гравець
Реєстрування
23 Січ 2024
Дописи
29
Реакції
4
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 120206 Тоні Бевз 1сервер центральна україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Привіт Святий Миколаю хочу сказати як є був трішки неслухняний трошки неслухався але завжди був за справедливість тако мога більше пробував заходити у гру був лідером кланів пробував більше новішого тако хочу подякувати усім за таку прекрасну гру
  • Що б ви хотіли отримати.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.рюкзак гробик якщо можна а якщо ні то машину будь яку яку можна (на ваш вибір)
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.Святий Миколає дуже тобі дякую за все і за все що ти зробив
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12 добре

Максим Биков

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
1. Id:8885 ім'я Максим Биков сервер 03
2.я недавно повернувся і прокачався та помагав людям тим що підкидав на своїй машині до потрібной точки або давав ремки та каністри в інколи гроші
3. Я собі хочу вантажівку DAF XF 105 та 2.5 кк грн
4. Тому що в мене скоро буде 13 рівень я хочу бути далекобійником а друге щоб сплачувати комуналку та інше
5. Я думаю ти мені привезеш все що я хочу але приписи саме головне миру на Україні

Останнє редагування:

Юсуф_Узун

Центральна Україна 01 | ЕКС.Начальник ДСР
Реєстрування
5 Бер 2025
Дописи
135
Реакції
145
Бали
48
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.211956, Юсуф Узун, Центральна Україна 01

Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Мною було рослідовано понад 10 кримінальних проваджень (які доведені до суду) та було здійснено понад 50 розшукових діяльностей також я допомагав новачкам та запрошував нових гравців

Що б ви хотіли отримати. Мені хватилоб просто привітання на день народження (у мене др 06.12) але якщо можна яб хотів отримати Ройс Ройс сектор або ж просто трошки ігрової валюти,дякую

Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я себе добре вів та хотілось би отримати подарунок на мій день народження

З повагою

Майор поліції
Юсуф Узун Олегович

Останнє редагування:

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
932
Реакції
764
Бали
153
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер : Андре Колісник / 73119 / 03
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік : Був на різних посадах 03 серверу. Наразі Президент Східної України, спрямував усі свої сили за для поліпшення ситуації з законодавчою базою, я звісно зробив багато, але не свій максимум. Бував прогулював, відпочивав, але старався не забувати за для кого працюю і навіщо.
  • Що б ви хотіли отримати : Теслу Семмі, жартую), я нічого не можу навіть уявити, щоб я хотів, начеб-то все є. Мені було б приємно, якщо Пан Миколай сам вирішив, на що я заслуговую, щоб я зрозумів, що я все правильно роблю, або мені ще краще працювати.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок : Нічого, я б сказва би, що багато працюю, але це мій обов'язок. Тому полягаюсь на думку Пана Миколая

Пане Миколай, гарного вам майбутнього різдва, мирного неба, над головою та хай щастить!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі