💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Гру 2024
Дописи
115
Реакції
62
Бали
33
Вітаю любий миколає, тебе вітає не дуже чемний хлопчик з 06 серверу,

цього року я погано вчився, не робив на роботах у грі Ukraine GTA, але я робив багато добрих вчинків, таких як ремонтував авто іншим гравцям, давав кошти новачкам, та робив їм невеличкі подарунки, такі як автомобіль.

ти спитаєш щоб я хотів? я дуже сильно мрію про власний котедж, або таке авто як Bentley Bacalar, знаю, що це доволі великий запит), але дуже сподіваюсь що ти мене не розчаруєш та подаруєш такий подаруночок), я обовьязково виправлюсь, та буду робити більше добрих вчинків, а також гарніше вчитись)

Вкажіть свій айді, нік та сервер. 29517 Джеймс ратледж 06 сервер подільський край
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав новачкам, робив подарунки, тощо
Що б ви хотіли отримати. Bentley Bacalar або котедж
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я робив багато добра, та дуже сильно хочу такий подаруночок

Миледкtr2

Новий гравець
Реєстрування
3 Жов 2025
Дописи
17
Реакції
3
Бали
6
Привіт дорогий святий Миколай на південний України 05) мій айди iD 61516 серверу на Ukraine gta я вів себе гарно в 'єтому року я постійно случався батьків ходив в школу у мене оцінка 12 11
Хочу на світого Миколая бмв x5 F90
Багато грошей хочу
И я мрію о мереканки в Ukraine gta
Ещё мрію про Kawasaki моцік хочу бізнес свій и хочу буз где я буду возити своіх співробітників 1000 донатікив и безплатно Віп я найкращій я служу как сонечко😍 я я єтому году краще сроблю помогу семье я хочу на світого Миколая я за цей час був найкращим следующиам году буду найкращім

Реєстрування
5 Сер 2024
Дописи
19
Реакції
10
Бали
48

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Дорогий Святий Миколайчику! 🎅

Пише тобі слухняна (іноді не дуже 😝) дівчинка. Цього року я намагалася поводитися максимально чемно (чесно-чесно кажу). За цей рік я багато допомагала новим мешканцям Північної України, як грошима, так і здобутими своїми знаннями, адже хто як не всі ми допоможе новачку на початку. Коли я починала мені теж допомагали, хоч я і не просила, дуже вдячна тим людям, тому передаю цю щедрість далі). Також прибирала в себе в економній квартирі, адже чистота - запорука успіху! А ще.. я не кричала в голосовий чат, коли крали машину прямо в мене з-під носу. І навіть не стріляла з «водяного пістолетика» в інших, коли стріляли по мені.

Вважаю, що була доволі слухняною дівчинкою, і тому хочу попросити про те, що порадує мене, а саме - футболку і чашку з принтом UKRAINE GTA, та наклейки від UG team.

Чому саме я маю отримати цей подарунок? Тому що цього року була ну майже ідеальною: тримала себе в руках, коли хтось «випадково» збивав мене на пішохідному переході; не виходила під час переслідування з боку поліції (хоча іноді хотілось); намагалась бути веселою, позитивною, і взагалі… дівчаткам потрібно робити приємності - це закон природи і Святого Миколайчика)

Тож, якщо UG-оленятка долетять до мене - я буду неймовірно щасливою і вдячною, і продовжуватиму роюити добрі справи.

З любовʼю, теплом та повагою,
Аліна Харбор (80916) з Північної України (04 серверу)

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: 80916, Аліна Харбор, 04 сервер (Північна Україна)
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. (написала у листі)
  • Що б ви хотіли отримати: Футболку, чашку з принтом від UKRAINE GTA та наклейки від UG team
  • Чому ви маєте отримати цей
    подарунок. (написала у листі)

Останнє редагування:

Влад1998

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Дорогий Святий Миколаю 1.Владислав Городецький 03 сервер 127233
2. Допомагав гравцям на сервері хотя сам відносно недавно граю
3.70кк
5.Добре вів себе цілий рік!
6.Буду дуже радий отримати подарунок.
Слава Україні!

Останнє редагування:

Денис-Чорний.

Новий гравець
Реєстрування
19 Лис 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
Любий Святий Миколаю!

Пише тобі твій трішки неслухняний, але дуже щирий гравць.
Цього року мене нажаль обманули на авто AUDI С6 SC7 та на 7 000 000.00 грн. Та я ще не давно я зайняв посаду Підполковника Зброїних Сил України.

Я хотів би попросити в тебе щоб ти мені подарував або якійсь аксесуари, або аксесуар, або подари мені будь-ласка бумбокс, давно я про нього мрію і не достатньо коштів для придбання його, я буду слухати на ньому " українську музику, та може і англійську музику."...

З найкращими побажаннями, Денис Чорний 65433, Північна Україна

Мстислав Метаморфос

Кошовий Отаман
Реєстрування
10 Лип 2024
Дописи
5
Реакції
6
Бали
8
1764698657484.png

Дорогий Святий Миколайчику!
Звертаюся до тебе про невеличкий подаруночок. Цього року я був слухняний, але, якщо чесно, то був трохи ледащим.Моя історія покарань за всю гру складається лише із двох покарань а саме: jail NonRP Drive та kick Фарм ЗП(в наступний раз варн) ці покарання були 2024 року, можете навіть перевірити, я ніколи не вступав у конфлікти, два рази лише робив порушення загальних правил(можу навіть скрін вислати, кому цікаво і хто не вірить). Також я намагався допомагати новим гравцям, аби їм було все зрозумілише та легше. Намагався вчасно увімкнути запис, щоб порушника покарали, але, не завжди встигав.
1764698679709.png

Який я б хотів подарунок?
Я вже дорослий, і не буду просити в тебе іграшок, мені буде достатньо одного це - DAF XF Christmas.
Звісно я думав попросити інше але я вирішив що вантажівка буде потрібніша, якщо ти задаси питання: ''А чому саме ця вантажівка? Чому саме вона?'' я маю відповідь й постарався більш розгорнути її, аби Ви зрозуміли чому мені треба саме така вантажівка.

Чому я маю його отримати?
Завдяки вантажівці DAF XF Christmas я зможу доставляти зі швидкістю 160 км/год замовлення (якщо грошей не вистачить на тюнінг), мені дуже подобається що у нього стоять колеса, які дозволяють йому пересуватись по бездоріжжю, доставляючи товари з великою швидкістю. Я буду творити добро, добро людям аби вони більше не сварилися пишучи у VIP-чат ''Та коли ж ви цю товарку завезете!'' або ''Дальнобоі ви там спите? Де товарка?''. Також я його хочу отримати за його унікальність,за те що він є не у всіх, та за його прекрасно-підібрані вініли та прикраси.
Сервер,ID та nickname
Хто я? Мій ігровий акаунт знаходиться на 04 сервері (Північна Україна) мій ID 28784 а нікнейм Мстислав Метаморфос.

Додатково
Пишу цього листа в надії отримати хочаб щось адже я ще не вигравав ніколи в цих розіграшах. Я буду дуже сильно радий що зможу допомагати людям а точніше завозити товарку на бізнеси.
Я вірю що хочаб мій лист дійде до тебе а чи дарувати тобі чи ні вирішувати тобі.
Переписую вже повністю цей лист 2 раз. Надіюсь що я не в пусту витратив свій час (писав десь приблизно хвилин 25-30 можливо меньше).

Дякую Вам за витрачений час на прочитання мого листу мені дуже цікаво чи отримаю я чи ні..

Останнє редагування:

МаксДержай

Новий гравець
Реєстрування
16 Вер 2023
Дописи
2
Реакції
2
Бали
8
Макс Держай [6789027] сервер:Західна Україна
Привіт Свʼятий Миколай я на проекті Ukraine GTA ще до оновлення 3.0 тобто довго граю на проект привів чотирьох друзів.Я з тих гравців що спокійно грають і займаються своїми справами не докопуючись до інших. Я за цей рік гри зробив на свою думку багато хорошого то зустрічав новачка допомагав машину і сім карту купити підвозив людей інколи навіть захищав і допомагав що було мені під силу і багато іншого скромно за те правдиво.Я дужеее сильно хочу це моя давня мрія автомобіль Mercedes Amg G63 2022 і 10 ручних самокатів.
Пояснення: Автомобіль це топовий джип моєї мрії з яким я можу не тільки просто кататися а й перевозити що хоч оскільки в місткий багажник і бути самим стильним і неповторним на сервері

Вільям Гром

Модератор | Південна Україна
Реєстрування
7 Жов 2023
Дописи
71
Реакції
41
Бали
63

1764693546714.png

Вечер в хату
Томас Ховард [1688], проживаю в Південній Україні
За цей рік я був зробив багато хорошого але в той час є і поганне за яке я жалкую
В цьому році я був розвинув підрозділ КНОЗ СБУ, затримав багато порушників та бандитів, допомагав новачкам в розвитку на проекті, підтримував своїх друзів які прийшли на проект (їх 4), допомогав в розвитку фракції СБУ та слухався генерала (буває з ноги влітало, но не суть), також добре відстоюю свою посаду.
Я хотів би отримати (не все зі списку, я не наглий):
1764882954690.png

та рюкзак гробік

1764883092517.png

Чому ви маєте отримати подарунок: я важаю не я один хочу та заслуговую на дані призи, є люди якім це треба бльше ніж мені. Але я живу в UKRAINE GTA з жовтня 2022 року мрію отримати якийсь приз, який зробе мою гру веселіше та яскравіше. Цей скін та акс- це просто "хотелки" але вони будуть приносити ще більше задоволення гри в даній країні. Буду радий та благодарний якщо мені припаде шанс виграти хоть щось, та це оправдає труд мій заради фракції та процвітання сервера витративши 2.700+ годин)
Також обіцяю що й надалі буду робити добро

СЛАВА УКРАЇНІ
(знизу олд фото)

Вкладення

• 1764693477029.png
    1764693477029.png
    49 Кб · Перегляди: 20
  • 1764693493916.png
    1764693493916.png
    123.1 Кб · Перегляди: 21
  • 1764693578672.png
    1764693578672.png
    123.1 Кб · Перегляди: 87
  • Screenshot_2025-12-05-00-40-38-015_org.telegram.messenger-edit.jpg
    Screenshot_2025-12-05-00-40-38-015_org.telegram.messenger-edit.jpg
    478.5 Кб · Перегляди: 22
Останнє редагування:

Олександр Флет

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Вимоги:

Вимоги:
132286 Олександр Флет Центральна україна
За цей рік я допомагав новачкам підвозив давав ремки та гроші
Я хотів би отримати колонку + рудзак «Бумбокс»
Хочу отримати через те щоб можна було садити лохину в більшій кількості і зі своїм вайбом музики

Реєстрування
28 Гру 2024
Дописи
6
Реакції
5
Бали
8
Пише тобі Егор. Цього року я дуже старався бути чемним, допомагав рідним і добре поводився.
Я маю одну велику мрію — отримати BMW M5 F90. Це моя улюблена машина, і я дуже хочу побачити її під ялинкою або хоча б наблизитися до цієї мрії.
Дякую тобі за добро, яке ти приносиш дітям і дорослим.
Буду з нетерпінням чекати твоєї відповіді та подарунків.
З любов’ю і вірою в диво,
Егор
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 103137-Єгорка Вейв Східна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. допомогав новачками в юкреїн гта
  • Що б ви хотіли отримати. BMW M5 F90
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я про нього мріяю вже весь рік
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Олександр Батурінець

Поважний гравець
Реєстрування
7 Бер 2024
Дописи
85
Реакції
126
Бали
38
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 9705, Олександр Квіка, 03.
    [*]Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Розкажу нижче)))
    [*]Що б ви хотіли отримати. Дуже хочу 500 карбованців,Гаражика і це вже як на мене багато. І мрію про автомобіль класний
    [*]Чому ви маєте отримати цей подарунок. Розкажу нижче)))
    [*]Лист має бути унікальним та без використання ШІ. ++
    [*]Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Дорогий Святий Миколай!

Тобі пише Олександр Квіка
Я за цей рік: ловив порушників, допомагав громадянам та намагався робити тільки добро!
Я дуже хочу щоб ти прочитав мій лист та відповів на нього :)
Я живу в Східній Україні
Я завжди хотів отримати свої перші від тебе подарунок. Я буду дуже щасливий якщо хоча б щось отримаю
Я хотів би отримати:
1. 500 карбованців
2. Гаражика якщо це можливо ДУЖЖЕЕЕ хочу)))
3. Дуже хочу Audi RS 7

Дорогий Святий Миколай я ДУЖЕ надіюсь що ти відвідаєш всіх діток
А також бажаю тобі щастя, тепла в дім, щоб як ти летів до мене тебе не збило ППО, та бажаю удачі!

З любов'ю Олександр Квіка

Слава Україні!

Останнє редагування:
Реєстрування
18 Кві 2025
Дописи
20
Реакції
15
Бали
8
Лист до Святого Миколая

Дорогий Святий Миколаю!

Пишу тобі не з проханням про нову машину, гроші чи донатку. У нашому віртуальному світі багато чого можна здобути самому — роботою, креативом і трохи везінням.
Але є те, що в грі не купиш і не добудуєш скриптом. Це — спокій, можливість жити, грати, сміятися і просто бути тут.

І все це ми маємо завдяки тим, хто зараз стоїть за нас у реальному світі — Збройним Силам України.

Тому в цей святковий час я прошу в тебе лише одне:
задонать на допомогу ЗСУ.
Не мені, не заради бонусів чи подарунків у грі, а заради тих, хто щодня виборює нам свободу, світло вдома і можливість спокійно запускати Ukraine GTA.

Нехай кожна гривня стане ще одним кроком до нашої перемоги.
А ми, гравці, завжди будемо пам’ятати, що справжні герої — не на сервері, а на передовій.

З повагою і вдячністю,
Гравець, який знає ціну миру.( Да лист не стандартний, але я старався!)

Нік: Віталій Францов
Ід: 22201
Сервер: Подільський Край 06

Останнє редагування:

Юрій Кондрацький

Знання законів та прав надає громадянам силу.
Реєстрування
21 Лют 2025
Дописи
143
Реакції
192
Бали
48

Святий Миколає

Цього року я зробив багато гарних вчинків. Я допомагав новачкам. Підвозив їх до робіт. Давав гроші на розвиток. Також донатив на зсу. Та й сам служив. Старався віддати все найкраще нашій країні будучи на посаді міністра. Дуже хочу щоб ти мені подарував Nissan GTR зі всіма п'ятими деталями, в також я знаю що це мало ймовірно але ти можеш зробити все що завгодно я мрію про вічний військовий квиток.

З повагою Юрій Кондрацький (6863523) 02 сервер

Андрій Горін 212441

Новий гравець
Реєстрування
20 Лис 2024
Дописи
5
Реакції
0
Бали
4
Андрій Горін 48924 04

Здраствуй Миколайчику за цей рик я скажи честно я не допомагав новочкам та инчим с грошима хорошо що я робив це допомагав полиции ловити злочинив

Я думаю що я не заслужив но я хочу соби Машину

Toyota Land Cruiser 200​

Я хочу отримати цей подорунок томущо я дуже давно граю в юкреин гта та допомагаю полиции та всим инчим организациям

а так я знаю що моя мечта не збудеця томущо це просто шанс 1 процент та навить я думаю мое письмо даже и не прочитае миколайчику ну буду вирити

Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
216
Реакції
135
Бали
88
1.Дмитро Барбієрі 1154 02
2.допомагав гравцяв робив все для комфортної гри
3. Хотівби цікаву машинку або бумбокс або скін якись цікавенький

4.Активно допомагав всім
5.граю від відкритя проекту

Останнє редагування:

Тимофей Кузнецов

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
1
Бали
6

Вимоги:

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.126826 Тимофей Кузнецов Східна Україна 03
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Граю я поки не багато майже 2 місяці але за цей час вже зробив багато чого наприклад вже маю 27 рівень 750 годин в грі.Перкйдемо до хороших справ допомагав людям,держ службовцям, допомагав фінансово,допомагав розвивати клани в котрих був,піднімав економіку нашої незламної України своєю ретельною працею на роботах.
  • Що б ви хотіли отримати.
  • Я хочу нерухомість а саме дім або квартиру щоб не мерзнути узимку.Або щось більш серйозне нариклад бізнес але я розумію щр це доволі великий подарунок тому і не претендую.Чому ви маєте отримати цей подарунок.Я навіть і не знаю не буду нічого такого вигадувати. Цей подарунок допоможе мені з подальшим розвитком та приємної грою на цьому приємному проекті. І саме головне що саме мені буде дуже приємно від цього подарунка, який подарує мені різдвяний настрій. З повагою др команди Юг від Т.К
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Влад Миколайович

Новий гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
8
Реакції
3
Бали
6
Привіт Любий Святий Миколаю!
Звертаюсь до тебе зі всією повагою.

За цей рік в грі Ukraine Gta, я провів дуже багато часу . Стараюсь заходити в гру кожний день, щоб пограти і насолодитись всім найприємнішим. Стараюсь завжди допомагати новим гравцям ,коли вони в мене щось запитують,або благають про якусь допомогу!
Хочу сказати ,що я ніколи в грі подібного не мав і не маю і не буду напевно мати. Мені ніхто не дарував ніяких подурніків ,я ніколи нігде нічого не вигравав , в кожному конкурсі старався дуже сильно,але не виходило ,тай взагалі ,я мало що маю. Все що я маю я сам заробляв на все як міг і як виходило!

У мене всього тільки одне прохання про подаруночок ,який тільки у моїх думках ,а саме: "Гараж". Я розумію що багато хочу і дуже дорогий подарунок забагнув,але у мене ніколи його не буде, якщо ти мені його не подаруєш! І чесно кажучи я собі такого гаража не можу позволити ,для мене це щось просто не реальне.
І саме тому ,я в тебе його прошу бо знаю що сам я не зможу його придбати . А мати хоч один такий подаруночок було дуже приємно і важливе для мене як знак того що старання і нормальна гра теж інколи щось значить!
Буду дуже сильно вдячний тобі якщо перетвориш мою мрію в той подаруночок який я хочу. Надіюсь що хоть кусочок чогось новорічного і мене зачепить. Зарання Дякую!)

З повагою до тебе любий Миколаю гравець Влад Миколайович
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Влад Миколайович [52885] 01 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Дуже багато допоміг різним гравцям ,подарував автомобіль "Audi RS6 C7" другу,подарував знайомому Ворона з Хелоувіна і ще кілька різних аксесуарів!
  • Що б ви хотіли отримати. Майнинг гараж
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Тому що я ніколи не зможу його сам собі позволити ,так як немає і не буде такої великої ігрової суми і ніколи нігде нічого не вигравав! Надіюсь що хоть щось зможу!

Останнє редагування:

Дмитро Скоропадський

Заступник Генерального прокурора Західної України
Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
124
Реакції
50
Бали
73
Дорогий святий Миколай,в цьому році я був чемний і хочу отримати подарунок,я дуже працьовитий і постійно допомогаю людям які цього потребують,також я дуже добре навчаюсь і допомогаю батькам,тому я хочу отримати подарунок.

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.
Ричард Джеймс,6864504,02 серверу
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Дуже старанно працював допомога батькам,людям які цього потребують,на ЗСУ донатив,привозив їм гуманітарної допомоги,також на даний момент розвиваю фракцію Укрзалізницю,в мене багато чого я зробив хорошого буду багато перкчислювати.
Що б ви хотіли отримати. або гроші або який крутий автомобіль люкс класу,ви не подумайте що я наглію,просто в мене мечта і дуже старанно працюю
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я дуже добрий, працьовитий,нікому не відказую в допомозі,якщо хтось цього потребує,а ще хотів отримати якийсь подарунок,бо працювати мені прейдеться дуже довго,але я працюю і стараюсь розвивати хоть якось економіку гри,Буде дуже вдячний якщо мені щось подарят,і буду в двічі більше працювати для цього!!

Сергій Лотброк

Новий гравець
Реєстрування
25 Лис 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4

Вимоги:
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.
6890144 Сергій Лотброк 02 сервер Західна Україна
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
Я багато був задонатив в Ukraine GTA і так я допоміг нашій армії в Реальному Житті.
Що б ви хотіли отримати.
Скін крика, BMW M5 CS і 4000 карбованців
Чому ви маєте отримати цей подарунок.
Бо я дуже хороший гравець який любить помагати іншим.

Сергiй Лемак

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Вер 2023
Дописи
56
Реакції
54
Бали
33
  • Дон Белліні [6820079] 02 сервер
  • Був чемний, робив багато роботи, піднімав активи в фракціях яких був, закидував гроші в сім'ю та допомагав людям
  • Що б ви хотіли отримати. Бумбоксик "Чорно-білий мармур"
  • Отримати винагороду за свою роботу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі